You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans -shemale danai
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 329K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
πουτανιτσα ... χαχαχα .. καυλαντιζεσε εεε ??? χαχα
πιπερι πιπερι...επαγγελματιας συντροφος θα ελεγα.... ωρες ωρες με φτιαχνουν κατι καυλογεροι(χαριτολογωντας το λεω) σαν τον ρομπερτο....αλλα μετα βλεπω και κατι προσοντα σαν του πιπη και γινομαι μουσουλμανα...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Φιλεναδα τον Justin Long πως τον κοβης ... Λες να βογγιξω ??? Με εχει τρελανη ... κουκλος ομως .. απο τους μεγαλυτερους Πορνοσταρ της Αμερικης εχει δει τα πιο ωραια μουνια .. αλλα τρελενετε και για Τρανς ... δεν εχει κανη ακομα τσοντα με Τρανς το θελει ομως .. θα ερθη στην Ελλαδα συντομα και αυτος μου ειπε να δω τι θα τους κανω ολους .... κανενα καλο γιατρο για ραψημο εχεις Ηβη ???? χαχαχαχα
Συνημμένα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
θελω να φαινετε οτι ειναι απηραχτη ... αυτοι οι αμερικανοι με θελουν στενη λεει ... Οι Ιταλοι δεν εχουν προβλημα αν βαλω λιγο σαλιο ενταξη ...εχω βρυξελλες τοπ δοκτωρα....
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
να καθεσαι καθε μερα σε μια λεκανη με παγωμενη βλεννα σαλιγγαριου αχχαχαχαχχα!!!!θελω να φαινετε οτι ειναι απηραχτη ... αυτοι οι αμερικανοι με θελουν στενη λεει ... Οι Ιταλοι δεν εχουν προβλημα αν βαλω λιγο σαλιο ενταξη ...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Την πουλανε στα βιολογικα να υποθεσω ???? χαχαχανα καθεσαι καθε μερα σε μια λεκανη με παγωμενη βλεννα σαλιγγαριου αχχαχαχαχχα!!!!
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
τι αποριες παιδαρα μου....θελουν να μαθουν τα μυστικα μας?γεια μου....καποιοι εδω μεσα εχουν αποριεσ κουκλες για εμας.......τους 3
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ας αυτοσχεδιασουν....ουτως η αλλως σαν σεναριο ειναι μαλλον απο τα πιθανοτερα αχαχχαχαχαχ λαδι στη φωτια η ηβη...αν εχουμε συνευρεθει τα 3 μας.....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
φιλη δεν ξερω αν πρεπει να ναι βιολογικο...πρεπει ομως να ειναι str8 το σαλιγκαριον!!!
Φιληηη ξερεις γιατι τα σαλιγκαρια εχουν σαλιοοο ???? Για να το περνουν πισοκολητοοοοο ...... χαχα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλησπερα σε ολους και ολες .....
58J1ngC08wQ&feature=share
Βάλε αυτό που όταν του βάζει κωλοδάχτυλο του σηκώνεται η ουρά!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ελα μωρε σιγα να μην εχεις προβλημα ,τοσες και τοσες μεγαλες καταφερες ;)Φιλεναδα τον Justin Long πως τον κοβης ... Λες να βογγιξω ??? Με εχει τρελανη ... κουκλος ομως .. απο τους μεγαλυτερους Πορνοσταρ της Αμερικης εχει δει τα πιο ωραια μουνια .. αλλα τρελενετε και για Τρανς ... δεν εχει κανη ακομα τσοντα με Τρανς το θελει ομως .. θα ερθη στην Ελλαδα συντομα και αυτος μου ειπε να δω τι θα τους κανω ολους .... κανενα καλο γιατρο για ραψημο εχεις Ηβη ???? χαχαχαχα
Καλησπερα καυλα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66