eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
OH MY GOD!!!!! HELP THE BOY GIRL!!!!!!βοηθα και εσυ,λιγακι...... ;)
OH MY GOD!!!!! HELP THE BOY GIRL!!!!!!βοηθα και εσυ,λιγακι...... ;)
που εισαι μωρο μου??? Ενημερωνεσε βλεπω εεε ???? χαχα ετσι ειναι ... η συμπαθεια λεει ... παω Κομμωτηριο σε λιγο ... μπαινω να πλυνω τη χωριστρα μου γιατι προβλεπετε αγριο βραδυ σημερα ... Αχ με εφτιαξες παλι ... Σε θελωωωω
αγαπη μουυυυ που εισαι βρε ψυχη ... δεν πιστευω να τριγυρνας με το φανελακη??? να φορας καλτσουλες εεε ???? αντε γιατι θα ερθω με τα ελαια απο εκει ... και μετα μασαζ ....Αγάπη μου ,μού έλειψες ...... :-* :-* :-* :-* :-*
δεν χορταινω μωρο μου ... θελω συνεχεια ... και απανωτα ... ναι το θελω το αγριο μου .... η τρυπουλα μου καιη τωρα .... και το στομα μου ...αγριο εεε????? .......πες και αλλααααααα
και που να δεις πως στηνομε μωρο μου .... χτυπαη αμυγδαλες .... θελω να σε φωναξω μια μερα να με δεις πως πλενομε στη μπανιερα ... με τη σαπουναδιτσα να κατρακυλαη στη τρυπουλα μου ... να δω ποσο θα αντεξης .... να δω ....αχχχχχ...που να σε παρει βραδυατικα τι κανεις.......
παω στο μπανιο .. παντα με ζεστο νερο .... για να χαλαρωση ...... χαχα
αγαπη μουυυυ που εισαι βρε ψυχη ... δεν πιστευω να τριγυρνας με το φανελακη??? να φορας καλτσουλες εεε ???? αντε γιατι θα ερθω με τα ελαια απο εκει ... και μετα μασαζ ....
Μωρο μου .... :-* :-* :-* :-* :-* αλλα και
αμαν .... τι διδυμο ειναι αυτο .... αμαν ... τι μου ειπες τωραααααΘά έρθω μέ τόν spidako από τό σπίτι σου σύντομα ψυχή μου !!!!!
;)για να το σκεφτω............. .........οκ......