You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans -shemale danai
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 329K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Γεια σου καυλα μου....τραβεσταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλησπερα σε ολους.... Τι ωραια μεραααα... εξω ημουνα για δουλειες... γαμωτο εχει αλλαξη η ψυχολογεια των ανθρωπων το ξερετε???? Η φταιει η Ανοιξη αραγε.... παντως υπαρχη κατι στην ατμοσφαιρα... Ισως η κριση να μας φερνη μαλων πιο κοντα ο ενας με τον αλλον οι αντρες εχουν γινη πιο ερωτικοι.... οι Ελληνες τελικα μου φαινετε οντως οταν αντιμετοπιζουμε σκληρες καταστασεις δενομαστε περισσοτερο σαν λαος.... και δινουμε περισσοτερο σημασια στο κοσμο γυρω μας....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Γιωργο μου τι κανης καυλιαρη μου????? ειναι δυνατον εγω να σας ξεχασω???? με τιποτα Γιωργο μου... ολα για σας τα κανω βρε... να σας φτιαξω την ψυχολογια σας ... δεν αφηνω τον εαυτο μου να επηρεαστη απο ολα αυτα... καποιος πρεπει να υπαρχη να σας κανη ευχαριστη παρεα και να να σας σηκωνη και το ηθικο και ανηθικο και λιγο να χαμογελασουν τα χειλακια σαςΚαλη εβδομαδα Δαναη που εισαι σημερα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Σαββκυριακο μαλων μωρο μου... για να σας παει καλα....καλη βδομαδα Δαναη , ποτε θα δουμε το επομενο βιντεο σου ?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Γεια σου Χρηστο... οντως ειναι παραδεισος εκει... εκει πηγαινω και γεμιζω τις μπαταριες μου.... τα πουλια τα ακουγες εξω και τα βατραχακια???? ... Να ξυπνας εκει το πρωι να βγεις να πιεις τον καφε σου η να φας κατω απο το φεγγαρι το βραδυ... και ειδικα οταν ειναι ολοκληρο.... αστα.. φατσα τοχω...καλησπερα δαναη οντος ωραιο το βινεο που ανεβασες αρκετα ερωτικο και σεξυ χωρις να ειναι χυδαιο..το μερος τελικα ηταν πολυ πιο ομορφο απο οτι το ειχες περιγραψει και η τοποθεσια ειναι μαγευτικη...
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Το εχω πη και πιο παλια και το ξαναλεωΓιωργο μου τι κανης καυλιαρη μου????? ειναι δυνατον εγω να σας ξεχασω???? με τιποτα Γιωργο μου... ολα για σας τα κανω βρε... να σας φτιαξω την ψυχολογια σας ... δεν αφηνω τον εαυτο μου να επηρεαστη απο ολα αυτα... καποιος πρεπει να υπαρχη να σας κανη ευχαριστη παρεα και να να σας σηκωνη και το ηθικο και ανηθικο και λιγο να χαμογελασουν τα χειλακια σας
εισαι η ψυχη της παρεας
ηθικο και ανηθικο
ακμαιοτατο
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
xexexe axa xa xa xaxaxaxaxaxaxaΓεια σου καυλα μου....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ανωμαλιαρικο μου εσυ..... ξερεις εεε???? αμα σε γλυψω εγω θα παθης εξαρτηση σαν τον Δρακουλα.... εισαι φαν μου μωρο μου???xexexe axa xa xa xaxaxaxaxaxaxa
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Daaanaaaaaaaaaaahhh Θα γινω φαν μαζι με τους αλλους ανωμαλους μαλακες που μας βλεπουν ρε κοριτσιανωμαλιαρικο μου εσυ..... ξερεις εεε???? αμα σε γλυψω εγω θα παθης εξαρτηση σαν τον Δρακουλα.... εισαι φαν μου μωρο μου???
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
να γινης μωρο μου.... οι ανωμαλοι καλοπερνανε σημερα..... τους αλλους τι να τους κανουμε...Daaanaaaaaaaaaaahhh Θα γινω φαν μαζι με τους αλλους ανωμαλους μαλακες που μας βλεπουν ρε κοριτσι
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Geia sου κουκλα τι κανεις???
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
καλα καυλιαρικο.... μερες εχω να σε πετυχω.... δεν πιστευω να ειχες στερηση εξοδου????Geia sου κουκλα τι κανεις???
εγω ημουν παντως ψηλα και αγναντευα... βλεπεις και τη φωτο...
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Γαματα!!! μου τα φαγαν οι <<κυριες>> και τωρα τρεχω σα το μαλακα να ξεχρεοσω..καλα καυλιαρικο.... μερες εχω να σε πετυχω.... δεν πιστευω να ειχες στερηση εξοδου????
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Τη στεριση ρε Δαναη κοντευω 30..
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
παρε κανενα σκυλακη καλυτερα.... ειναι πιο λιτοδιαιτα... κονσερβουλα κροκετουλες νερακη αντε και καμμια βολτιτσα... αστα δεν συμφαιρη... εχουνε μπακα οι Κυριες τρωνε πολυ...Γαματα!!! μου τα φαγαν οι <<κυριες>> και τωρα τρεχω σα το μαλακα να ξεχρεοσω..
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
εισαι 30 μωρο μου?? πωπω στα πιο ωραια σου εισαι...Τη στεριση ρε Δαναη κοντευω 30..