ΔΕ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕτυποι υπαρχουν μερικες γριες αλλα πολυ κλασσατες τρανς
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρανς που περνάνε άνετα για γυναίκες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα OmarGalanti
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 38
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Και έλεγα δε θα εμφανιστεί....
Εγώ ψάχνω κάτι σαν αυτό πχ
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.253
- Πόντοι
- 1.106
Φιλε προσωπικη μου αποψη (φυσικα) δεν εισαι ειλικρινηςΜα δεν δουλεύω κανέναν. Όπως είδες έχω γράψει πως αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος αλλά έχω και την περιέργεια της εμπειρίας γενικά. Απλώς ψάχνω για κάτι πολύ συγκεκριμένο. Άμα γούσταρα τρανς ψωλαρά να με καβαλήσει θα ζητούσα αυτό, σε φόρουμ είμαστε δεν έχω κάτι να κρύψω (δε σε ξέρω δε με ξέρεις)
Επίσης δεν έχω σκοπό να δώσω μια περιουσία για να γαμήσω ένα κώλο (που προτείνεις call girl και βιζιτουδες) Στα στούντιο επίσης οι τιμές είναι τσιμπημένες και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος του άλλα λέω στο σαλονάρισμα και άλλα κάνω στο δωμάτιο (το έχουμε φάει με το κουτάλι πιστεύω όλοι οι bourdeliarides αυτό
Όσα λέω, τα λέω για να εξηγήσω τι ψάχνω. Μην μου προτείνουν κανένα κρος ή καμιά τρανς που να είναι σαν νταλικέρης. Επίσης έχω δει χειρουργημένες σε αγγελίες που αντροφέρνουν περισσότερο από τρανς.
Ξεκινησες το thread και γραφεις:
Θέλω όμως να είναι με μία που να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με γυναικά, να μην μου θυμίζει το παρελθόν της ως άντρας.
Παρελθον ως αντρας εχει καποια εγχειρισμενη οχι καποια με πουλι (που τελικα αναζητας)
Τον κινδυνο που αναφερεις στο σαλοναρισμα 1η φορα τον ακουω να πληρωνεις και να μην παιρνεις αυτο που πληρωνεις( να μη σ αρεσει αλλο θεμα)
Θα ηταν πιο ειλικρηνες (κατα τη γνωμη μου φυσικα) να αφηνες τις σαλτσες καθ να ελεγες ευθεως τι ψαχνεις απο την 1η στιγμη ...γιατι οπως φαινεται υοοψιαζομαι πως το χεις κανει μερικες φορες
Stupid Horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
Ρε μαλακες όλοι έδω μέσα τι σας νοιαζει αν δεν θέλει ο τύπος να θυμίζει άντρα το τραβελι που θα γαμησει ελεος
θελει να γαμαει κωλο και να γαργαλαει το πουλακι τυπε...Ρε τυπε οι επιλογες του καθενος ειναι σεβαστες ...το να μας δουλευεις απροκαλυπτα τι νοημα εχει;;;;ΑΝ ισχυαν αυτα που λες ΤΙΣ λυσεις να πας σε studio,call girl βιζιτες κτλ που δινουν κωλο δεν τη σκεφτηκες ε;δεν περασε απο το μυαλο σου;
Επισης γραφεις "να μοιαζει οσο το δυνατον γυναικα" κτλ αλλα και "το πουλακι της να μην το βγαλει" κτλ...ουτε σε εγχειρισμενη πηγε το μυαλο σου πχ....μαλιστα...
κατα τα αλλα 100% ενεργητικος...
και οι πουστηδες ειναι ενεργητικοι και παθητικοι αλλα ειναι πουστηδες...
οι πουστηδες χωριζονται στους ενεργητικους και στους παθητικους...Δεν έχω εμπειρία με τρανς αλλά μου έχει κολλήσει να δοκιμάσω. Μόνο ως 100% ενεργητικός εγώ.
Θέλω όμως να είναι με μία που να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με γυναικά, να μην μου θυμίζει το παρελθόν της ως άντρας.
Μια Transsexual evelyn ας πούμε που έχω δει σε αγγελίες φαίνεται να ταιριάζει σε αυτό που ψάχνω.
Τι προτάσεις έχουμε για τις πιο θηλυπρεπείς, παθητικές τρανς που κυκλφορούν.
εσυ εισαι ενεργητικος,δε χρειαζεται να το κρυβεις και να υπεκφευγεις...100% και να θελει να παει με τραβελι με πουλι δεν παιζει...
Εχεις δοκιμάσει το Λίλα?Ρε παιδιά κ γω πηγαίνω με τρανς σαν ενεργητικός αλλά καποιές φορές σαν παθηιτκο΄ς.
¨Ομως δεν μου πάει η τρανς που θα πάω να μοιάζει με άντρα.Θέλω να είναι όσο πιο θηλυκή γίνεται. Γούστα είναι αυτά.
Manolis Honda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2017
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Οι ενεργητικοι ειναι κωλομπαραδες, οι παθητικοι πουστηδες.θελει να γαμαει κωλο και να γαργαλαει το πουλακι τυπε...
κατα τα αλλα 100% ενεργητικος...
και οι πουστηδες ειναι ενεργητικοι και παθητικοι αλλα ειναι πουστηδες...
Αν ηταν ολοι πουστηδες δεν θα υπηρχαν τοσες τσοντες με shemale, καποιοι γουσταρουν να πηδανε αντρες που το μονο που εχουν αντρικο ειναι το πουλακι.
Ισως ειναι μια ψυχολογια υποταγης.
Ακομη και στη μυθολογια υπηρχαν οι Ερμαφροδιτοι.
Βεβαια υπαρχει και η παροιμια "σημερινος κωλομπαρας, αυριανος πουστης".
Ναι,αλλά με εμπειρίες,διάθεση και αστείρευτο χιούμορ.Ε,μη τα θέλουμε και όλα δικά μας!Τον Λίλα μόνο απο φωτογραφίες. Λίγο μεγάλος για τα γούστα μου.
Και η Ανυ ειναι αστεριΔεν έχω εμπειρία με τρανς αλλά μου έχει κολλήσει να δοκιμάσω. Μόνο ως 100% ενεργητικός εγώ.
Μια Transsexual evelyn ας πούμε που έχω δει σε αγγελίες φαίνεται να ταιριάζει σε αυτό που ψάχνω.
Τι προτάσεις έχουμε για τις πιο θηλυπρεπείς, παθητικές τρανς που κυκλφορούν.
OmarGalanti
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2015
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Παιδιά μη το κουραζουμε το θέμα. Ψάχνω μια εμπειρία όπως στο βίντεο. Να μου πάρει πίπα το τραβέλι και μετά να το στήσω στα 4 και να το σκίσω. Το πουλί ούτε να το χαιδέψω θέλω ούτε τίποτα. Τι, γιατί και πως δε ξέρω , αυτό μου έχει κολλήσει να κάνω ως φαντασίωση και απλά ζήτησα προτάσεις για τραβέλια που να μην μου θυμίζουν ότι είναι άντρες στο πρόσωπο και το σώμα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
εσυ το κουρασες που μας λες εμμεσως πλην σαφως ότι σε πειραζει να εχει μουνι, αλλα δεν πας για τον πουτσο του. ασυμβίβαστα πραγματα. για να θες να εχει πουτσο κατι τον θες.
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
Εδώ είσαι αδελφέ.Παιδιά μη το κουραζουμε το θέμα. Ψάχνω μια εμπειρία όπως στο βίντεο. Να μου πάρει πίπα το τραβέλι και μετά να το στήσω στα 4 και να το σκίσω. Το πουλί ούτε να το χαιδέψω θέλω ούτε τίποτα. Τι, γιατί και πως δε ξέρω , αυτό μου έχει κολλήσει να κάνω ως φαντασίωση και απλά ζήτησα προτάσεις για τραβέλια που να μην μου θυμίζουν ότι είναι άντρες στο πρόσωπο και το σώμα.
Και το νήμα της για περισσότερες πληροφορίες
Ας μην το κουβεντιάζουμε και πολύ. Επιλογές υπάρχουν πάρα πολλές. Δεν χρειαζόταν όλο αυτό. Λίγο ψαξιμο μόνο.
Ανδράποδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 897
- Πόντοι
- 86
να μην μου θυμίζει το παρελθόν της ως άντρας.
Δυστυχώς όταν διεισδυσεις θα στο θυμίσει.
Η επιστήμη δεν έχει προχωρήσει τόσο όσο νομίζουμε
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
1) Μα δεν δουλεύω κανέναν.
2) έχω και την περιέργεια της εμπειρίας γενικά.
3) δεν έχω κάτι να κρύψω
4) δεν έχω σκοπό να δώσω μια περιουσία για να γαμήσω ένα κώλο - Στα στούντιο επίσης οι τιμές είναι τσιμπημένες
5) Μην μου προτείνουν που να είναι σαν νταλικέρης.
1) Όλους μας δουλεύεις, αλλά τον εαυτό σου (πρώτο και καλύτερο) ότι δεν είσαι πούστης)
2) Ναι, κι ο Λίλας έτσι ξεκίνησε.
3) Είπαμε. Το ότι είσαι πούστης.
4) Και όχι μόνο πούστης, αλλά και φτωχομπινές.
5) Συμβουλή: Οι καλύτερες πίπες γίνονται σε νταλίκες. Ανέβα στην καμπίνα, και θα δεις.
darkmpourdel
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά....οτι και να είναι και πούστης και μη πούστης που καταλήγει όλο αυτό? Το παιδί ψάχνει θυληπρεπή τραβελάκι μη ενχειρησμένο να το πηδήξει και να δοκιμάσει την εμπειρία,κ εγώ το κάνω,γουστάρω ν γαμάω θυληπρεπή αγοράκια που φαίνονται μουνάρες και έχουν πούτσο...γουστάρω αυτό το εκφυλο που έχειι η όλη φάση....με το ζορι να τον βγάλετε πούστη λες και σας ζήτησε να τον πηδήξετε...σοβαρευτείτε και αν μπορείτε να βοηθήσετε σε αυτό που ψάχνει καλώς...αλιώς κακόγουστα σχόλια και περιέργιες αλλού...λογαριασμό θα σας δώσει τι θέλει να κάνει ?? Λίγος σεβασμός ολόκληροι μαντράχαλοι είσαστε...
transakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις