Νέα

Trans Πέρσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα clind
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Aυτη ειναι.

Οσο αφορα το αν ασχολειται ακομα,αυτο μπορει να μας το πει η ιδια καθως εχει ηδη μπει στο site.
Περσα,οτι πληροφοριες,ευπροσδεκτες.

Σε αναμονη λοιπον για την επανεμφανιση της και για το αν επιθυμει νεες επαφες και γνωριμιες.

I_Love_Shemales

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η Πέρσα είναι υπέροχη παιδιά!!! Δεν έχω πάει μαζί τις  :sunglasses:  :'(. Αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το άτομό τις απο πολλούς φίλους. Δεν έχω τηλ τις δυστυχώς.  :'( :'( :'( :'( Καλύτερα να μην κρίνουμε κάποιον αν είναι καλός η όχι με την πρώτη φορά. Εχω πάει με κάποιες transs εδώ στην Αθήνα, και είναι εντελώς ψυχρές. Η Μόνη που μου έχει κάνει κάπως κλικ είναι στην Αριστοτέλους και ένα άλλο στενό μία transs. Καλό πάντως είναι πριν ξεκινήσουμε να πάμε με κάποια transs, να έχουμε φορέσει και εμείς τον πολύ καλό μας ευατό, και την πολύ καλή μας διάθεση για σεξ!!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
μιλαμε για αυτη στην καλλιθεα κοντα σε ενα πρατηριο της AEGEAN? Αν ειναι αυτη, τοτε οντως ειναι (ηταν καταπληκτικη). Δουλευει ακόμα? Οτε εγω εχω διατηρήσει το τηλ....

I_Love_Shemales

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εχω φάει φλασιά με την Πέρσα Πολύ μου αρέσει!!! Κάποια/ες φώτο σου θα δούμε Πέρσα ?

transpersa

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Aυτη ειναι.

Οσο αφορα το αν ασχολειται ακομα,αυτο μπορει να μας το πει η ιδια καθως εχει ηδη μπει στο site.
Περσα,οτι πληροφοριες,ευπροσδεκτες.

Σε αναμονη λοιπον για την επανεμφανιση της και για το αν επιθυμει νεες επαφες και γνωριμιες.

Συγγρου 212 βγαινω οποιος θελη μπορη να με βρη εκει 12 με 4 το βραδυ εκτος σαββατου

I_Love_Shemales

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Συγγρου 212 βγαινω οποιος θελη μπορη να με βρη εκει 12 με 4 το βραδυ εκτος σαββατου

Eκτός απο εκεί Πέρσα, μπορή να σε βρη κάποιος κάπου αλλού ? Στο σπίτι σου --παράδειγμα-- δέχεσαι ? Η σε ξενοδοχείο ?

transpersa

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Eκτός απο εκεί Πέρσα, μπορή να σε βρη κάποιος κάπου αλλού ? Στο σπίτι σου --παράδειγμα-- δέχεσαι ? Η σε ξενοδοχείο ?

Απο εκει ενοειτε οτι θα παμε σε δικο μου χωρο....Συναντησεις σε αλλες ωρες και τηλεφωνο δινω μονο εφοσον γνωριζω καποιον

I_Love_Shemales

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Συνημμένα

• map212.JPG
    map212.JPG
    124,3 KB · Εμφανίσεις: 35

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Κοίτα στον χάρτη!!!

Επειδη ο χαρτης δεν μου λεει και πολλα (δεν εχω προσεξει ποτε οδους και αριθμους, αλλα μονο κτηρια και ταμπελες) μηπως καποιος μπορει να με διαφωτισει περισσοτερο?
Συγγνωμη για την κουραση

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Επειδη ο χαρτης δεν μου λεει και πολλα (δεν εχω προσεξει ποτε οδους και αριθμους, αλλα μονο κτηρια και ταμπελες) μηπως καποιος μπορει να με διαφωτισει περισσοτερο?
Συγγνωμη για την κουραση
η περσα βγαινει πιο κατω απο μενα ενα  τετραγωνο πριν την εξπρες σερβις

persa-gr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
6976264649 για οσους με χασανε και θελουνε να ξαναβρεθουμε

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
καμια προσφατη.. οχι οπως αυτες στις αγγελίες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom