Νέα

trans-lovers Etiquette II !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nandia4u
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.702
Πόντοι
12.056
Παντως σοβαρα..αν εχεις λιγο στηθος θα ησουν απαιχτη.. :boobies: :boobies:

OP
OP
nandia4u

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
Ναντια εχω ερωτηση.....
πως γινεται παντα οι τρανς και εχουν στυση??? παρολο που εχουν πολλες επαφες καθημερινα και πολλες εκσπερματωσεις, παντα εχουν στυση!!! περνουν βοηθηματα????
ειναι μια απορια που ειχα παντα........

ολα παιζουν...
πολλες περνουν βοηθηματα!!
εγω πχ προσεχω παρα πολυ τη διατροφη μου:
πολλες σαλατες, φρουτα....ειδικα με βιταμινη c, μελι και βασιλικο πολτο, φυσικο μεταλλικο νερο, ποτε αλκοολ, οχι λιπη
επισης:
γιογκα, ασκησεις αναπνοης και ανοιγματα (ναι τα ανοιγματα βοηθουν την αιματωση στην περιοχη και τη στυση)
και βεβαια το σημαντικοτερο αποφευγω την εκσπερματωση! γι'αυτο και ειναι και το πιο ακριβο προγραμμα!! δεν γινεται περισσοτερες απο 2φ την ημερα...γιατι περα απο το τελειωμα ερχονται και πελατες για παθητικο...αρα πρεπει να εισαι καυλωμενη!! χωρις απαραιτητα να τελειωνεις!

βεβαια...εαν μια τρανς ειναι καυλωμενη μαζι σου δε σημαινει οτι ειναι καυλωμενη με ΟΛΟΥΣ! αυτο ειναι αδυνατο..παιζει ρολο και η ψυχολογια αλλα και η προσωπικη της αισθητικη! οπως σε ολο το κοσμο!
οταν ημουνα στην πιατσα προσπαθουσα παρα πολυ (μεχρι εξαντλησεως) να ειμαι καυλωμενη με ολους γιατι ολοι ΣΧΕΔΟΝ με ηθελαν ετσι...και οχι μονο εγω αλλα σχεδον ολες ειχαν το ιδιο προβλημα...τις ηθελαν παντα καυλωμενες...και ο πελατης σου δινει 2 ευκαιρειες,,,εαν δεν καυλωσεις μαζι του, ΔΕ ξαναρχεται!
τωρα βεβαια εαν δουλευεις σε σπιτι μονη με λιγους αλλα απαιτητικους πελατες μετα τον 3-4 τα εχεις παιξει!! γιατι ολοι σχεδον θελουν το τελειωμα...εαν ερθεις εσυ μετα τον 3ο-4ο τοτε δε θα με εβρισκες και στις καλυτερες μου...γι'αυτο ζηταω απο αυτους που θελουν το τελειωμα να κανουν κρατηση 1-2 μερες πριν αν με θελουν φορτσατη και γεματη!!!

xxx
n

....στον ALTEC...ειναι μικρο αλλα οχι ανυπαρκτο..γεμιζει την παλαμη μια χαρα! ειπαμε εγω κανω προγραμματα (role play) οχι απλα πηδημα..εχουμε χορτασει απο αυτο!!

spazoklampanias

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
nandia γνωριζομαστε απο καπου??μηπως πρωην Βρασιδας??

OP
OP
nandia4u

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
...οχι πρωην περικλης ο μουστακαλης!

xxx
n

spazoklampanias

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως εισαι απο κρητη??τα ειχα παλιοτερα με μουστακαλη τρανς

spazoklampanias

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
με εβαζε και ντυνομουν νυφη με επαιρνε μεσα στο ταξι και με πηγαινε στην ΜΕΣΑΡΑ για ξεσισμα ....αχ αυτο το μουστακι του ηταν απιστευτο.εχω να τον δω απο το 98 ξερει κανεις τιποτα?Βερονικα τον ελεγαν?

OP
OP
nandia4u

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
...μπες μωρακι μου στο προφιλ μου και απο εκει θα μπεις στη προσωπικη μου σελιδα με μπολικες φωτο...αμα σου θυμιζω κατι...παντως εγω το 98 δεν ημουνα καν ελλαδα! και το femminization που περιγραφεις ειναι για ακριβα πορτοφολια!

xxx
n

spazoklampanias

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μωρακι μου ελπιζω να εισαι ατριχος μονο αυτο πες μου ΤΕΛΟΣ

Πως μπορω να σε κλεισω??

OP
OP
nandia4u

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
...καλα πλακα εχεις....και ο μουστακαλης τρανς που σε επερνε για ξεσκισμα ατριχος ηταν????
αχ βρε μωρο μου....δυστυχως μωρο μου οι ταξιτζηδες ειναι για το 10΄λεπτο πηδημα στο αμαξι...το σπιτι ειναι για αλλα πορτοφολια...

xxx
n

spazoklampanias

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ατριχος στο σωμα.αλλα ειχε μια μουστακα βαρβατιλα ααυτο με εφτιαχνε απιστευτα αχχχχ τι θυμηθηκα τωρα η χρυση εποχη του κωλου μου ειχα φαει πολυ ξεσκισμα.Εγιατι το λες αυτο για το ταξι σε εχουν παει ποτε γαμιοντας αθηνα κορινθο??40 λεπτακια αδιακοπα σεξ

Επισκέπτης
παίδες υπάρχει και το μσν για τις ανατριχιαστικές σας λεπτομέρειες

spazoklampanias

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ναντια εχεις και στολες??Φτιαχνομαι απιστευτα με την στολη του δυτη...να του δινω τον αναπνευστηρα να ρουφαει...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.702
Πόντοι
12.056
ΚΥΡΙΟΙ!!!!

Let the battle beggin   :rockon: :2funny: :2funny:

spazoklampanias

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ναντια που κανεις πιατσα να σε φορτωσω με το ταξι της καβλας??Καμια φορα...βαζω και περοθκιτσα και κανω δρομολογια αλλες φορες ξανθιες αλλες κοκκινομαλικες.και που καιπου φοραω και καμια γοβα αλλα δεν βολευομαι με το τακουνι στο γκαζι

OP
OP
nandia4u

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
...μωρο μου spazoklampanias μπες εκει που σου ειπα και δες...εαν ενδιαφερεσαι στειλε προσωπικο μνμ! και τα λεμε, δε χρειαζεται να κανουμε ολη την ωρα διαφημιση  :o ...δεν ειμαι εδω γι'αυτο   :tickedoff:.....λοιπον κλεινω γιατι τωρα ηρθε "αυτος που περιμενω"..αυτος αυτος! και ειναι και ωραιο μωρο... :o (20 ποντους!!)  ;)...μμμμμμ

xxx
n

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom