peterblack069
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γνωριζει κανεις κατι για την συγκεκριμενη???
γνωριζει κανεις κατι για την συγκεκριμενη???
γνωριζει κανεις κατι για τΟν συγκεκριμενΟ???
ναι πολυ θυλικη θα ειναι ...με ενα παπαρι ναααααααα
ρε θα μας τρελανετε εδω μεσα
πραγματικα μερικοι εδω μεσα κανετε μπαμ απο μακρια οτι εχετε ψυχολογικα προβληματα και πολυ ελευθερο χρονο σαν αργοσχολοι για να spamarete χωρις χιουμορ. αλλιως ποσο βλακας πρεπει να σαι για να μπαινεις σε μια κατηγορια πο δε σε ενδιαφερει "τρανς" για να πεις τι ? την εξυπναδα του στιλ "εχει παπαρι" .. για λυπηση και το θεμα ειναι οτι το ξερετε και οι ιδιοι. περαστικα σας.
συμφωνω και με τουσ δυο σασ.εγω εχω και απορια τοσοσ ελευθερο χρονο εχουν να μπαινουν σε θεματα που δεν ειναι του γουστου τουσ μονο και μονο να πουν μια εξυπναδα....που λεει ο λογοσ εξυπναδα.μη τους παίρνεις σοβαρά είναι επειδή σε κάτι υστερούν οπότε η κακία πάει σύννεφο, το καθημερινό παυσίπονο τους που δε γιατρεύει την αιτία αλλά μόνο τα συμπτώματα του αποτυχημένου ανδρισμού τους
Ρε φίλε maldi....ναι πολυ θυλικη θα ειναι ...με ενα παπαρι ναααααααα
ρε θα μας τρελανετε εδω μεσα
Ρε φίλε maldi....
Μιλάμε για trans,επομένως ή που θα το έχει το παπάρι ή που θα το έχει κόψει.Τώρα αν θέλεις συγκρίσεις μπορώ να σου πω (και επαναλαμβάνω δεν τη ξέρω τη κοπέλα,μόνο από ότι βλέπω από τις φωτογραφίες) ότι είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΘΥΛΗΚΉ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ από πολλές πραγματικές γυναίκες που βλέπω καθημερινά στη ζωή μου.Τώρα αν σε φοβίζει ή σε αηδιάζει το γεγονός ότι μπορεί να έχει ή να είχε παπάρι είναι δικό σου θέμα.Για αυτό το λόγο πίστεψέ με δεν θα σε βάλει κανένας να της γλείψεις το παπάρι αν δεν το θέλεις.Λόγω του ότι όμως υπάρχουνε αρκετοί εδώ μέσα (και του εαυτού μου συμπεριλμβανομένου) που όχι απλώς δεν θα φοβόντουσαν ή θα αηδιάζανε αλλά θα γουστάρανε τρελλά να της πάρουν μία πίπα ή να κάτσουν να τους γαμήσει χαλάρωσε και άφησε τους άλλους να κάνουν ή ν ασυζητάνε αυτό που τους αρέσει και όχι απαραίτητα αυτο που αρέσει σε εσένα.
Φιλικά πάντα
Σωστος ο παιχτης. στην τελικη κανενας δεν βαζει τους και καλα γαμιαδες-αντρες να παρουν πιπες και να γαμηθουν. και απο την στιγμη που ουτε καν ειναι στο μυαλο τους αυτο και δεν μπορουν να το καταλαβουν τι στον πουτσο κανουν εδω μεσα σε ενα φορουμ που αντικείμενο εχει τις τρανς? τωρα οσο για την συγκεκριμενη να σε ενημερωσω φιλε μου οτι οντως εχει ενα παπαρι κατσε καλα. χοντρο πολυ σκληρο και αρκετα μεγαλο. εμενα παντως καποτε πριν πολυ πολυ καιρο με σινιαρισε πολυ καλα. περασα υπεροχα τοσο σε παθητικο οσο και σε ενεργετικο ρολο. ειναι απιθανη . αυτα οεο.
Σωστος ο φιλτατος συναγωνιστης..... ετσι ακριβως ειναι αλλα μη δινεις και πολυ σημασια,εσυ εγω και οι περισσοτεροι εδω εχουμε κι αλλα να ασχοληθουμε εκτος απο εδω,και ειναι και καποια κομματια ανθρωπων που η δουλεια τους ειναι εδω και να εισαι σιγουρος αλλοι τα περνουν για να γραφουν πισω απο καθε εναν...... ετσι γιατι δεν εγκρινανε και δε προτιμησαν τη δικια τους !πραγματικα μερικοι εδω μεσα κανετε μπαμ απο μακρια οτι εχετε ψυχολογικα προβληματα και πολυ ελευθερο χρονο σαν αργοσχολοι για να spamarete χωρις χιουμορ. αλλιως ποσο βλακας πρεπει να σαι για να μπαινεις σε μια κατηγορια πο δε σε ενδιαφερει "τρανς" για να πεις τι ? την εξυπναδα του στιλ "εχει παπαρι" .. για λυπηση και το θεμα ειναι οτι το ξερετε και οι ιδιοι. περαστικα σας.
το μονο σιγουρο ειναι οτι μονο οι πουστηδες εχουν δουλεια τη σημερον ημερα και περνουν και καλα φραγκαΣωστος ο φιλτατος συναγωνιστης..... ετσι ακριβως ειναι αλλα μη δινεις και πολυ σημασια,εσυ εγω και οι περισσοτεροι εδω εχουμε κι αλλα να ασχοληθουμε εκτος απο εδω,και ειναι και καποια κομματια ανθρωπων που η δουλεια τους ειναι εδω και να εισαι σιγουρος αλλοι τα περνουν για να γραφουν πισω απο καθε εναν...... ετσι γιατι δεν εγκρινανε και δε προτιμησαν τη δικια τους !
εγω δε καταλαβαινω γιατι ολες εσεις οι πουστρες αν πουμε καμια μαλακια εμεις οι στρειτ δε τπ περνετε για χαβαλε και χαλαρα και κραζετε μηπως γιατι εχετε καιρο να φατε κρεας στο κολο σας