Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 271
- Πόντοι
- 36
Τρανς άντρας λέγεται, τρανς γυναίκα είναι όταν από άντρας γίνεται γυναίκατρανς γυναίκα γέννησε τύπε ...
Τρανς άντρας λέγεται, τρανς γυναίκα είναι όταν από άντρας γίνεται γυναίκατρανς γυναίκα γέννησε τύπε ...
xaxa για να τηνε γαμίσει ο αγαπημένος της έπρεπε να κόψει βυζιά και να πάρει ορμόνες για μούσια
δηλαδή ήμουνα γυναίκα αλλά έγινα άντρας για να με γαμάνε
πάντε κανα ψυχίατρο ρεεεε
τρανς ξετράνς, μουνί είχε, κρεμπιέ έφαγε, γκαστρώθηκε.Τρανς άντρας λέγεται, τρανς γυναίκα είναι όταν από άντρας γίνεται γυναίκα
Σωστο κι αυτο, δηλ πηγε εγινε άντρας και αντι να τα φτιαξει με γυναικα γαμιόταν με άντρα.. :S
Λογικά δεν είναι όλα αυτά;
ζεις εσυ;Γυναίκα παίρνει ορμόνες να γίνει άνδρας, και τα έχει φτιάξει με άλλον άνδρα, η ότι άλλο μπορεί να είναι και ο άλλος. Ένα μπέρδεμα είναι κατανοητό.
κανενα μπερδεμα,Γυναίκα παίρνει ορμόνες να γίνει άνδρας, και τα έχει φτιάξει με άλλον άνδρα, η ότι άλλο μπορεί να είναι και ο άλλος. Ένα μπέρδεμα είναι κατανοητό.
ο 20χρονος δεν πρεπει να παρει συνταξη αλλα αφου θελει να πιστευει οτι ειναι 70χρονος εχει δικαιωμα στην τρελα του οταν αυτη δεν ενοχλει τους αλλους.Με λίγα λόγια λες ότι τα συναισθήματα έχουν την παραμικρή αξία όταν συγκρούονται με την πραγματικότητα; Αν λοιπόν ένας 20χρονος δηλώσει ότι αισθάνεται κουρασμένος 70χρονος πρέπει να πάρει σύνταξη; Κι αφού λες ότι έτσι αισθάνονται γιατί παίρνουν ορμόνες και κάνουν εγχειρίσεις; τι τις χρειάζονται;
ο 20χρονος δεν πρεπει να παρει συνταξη αλλα αφου θελει να πιστευει οτι ειναι 70χρονος εχει δικαιωμα στην τρελα του οταν αυτη δεν ενοχλει τους αλλους.
ομοιως και οι τρελοι - ανωμαλοι - εγκεφαλικα διαφορετικοι - οπως θες πες τους, εχουν δικαιωμα να εχουν τα βιτσια τους και την ανωμαλια τους εφοσον δεν ενοχλουν τους αλλους.
αν πανε να πουν στο παιδακι σου ξερεις θελουμε και εσυ να δοκιμασεις την δικη μας ανωμαλια τοτε να παραπονεθεις (πχ ειδα σε καποιο ντοκυμαντερ στην σουηδια βαζουν μια μερα τα παιδακια στις μικρες ταξεις να ντυθουν σαν να ειναι αλλο φυλο για να δουν αμα εχουν τετοια ταση αμα τους αρεσει, ε για αυτο επρεπε να αντιδρασουν γονεις)
Προφανώς και δε νομιζα γεννήθηκε άνδρας.. Γυναικα γεννήθηκε και πήρε ορμόνες δηλ τεστοστερόνη..
Λάθος διατύπωση το Τρανς άνδρας.. Οποτε Τράνς γυναίκα..
Λάθος παλι!
Τότε ο κωλος του Μπόκωλου δεν θα υπάρχει ούτε σε ψηφιακο μπιτ (εννοείται θα υπάρξει total data loss κάποια στιγμή σε αυτό το διαστημα) αλλά φυσικά πολύ περισσότερο όυτε σε πραγματική μορφή ώστε να γράφει τις γνωστές σε ολους μας μπαρούφες του.
(Ευτυχώς!)
Το μπέρδεμα ήταν πως ήθελε να γίνει άντρας αλλά γουστάρει έναν gay. Δεν νομίζω ότι είναι ορμονικό, δηλαδή γυναίκα παγιδευμένη σε άντρα και τα λοιπά. Εδώ έχουμε μια περίπτωση διαταραχής ταυτότητας φύλου. Περίπτωση όπου μέχρι πρόσφατα θεωρούταν ψυχική διαταραχή. Και στην πλειοψηφία του κόσμου ακόμα θεωρείται.κανενα μπερδεμα,
ο αλλος θελει να γαμει αντρες απο τον κωλο, ειναι ενεργητικος ομοφυλοφιλος αλλα γαμαει και μουνι οποτε την γκαστρωσε.
η αλλη θελει να εχει εμφανιση αντρα αλλα να γαμιεται απο αντρα οποτε τα εφτιαξε μαζι του και βολευτηκαν και οι δυο.
αν δεν ταιριαζανε δεν θα συμπεθεριαζανε. το οτι εσυ κι εγω ανηκουμε στο υπολοιπο 99% των πιο νορμαλ στα γουστα γιατι ξαφνιαζεσαι και μπερδευεσαι? οι παππουδες μαε ξαφνιαζοταν οταν ακουγαν οτι καποιος γιδοβοσκος γαμουσε κατσικες?? και εκει ειναι ακομη πιο μεγαλη η ανωμαλια.
Διότι οι απόψεις σου είναι του κωλου!
και δεν το λέω εγω.
Το λέει η ευρωπαϊκή νομοθεσία που ισχύει και εδώ στην κοιτίδα του ευρωπαϊκού πολιτισμού , στο ελλαδισταν, πια!
και το λέει και η κοινή λογική και το κεκτημενο των δικαιωμάτων του πολίτη της ΕΕ: μπορείς να ΕΠΙΛΕΞΕΙς το φυλο στο οποίο ΘΕΣ να ανήκεις και ΟΧΙ να σου επιβληθει αυτό από την γέννηση σου.
Κανεις δεν μπορεί να σου το αρνηθεί και τα δικαιώματα σου πρπει να διασφαλιζονται από την κενωνια και το κράτος. Τόσο απλά.
Σωστο? Λάθος? δεν ξερω μην ρωτάτε εμένα. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΟΜΩΣ.
Οποια άλλη άποψη, εντός της ΕΕ (ή και σε άλλα κράτη εκτος), αποτελεί μια δεινοσαυρικη γνώμη η οποία θα αποτελεί στο μελλον μόνο αντικείμενο μελέτης ως ένα τυπικο απολίθωμα άποψης.
Το μπέρδεμα ήταν πως ήθελε να γίνει άντρας αλλά γουστάρει έναν gay. Δεν νομίζω ότι είναι ορμονικό, δηλαδή γυναίκα παγιδευμένη σε άντρα και τα λοιπά. Εδώ έχουμε μια περίπτωση διαταραχής ταυτότητας φύλου. Περίπτωση όπου μέχρι πρόσφατα θεωρούταν ψυχική διαταραχή. Και στην πλειοψηφία του κόσμου ακόμα θεωρείται.
Ένα μπέρδεμα λοιπόν άσε με να το έχω, έστω και για λίγο.
Και η λογική ανωμαλία,γιδοβοσκος, τρανς, είναι αρκετή άκυρη και εφάμιλλη του μπουζούκι, μπάτσος, όργανο.
Μιλάς για κοινή λογική. Ότι δηλαδή η κοινή λογική μπορεί να δεχτεί ότι ένα άτομο που κυοφόρησε και γέννησε παιδί είναι άντρας, επειδή έτσι είναι ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και επειδή το γράφει κάποιο Νομοσχέδιο. Κι εγώ αυτοπροσδιορίζομαι ως Λιοντάρι. Έχω πει στον κύκλο μου να με φωνάζουν Λήο. Θα φορέσω και περούκα με λιονταρίσια χαίτη κι αν δεν δεχόσαστε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου, θα σας χαρακτηρίζω λιονταροφοβικούς. Πόσο περισσότερη παράνοια μπορεί να χωρέσει στην Κοινωνία;
Επίδαυρος , Ιούλιος 2019.
<Νετσομε>:
Παραφερεσαι,
και περιφερεσαι σε χωράφια που ο Μποκώλειος εγκέφαλος σου είτε δεν μπορεί είτε δεν θέλει να συλλάβει την έκταση και πολυπλοκότητα τους.
Άφησε τις πολυπλοκες σκέψεις γι αυτούς που το'χουν , σταματα να κανεις τον ιεραποστολο, ιεροκηρυκα και ιερο τέρας της αποκάλυψης (και μάλιστα ταυτόχρονα και τα 3!) και περιορισου σε ΤΙ ΕΣΥ αρεσκεσαι και υπηρετησε το στον ιδιωτικο σου περιγυρο.
Τι (ακριβώς) σε κόφτει εσέ ρε μπαρμπίδι (στο μυαλό, ΙΣΩΣ όχι στην ηλικία) τι θα πει ο άλλος στο παιδι του? Δικό του είναι, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ειναι, "ασταδιάλα" θα σου λέγε ρε χρεωκοπημενε ελληνοτρυπιδα, εαν του σκοτιζες τον ερωτα παραπάνω. (και προσοχή γιατί η νομοθεσία θα ήταν εναντίον σου για οποια σχόλια επιθεσης έκανες).
Οπότε κάτσε στα αυγά της ελληνικής μπανανιοκρατιας κι ανέμενε τον χρόνο σου για την μεταβίβαση σου σε επίπεδο απολιθωματος (ΟΚ, δεν θα συμβεί αυριο αλλά δώσε γκιβ εντ τεϊκ 40-50+ χρόνια κ'εφτασες)
Ε, δεν ξερω τι άλλο να πω ... δεν εχω πια επιχειρήματα να αντικρουσω τις καταπληκτικές σου ιδέες.
<Χορός>:
Μερικοί άνθρωποι δεν εχουν καταλάβει ΑΚΟΜΑ σε τι κόσμο ζούμε,
Αν και ο συγκεκριμένος να μας τρολλαρει θέλει...
και ποιος σου ειπε οτι η κοινωνια μας δεν παραβιαζει την φυση?ΤΕΛΕΙΟΣ. Αφού ισχυρίζεσαι ότι ένα άτομο με γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα το οποίο κυοφόρησε και γέννησε παιδί είναι ο πατέρας του, αφού έτσι ισχυρίζεται το ίδιο, δεν υπάρχουν περιθώρια επικοινωνίας. Άσε με λοιπόν τον Παλαιολιθικό Δεινόσαυρο να ισχυρίζομαι πως ότι και να κάνει, έχει γυναικεία φύση. Keep Walking
Υποθέτω ότι και ο ίδιος μόλις κατέρριψες όσα γράφεις στην αρχή. Αν κάποιος θέλει να νομίζει ότι είναι 70χρονος, γυναίκα, πολεμικό ελικόπτερο ή αεροπλανοφόρο, δεν θα αρνηθώ το δικαίωμά του. Επισημαίνω όμως ότι δεν είναι δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, αλλά δικαίωμα στην ψυχική ασθένεια. Κι αν νομίζεις ότι σταμάτανε εκεί, λάθος κάνεις. Ήδη προσπαθούν να εξαφανίσουν το αρσενικό - θηλυκό από τη γλώσσα και να υπάρχουν προθέσεις χωρίς φύλο. Γονέας 1 και Γονέας 2, αντί για μητέρα - πατέρας. Τι θα κάνουν στη συνέχεια; θα προσπαθήσουν να μεταφράσουν τα Κλασσικά Διηγήματα έτσι ώστε να μην καταλαβαίνουμε σε τι φύλο ανήκει το πρόσωπο που περιγράφουν; ας πούμε το άτομο που έπαιζε (Ο Παίκτης του Ντοστογιέφσκυ), το πρόσωπο Καρένινα (Άννα Καρένινα);