Νέα

Τρανς Ανδρας γέννησε αγοράκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.980
Πόντοι
3.656
xaxa για να τηνε γαμίσει ο αγαπημένος της έπρεπε να κόψει βυζιά και να πάρει ορμόνες για μούσια
δηλαδή ήμουνα γυναίκα αλλά έγινα άντρας για να με γαμάνε
πάντε κανα ψυχίατρο ρεεεε

Κι όμως, αυτό το ονομάζουν δικαίωμα στην Αυτοδιάθεση. Όχι δικαίωμα στην Ψυχασθένεια

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.003
Πόντοι
7.195
Τρανς άντρας λέγεται, τρανς γυναίκα είναι όταν από άντρας γίνεται γυναίκα
τρανς ξετράνς, μουνί είχε, κρεμπιέ έφαγε, γκαστρώθηκε.

(προσοχή, προκειμένου να γκαστρωθούν μπορούν να κάνουν τα πάντα)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Γυναίκα παίρνει ορμόνες να γίνει άνδρας, και τα έχει φτιάξει με άλλον άνδρα, η ότι άλλο μπορεί να είναι και ο άλλος. Ένα μπέρδεμα  είναι κατανοητό.  :crazy:
κανενα μπερδεμα,

ο αλλος θελει να γαμει αντρες απο τον κωλο, ειναι ενεργητικος ομοφυλοφιλος αλλα γαμαει και μουνι οποτε την γκαστρωσε.

η αλλη θελει να εχει εμφανιση αντρα αλλα να γαμιεται απο αντρα οποτε τα εφτιαξε μαζι του και βολευτηκαν και οι δυο.

αν δεν ταιριαζανε δεν θα συμπεθεριαζανε. το οτι εσυ κι εγω ανηκουμε στο υπολοιπο 99% των πιο νορμαλ στα γουστα γιατι ξαφνιαζεσαι και μπερδευεσαι? οι παππουδες μαε ξαφνιαζοταν οταν ακουγαν οτι καποιος γιδοβοσκος γαμουσε κατσικες?? και εκει ειναι ακομη πιο μεγαλη η ανωμαλια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Με λίγα λόγια λες ότι τα συναισθήματα έχουν την παραμικρή αξία όταν συγκρούονται με την πραγματικότητα; Αν λοιπόν ένας 20χρονος δηλώσει ότι αισθάνεται κουρασμένος 70χρονος πρέπει να πάρει σύνταξη; Κι αφού λες ότι έτσι αισθάνονται γιατί παίρνουν ορμόνες και κάνουν εγχειρίσεις; τι τις χρειάζονται;
ο 20χρονος δεν πρεπει να παρει συνταξη αλλα αφου θελει να πιστευει οτι ειναι 70χρονος εχει δικαιωμα στην τρελα του οταν αυτη δεν ενοχλει τους αλλους.

ομοιως και οι τρελοι - ανωμαλοι - εγκεφαλικα διαφορετικοι - οπως θες πες τους, εχουν δικαιωμα να εχουν τα βιτσια τους και την ανωμαλια τους εφοσον δεν ενοχλουν τους αλλους.

αν πανε να πουν στο παιδακι σου ξερεις θελουμε και εσυ να δοκιμασεις την δικη μας ανωμαλια τοτε να παραπονεθεις (πχ ειδα σε καποιο ντοκυμαντερ στην σουηδια βαζουν μια μερα τα παιδακια στις μικρες ταξεις να ντυθουν σαν να ειναι αλλο φυλο για να δουν αμα εχουν τετοια ταση αμα τους αρεσει, ε για αυτο επρεπε να αντιδρασουν γονεις)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.980
Πόντοι
3.656
ο 20χρονος δεν πρεπει να παρει συνταξη αλλα αφου θελει να πιστευει οτι ειναι 70χρονος εχει δικαιωμα στην τρελα του οταν αυτη δεν ενοχλει τους αλλους.
ομοιως και οι τρελοι - ανωμαλοι - εγκεφαλικα διαφορετικοι - οπως θες πες τους, εχουν δικαιωμα να εχουν τα βιτσια τους και την ανωμαλια τους εφοσον δεν ενοχλουν τους αλλους.
αν πανε να πουν στο παιδακι σου ξερεις θελουμε και εσυ να δοκιμασεις την δικη μας ανωμαλια τοτε να παραπονεθεις (πχ ειδα σε καποιο ντοκυμαντερ στην σουηδια βαζουν μια μερα τα παιδακια στις μικρες ταξεις να ντυθουν σαν να ειναι αλλο φυλο για να δουν αμα εχουν τετοια ταση αμα τους αρεσει, ε για αυτο επρεπε να αντιδρασουν γονεις)

Υποθέτω ότι και ο ίδιος μόλις κατέρριψες όσα γράφεις στην αρχή. Αν κάποιος θέλει να νομίζει ότι είναι 70χρονος, γυναίκα, πολεμικό ελικόπτερο ή αεροπλανοφόρο, δεν θα αρνηθώ το δικαίωμά του. Επισημαίνω όμως ότι δεν είναι δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, αλλά δικαίωμα στην ψυχική ασθένεια. Κι αν νομίζεις ότι σταμάτανε εκεί, λάθος κάνεις. Ήδη προσπαθούν να εξαφανίσουν το αρσενικό - θηλυκό από τη γλώσσα και να υπάρχουν προθέσεις χωρίς φύλο. Γονέας 1 και Γονέας 2, αντί για μητέρα - πατέρας. Τι θα κάνουν στη συνέχεια; θα προσπαθήσουν να μεταφράσουν τα Κλασσικά Διηγήματα έτσι ώστε να μην καταλαβαίνουμε σε τι φύλο ανήκει το πρόσωπο που περιγράφουν; ας πούμε το άτομο που έπαιζε (Ο Παίκτης του Ντοστογιέφσκυ), το πρόσωπο Καρένινα (Άννα Καρένινα); 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Προφανώς και δε νομιζα γεννήθηκε άνδρας.. Γυναικα γεννήθηκε και πήρε ορμόνες δηλ τεστοστερόνη..
Λάθος διατύπωση το Τρανς άνδρας.. Οποτε Τράνς γυναίκα..

Λάθος παλι!
Τρανς ανδρας είναι καλά το είπες.

Δηλ. ΕΙΝΑΙ ανδρας ΤΩΡΑ, αλλά αφού διεσχισε τον φραγμο των 2 φύλων (με ορμόνες, εγχείρηση κλπ κλπ). ΉΤΑΝ γυναίκα. (και προφανώς ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΚΟΜΑ το γυναικειο αναπαραγωγικό σύστημα)

Η Τρανς Γυναίκα , είναι μια φαινομενικα Γυναίκα η οποία ομως ΗΤΑΝ ανδρας(φαινοτυπικα και γενετικα) και διεσχισε τον φραγμο των 2 φυλων ώστε να εινα τώρα φαινοτυπικα Γυναίκα (παραμένει όμως γενετικά ανδρας).

Όλα αυτά σε 40-100 χρόνια ακόμα ΚΑΙ στο ελλαδισταν θα είναι κοινη γνώση και ουδείς δεν θα ενδαφερεται πια. Σημασία μόνον θα εχει πόσο χρήσιμος ειναι κανεις στην κενωνία και στους συνανθρώπους του, πόσο εντιμος πολίτης αυτού του πλανήτη θέλει να είναι και πως θα αφήσει το τετραγωνικο μέτρο που του αντιστοιχεί πάνω στον πλανήτη γη στην καλύτερη δυνατή κατάσταση πριν τόνε θαψουνε κι αυτονε από κάτω ή τόνε καψουνε με διαδικασίες πληρους και οικολογικης καύσης (ή τόνε φανε τα ψάρια ή τα όρνια εαν αποφασίσει να δώσει τέλος τη ζωή του η Μοίρα σε κανα αγριο σημείο του πλανήτη μας).
Τότε ο κωλος του Μπόκωλου δεν θα υπάρχει ούτε σε ψηφιακο μπιτ (εννοείται θα υπάρξει total data loss κάποια στιγμή σε αυτό το διαστημα) αλλά φυσικά πολύ περισσότερο όυτε σε πραγματική μορφή ώστε να γράφει τις γνωστές σε ολους μας μπαρούφες του.
(Ευτυχώς!)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.980
Πόντοι
3.656
Λάθος παλι!
Τότε ο κωλος του Μπόκωλου δεν θα υπάρχει ούτε σε ψηφιακο μπιτ (εννοείται θα υπάρξει total data loss κάποια στιγμή σε αυτό το διαστημα) αλλά φυσικά πολύ περισσότερο όυτε σε πραγματική μορφή ώστε να γράφει τις γνωστές σε ολους μας μπαρούφες του.
(Ευτυχώς!)

Γιατί αναφέρεις τον κώλο μου; και γιατί είναι μπαρούφα το ότι υποστηρίζω ότι είναι ψυχασθένεια να είναι κάποιος ένα φύλο και να υποστηρίζει ότι μπορεί να μετατραπεί σε κάποιο άλλο με ορμόνες και εγχειρήσεις; το ότι αυτή η πραγματική γυναίκα γέννησε, αν και θέλει να νομίζει ότι έγινε άντρας, είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα της αυταπάτης που ζει μέσα στο μυαλό της 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Διότι οι απόψεις σου είναι του κωλου!

και δεν το λέω εγω.
Το λέει η ευρωπαϊκή νομοθεσία που ισχύει και εδώ στην κοιτίδα του ευρωπαϊκού πολιτισμού , στο ελλαδισταν, πια!
και το λέει και η κοινή λογική και το κεκτημενο των δικαιωμάτων του πολίτη της ΕΕ: μπορείς να ΕΠΙΛΕΞΕΙς το φυλο στο οποίο ΘΕΣ να ανήκεις και ΟΧΙ να σου επιβληθει αυτό από την γέννηση σου.
Κανεις δεν μπορεί να σου το αρνηθεί και τα δικαιώματα σου πρπει να διασφαλιζονται από την κενωνια και το κράτος. Τόσο απλά.
Σωστο? Λάθος? δεν ξερω μην ρωτάτε εμένα. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΟΜΩΣ.
Οποια άλλη άποψη, εντός της ΕΕ (ή και σε άλλα κράτη εκτος), αποτελεί μια δεινοσαυρικη γνώμη η οποία θα αποτελεί στο μελλον μόνο αντικείμενο μελέτης ως ένα τυπικο απολίθωμα άποψης.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
κανενα μπερδεμα,

ο αλλος θελει να γαμει αντρες απο τον κωλο, ειναι ενεργητικος ομοφυλοφιλος αλλα γαμαει και μουνι οποτε την γκαστρωσε.

η αλλη θελει να εχει εμφανιση αντρα αλλα να γαμιεται απο αντρα οποτε τα εφτιαξε μαζι του και βολευτηκαν και οι δυο.

αν δεν ταιριαζανε δεν θα συμπεθεριαζανε. το οτι εσυ κι εγω ανηκουμε στο υπολοιπο 99% των πιο νορμαλ στα γουστα γιατι ξαφνιαζεσαι και μπερδευεσαι? οι παππουδες μαε ξαφνιαζοταν οταν ακουγαν οτι καποιος γιδοβοσκος γαμουσε κατσικες?? και εκει ειναι ακομη πιο μεγαλη η ανωμαλια.
Το μπέρδεμα ήταν πως ήθελε να γίνει άντρας αλλά γουστάρει έναν gay. Δεν νομίζω ότι είναι ορμονικό, δηλαδή γυναίκα παγιδευμένη σε άντρα και τα λοιπά. Εδώ έχουμε μια περίπτωση διαταραχής ταυτότητας  φύλου. Περίπτωση όπου μέχρι πρόσφατα θεωρούταν ψυχική διαταραχή. Και στην πλειοψηφία του κόσμου ακόμα θεωρείται.
Ένα μπέρδεμα λοιπόν άσε με να το έχω, έστω και για λίγο.
Και η λογική ανωμαλία,γιδοβοσκος, τρανς, είναι αρκετή άκυρη και εφάμιλλη του μπουζούκι, μπάτσος, όργανο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.980
Πόντοι
3.656
Διότι οι απόψεις σου είναι του κωλου!

και δεν το λέω εγω.
Το λέει η ευρωπαϊκή νομοθεσία που ισχύει και εδώ στην κοιτίδα του ευρωπαϊκού πολιτισμού , στο ελλαδισταν, πια!
και το λέει και η κοινή λογική και το κεκτημενο των δικαιωμάτων του πολίτη της ΕΕ: μπορείς να ΕΠΙΛΕΞΕΙς το φυλο στο οποίο ΘΕΣ να ανήκεις και ΟΧΙ να σου επιβληθει αυτό από την γέννηση σου.
Κανεις δεν μπορεί να σου το αρνηθεί και τα δικαιώματα σου πρπει να διασφαλιζονται από την κενωνια και το κράτος. Τόσο απλά.
Σωστο? Λάθος? δεν ξερω μην ρωτάτε εμένα. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΟΜΩΣ.
Οποια άλλη άποψη, εντός της ΕΕ (ή και σε άλλα κράτη εκτος), αποτελεί μια δεινοσαυρικη γνώμη η οποία θα αποτελεί στο μελλον μόνο αντικείμενο μελέτης ως ένα τυπικο απολίθωμα άποψης.

Μιλάς για κοινή λογική. Ότι δηλαδή η κοινή λογική μπορεί να δεχτεί ότι ένα άτομο που κυοφόρησε και γέννησε παιδί είναι άντρας, επειδή έτσι είναι ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και επειδή το γράφει κάποιο Νομοσχέδιο. Κι εγώ αυτοπροσδιορίζομαι ως Λιοντάρι. Έχω πει στον κύκλο μου να με φωνάζουν Λήο. Θα φορέσω και περούκα με λιονταρίσια χαίτη κι αν δεν δεχόσαστε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου, θα σας χαρακτηρίζω λιονταροφοβικούς. Πόσο περισσότερη παράνοια μπορεί να χωρέσει στην Κοινωνία; 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.980
Πόντοι
3.656
Το μπέρδεμα ήταν πως ήθελε να γίνει άντρας αλλά γουστάρει έναν gay. Δεν νομίζω ότι είναι ορμονικό, δηλαδή γυναίκα παγιδευμένη σε άντρα και τα λοιπά. Εδώ έχουμε μια περίπτωση διαταραχής ταυτότητας  φύλου. Περίπτωση όπου μέχρι πρόσφατα θεωρούταν ψυχική διαταραχή. Και στην πλειοψηφία του κόσμου ακόμα θεωρείται.
Ένα μπέρδεμα λοιπόν άσε με να το έχω, έστω και για λίγο.
Και η λογική ανωμαλία,γιδοβοσκος, τρανς, είναι αρκετή άκυρη και εφάμιλλη του μπουζούκι, μπάτσος, όργανο.

Όλοι μας κρινόμαστε από τις πράξεις μας, κι όχι από τα λόγια μας. Αν ο ισχυρισμός αυτού του ατόμου (ότι δηλαδή νοιώθει σαν άντρας παγιδευμένος σε γυναικείο σώμα) ήταν αληθινός, οι πράξεις του θα ήταν άλλες. Αφού νοιώθει άντρας, κι αφαίρεσε τα στήθη της και παίρνει αρσενικές ορμόνες, θα έκανε σχέση με γυναίκα. Ποιος άντρας που νοιώθει άντρας κάνει σχέση με άντρα; Ποιος άντρας που νοιώθει άντρας αφήνει κάποιον άλλο άντρα να χύνει μέσα του; Μόνο άντρες που είναι Ομοφυλόφιλοι ενεργούν με τον τρόπο αυτό, κι αν οποιοσδήποτε γνωρίζει τέτοιον άντρα, ας μας πληροφορήσει. Συμπονώ ένα τέτοιο άτομο και θεωρώ ότι πρέπει να το παρακολουθήσει Ψυχίατρος. Τι θα πει στο παιδί; Ότι εγώ σε γέννησα, αλλά θα με λες μπαμπά; 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Μιλάς για κοινή λογική. Ότι δηλαδή η κοινή λογική μπορεί να δεχτεί ότι ένα άτομο που κυοφόρησε και γέννησε παιδί είναι άντρας, επειδή έτσι είναι ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και επειδή το γράφει κάποιο Νομοσχέδιο. Κι εγώ αυτοπροσδιορίζομαι ως Λιοντάρι. Έχω πει στον κύκλο μου να με φωνάζουν Λήο. Θα φορέσω και περούκα με λιονταρίσια χαίτη κι αν δεν δεχόσαστε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου, θα σας χαρακτηρίζω λιονταροφοβικούς. Πόσο περισσότερη παράνοια μπορεί να χωρέσει στην Κοινωνία; 

Επίδαυρος , Ιούλιος 2019.

<Νετσομε>:

Παραφερεσαι,
και περιφερεσαι σε χωράφια που ο Μποκώλειος εγκέφαλος σου είτε δεν μπορεί είτε δεν θέλει να συλλάβει την έκταση και πολυπλοκότητα τους.

Άφησε τις πολυπλοκες σκέψεις γι αυτούς που το'χουν , σταματα να κανεις τον ιεραποστολο, ιεροκηρυκα και ιερο τέρας της αποκάλυψης (και μάλιστα ταυτόχρονα και τα 3!) και περιορισου σε ΤΙ ΕΣΥ αρεσκεσαι και υπηρετησε το στον ιδιωτικο σου περιγυρο.

Τι (ακριβώς) σε κόφτει εσέ ρε μπαρμπίδι (στο μυαλό, ΙΣΩΣ όχι στην ηλικία) τι θα πει ο άλλος στο παιδι του? Δικό του είναι, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ειναι, "ασταδιάλα" θα σου λέγε ρε χρεωκοπημενε ελληνοτρυπιδα, εαν του σκοτιζες τον ερωτα παραπάνω. (και προσοχή γιατί η νομοθεσία θα ήταν εναντίον σου για οποια σχόλια επιθεσης έκανες).

Οπότε κάτσε στα αυγά της ελληνικής μπανανιοκρατιας κι ανέμενε τον χρόνο σου για την μεταβίβαση σου σε επίπεδο απολιθωματος (ΟΚ, δεν θα συμβεί αυριο αλλά δώσε γκιβ εντ τεϊκ 40-50+ χρόνια κ'εφτασες)

Ε, δεν ξερω τι άλλο να πω ... δεν εχω πια επιχειρήματα να αντικρουσω τις καταπληκτικές σου ιδέες.

<Χορός>:
Μερικοί άνθρωποι δεν εχουν καταλάβει ΑΚΟΜΑ σε τι κόσμο ζούμε,
Αν και ο συγκεκριμένος να μας τρολλαρει θέλει...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.980
Πόντοι
3.656
Επίδαυρος , Ιούλιος 2019.
<Νετσομε>:
Παραφερεσαι,
και περιφερεσαι σε χωράφια που ο Μποκώλειος εγκέφαλος σου είτε δεν μπορεί είτε δεν θέλει να συλλάβει την έκταση και πολυπλοκότητα τους.
Άφησε τις πολυπλοκες σκέψεις γι αυτούς που το'χουν , σταματα να κανεις τον ιεραποστολο, ιεροκηρυκα και ιερο τέρας της αποκάλυψης (και μάλιστα ταυτόχρονα και τα 3!) και περιορισου σε ΤΙ ΕΣΥ αρεσκεσαι και υπηρετησε το στον ιδιωτικο σου περιγυρο.
Τι (ακριβώς) σε κόφτει εσέ ρε μπαρμπίδι (στο μυαλό, ΙΣΩΣ όχι στην ηλικία) τι θα πει ο άλλος στο παιδι του? Δικό του είναι, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ειναι, "ασταδιάλα" θα σου λέγε ρε χρεωκοπημενε ελληνοτρυπιδα, εαν του σκοτιζες τον ερωτα παραπάνω. (και προσοχή γιατί η νομοθεσία θα ήταν εναντίον σου για οποια σχόλια επιθεσης έκανες).
Οπότε κάτσε στα αυγά της ελληνικής μπανανιοκρατιας κι ανέμενε τον χρόνο σου για την μεταβίβαση σου σε επίπεδο απολιθωματος (ΟΚ, δεν θα συμβεί αυριο αλλά δώσε γκιβ εντ τεϊκ 40-50+ χρόνια κ'εφτασες)
Ε, δεν ξερω τι άλλο να πω ... δεν εχω πια επιχειρήματα να αντικρουσω τις καταπληκτικές σου ιδέες.
<Χορός>:
Μερικοί άνθρωποι δεν εχουν καταλάβει ΑΚΟΜΑ σε τι κόσμο ζούμε,
Αν και ο συγκεκριμένος να μας τρολλαρει θέλει...

ΤΕΛΕΙΟΣ. Αφού ισχυρίζεσαι ότι ένα άτομο με γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα το οποίο κυοφόρησε και γέννησε παιδί είναι ο πατέρας του, αφού έτσι ισχυρίζεται το ίδιο, δεν υπάρχουν περιθώρια επικοινωνίας. Άσε με λοιπόν τον Παλαιολιθικό Δεινόσαυρο να ισχυρίζομαι πως ότι και να κάνει, έχει γυναικεία φύση. Keep Walking

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ΤΕΛΕΙΟΣ. Αφού ισχυρίζεσαι ότι ένα άτομο με γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα το οποίο κυοφόρησε και γέννησε παιδί είναι ο πατέρας του, αφού έτσι ισχυρίζεται το ίδιο, δεν υπάρχουν περιθώρια επικοινωνίας. Άσε με λοιπόν τον Παλαιολιθικό Δεινόσαυρο να ισχυρίζομαι πως ότι και να κάνει, έχει γυναικεία φύση. Keep Walking
και ποιος σου ειπε οτι η κοινωνια μας δεν παραβιαζει την φυση?

οταν δινει δικαιωμα ψηφου σε ανισους πνευματικα?

οταν η σουλα η κομμωτρια αποφοιτος τελ εχει την ιδια βαρυνουσα σημασια στο τι θα κανει η αγελη, με τον γιατρο που διαβαζε 15 χρονια και καθε βδαομαδα σωζει και μια ζωη σου φαινεται λογικη και φυσικη η ανθρωπινη κοινωνια?

νομικα-πολιτικα-κοινωνικα δεν ισχυει οτι ειναι συμφωνο με την φυση ουτε με την λογικη,

ισχυει βαλαμε ενα συστημα αριστοκρατικο , το βαφτισαμε δημαοκρατικο, και οι εκλεγμενοι αριστοι κοροιδευουν τις χαζες γυναικες για να παρουν ψηφους, στο πλαισιο αυτο πληρωνεις και διατροφη για να τα τρωει η πρωην γυναικα σου με οποιον γουσταρει, στις σπηλιες δεν θα πληρωνες κερατα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Υποθέτω ότι και ο ίδιος μόλις κατέρριψες όσα γράφεις στην αρχή. Αν κάποιος θέλει να νομίζει ότι είναι 70χρονος, γυναίκα, πολεμικό ελικόπτερο ή αεροπλανοφόρο, δεν θα αρνηθώ το δικαίωμά του. Επισημαίνω όμως ότι δεν είναι δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, αλλά δικαίωμα στην ψυχική ασθένεια. Κι αν νομίζεις ότι σταμάτανε εκεί, λάθος κάνεις. Ήδη προσπαθούν να εξαφανίσουν το αρσενικό - θηλυκό από τη γλώσσα και να υπάρχουν προθέσεις χωρίς φύλο. Γονέας 1 και Γονέας 2, αντί για μητέρα - πατέρας. Τι θα κάνουν στη συνέχεια; θα προσπαθήσουν να μεταφράσουν τα Κλασσικά Διηγήματα έτσι ώστε να μην καταλαβαίνουμε σε τι φύλο ανήκει το πρόσωπο που περιγράφουν; ας πούμε το άτομο που έπαιζε (Ο Παίκτης του Ντοστογιέφσκυ), το πρόσωπο Καρένινα (Άννα Καρένινα); 

οταν γεννηθηκε παιδακι απο μητρα γυναικας (μανα) με γενετικο υλικο απο εναν αντρα (μπαμπα) και μια ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ (μανα)

δεν ειχε 1 πατερα και 2 μανες????

λογω ιατρικων και ψυχικων θεματων εχει ηδη γινει αυτο που λες.

περσι ή προπερσι αν θυμαμαι καλα βαλανε και μιτοχονδρι που εχουν το δικο τους dna και απο αλλο ατομο για να αποφευχθει μια κληρονομικη ασθενεια, ε το παιδι που γεννηθηκε ειχε γεννετικα-βιολογικα 3 γονεις.

επισης τα θετα παιδια εχουν 2 ζευγαρια γονεων τους βιολογικους και τους θετους.

αν θελεις εσυ αυτο να το βαφτιζεις βιασμο της φυσης ή καπως ετσι ειναι δικο σου προβλημα, σκεψου ομως και πως στα ζωα γινεται υιοθεσια οταν χανεται καποιο μικρο και μαλιστα και απο διαφορετικα ειδη. στους δε κουκους ειναι ο κανονας ενα ζευγαρι κουκων ειναι "γονεις" που κανουν το αβγο γεννετικα-βιολογικα και ενα αλλο ζευγαρι ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥΛΙΩΝ ειναι "¨γονεις" που ταηζουν και μεγαλωνουν τον μικρο κουκο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom