Νέα

TRANS ALLANA SANTOS XXL 24CM

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alonikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alonikos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Οποιοσ ειναι λατρησ των συγκεκριμε νων κοριτσιων πρεπει να παει με την Αllana.Τρομερη συμμετοχη στο κρεβατι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ κορμι πετρα με κωλαρα και βυζαρεσ πλαστικεσ βεβαια αλλα ωραιεσ.Απο τα πιο τιμια 100 ευρω που εχει παρει κοπελα πιστευω.Δυστυχωσ στην ελλαδα δεν εχουμε τετοια ποιοτητα σε Shemales....Γενικα πολυ g.f κατασταση.φωτογραφιεσ ελαφρωσ επεξεργασμενεσ και οχι τοσο πολυ μεγαλο οσο στισ φωτογραφιεσ το εργαλειο τησ αλλα πολυ μεγαλο.και γενικα πεντακαθαρη.....

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Υπερβολική δόση
Οποιοσ ειναι λατρησ των συγκεκριμε νων κοριτσιων πρεπει να παει με την Αllana.Τρομερη συμμετοχη στο κρεβατι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ κορμι πετρα με κωλαρα και βυζαρεσ πλαστικεσ βεβαια αλλα ωραιεσ.Απο τα πιο τιμια 100 ευρω που εχει παρει κοπελα πιστευω.Δυστυχωσ στην ελλαδα δεν εχουμε τετοια ποιοτητα σε Shemales....Γενικα πολυ g.f κατασταση.φωτογραφιεσ ελαφρωσ επεξεργασμενεσ και οχι τοσο πολυ μεγαλο οσο στισ φωτογραφιεσ το εργαλειο τησ αλλα πολυ μεγαλο.και γενικα πεντακαθαρη.....
υπερβολική δόση  νομίζω αισθησιακής παρουσίας...μεγάλο (και καλά λειτουργικό) εργαλείο και άλλα τέτοια που σε συναρπάζουν αλλά τελικά είναι...δήθεν!!! Για όσους αρέσκονται σε τέτοιου είδους εμπειρίες θεωρώ ότι πρέπει να προτιμήσουν ελληνικά προϊόντα, έστω και αν επαγγελματίες του είδους αυτού θέλει ψάξιμο και μάλιστα πολύ για να βρείς !!!

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
Πραγματι ειναι πολυ καλη,15 δεκεμβριου θα ειναι παλι θεσσαλονικη

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
θα παρετε τα κωλαντερα στη μασχαλη ρε αντρακια  :2funny:

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
θα παρετε τα κωλαντερα στη μασχαλη ρε αντρακια  :2funny:
΄Λέει ο θυμόσοφος λαός μας: όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι!!! Μη μασάτε, οι περιπτώσεις οι εκθαμβωτικές , όπως η εν λόγω , είναι "ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε"!!!!Με απλά λαϊκά, πρώτα πληρώνεις , μετά βλέπεις,άντε να πιάσεις λιγάκι για να τελειώσεις τσακ μπαμ  και μετά adios!!!Βγαίνοντας μετράς τα φράγκα σου (είναι εκεί που ψάχνεσαι αν και γιατί για πολλοστή φορά πιάστηκες μ.....ς)και πας σπίτι σου και απλά σκέφτεσαι που θα βρεις αυτό που ζητάς επιτέλους!!!!

OP
OP
A

alonikos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Προτιμασ δλδ τουσ ταμτακουσ με περουκα και στην θεση των βυζιων να βαζουν καλτσεσ ε....και μολισ πασ στο κρεβατι και τα βγαζουν να ειναι ταβλα ολα...Στην ελλαδα αντε να υπαρχουν κανα 2-3 εμφανισιακα ωραιεσ με στηθοσ και μεγαλα προσοντα...Και σε πληροφορω πωσ στην συμμετοχη ηταν αψογη...λεσ και ηταν γκομενα σου μην σου πω και καλυτερα...Αυτα...

OP
OP
A

alonikos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
΄Λέει ο θυμόσοφος λαός μας: όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι!!! Μη μασάτε, οι περιπτώσεις οι εκθαμβωτικές , όπως η εν λόγω , είναι "ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε"!!!!Με απλά λαϊκά, πρώτα πληρώνεις , μετά βλέπεις,άντε να πιάσεις λιγάκι για να τελειώσεις τσακ μπαμ  και μετά adios!!!Βγαίνοντας μετράς τα φράγκα σου (είναι εκεί που ψάχνεσαι αν και γιατί για πολλοστή φορά πιάστηκες μ.....ς)και πας σπίτι σου και απλά σκέφτεσαι που θα βρεις αυτό που ζητάς επιτέλους!!!!
Εχεισ αναλογη εμπειρια μπουμπουνα;ξερεισ αν για την συγκεκριμενη π γραφω αν κανει ολα αυτα π λεσ γιατι εγω αλλα ειδα.μπηκα ,ειδα,διαλεξα ,πληρωσα 100ευρω και ολα ηταν μια χαρα ουτε βιασυνεσ ουτε τπτ απο αυτα π αναφερεισ.αν εχεισ καποια εμπειρια με το συγκεκριμενο γραφειο και καποια κοπελα μιλα με ονοματα να χερουμε κ εμεισ να την αποφυγουμε.Εκτοσ και αν εισαι κανονικοσ μπουμπουνασ και τα παθαινεισ αυτα.... :grin: :grin: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :2funny: :grin:

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Προτιμασ δλδ τουσ ταμτακουσ με περουκα και στην θεση των βυζιων να βαζουν καλτσεσ ε....και μολισ πασ στο κρεβατι και τα βγαζουν να ειναι ταβλα ολα...Στην ελλαδα αντε να υπαρχουν κανα 2-3 εμφανισιακα ωραιεσ με στηθοσ και μεγαλα προσοντα...Και σε πληροφορω πωσ στην συμμετοχη ηταν αψογη...λεσ και ηταν γκομενα σου μην σου πω και καλυτερα...Αυτα...
Εντάξει δεν είναι όλες έτσι, αν και οι απατεώνισσες είναι αλήθεια αποτελούν την πλειοψηφία, όμως πήγαινε ας πούμε στην Αθηνά (παλαιότερα Νάντια) ή ακόμα και στην Τζούλι που αν μη τι άλλο σε σέβονται πρώτα από όλα..!!! Τώρα σε ότι αφορά την εν λόγω για να το λες έτσι θα έιναι...όμως δείχνει πολλά και μεγάλα προσόντα και αυτό είναι ένα θεματάκι κατά πόσο τα βάζει σε πλήρη λέιτουργία!!Αυτά..

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Σε καμία περίπτωση δεν προτιμώ αυτούς που λες...όμως όποιους και να ρωτήσεις θα δείς ότι τις περισσότερες φορές τρώμε φόλα και ας μην είμαστε όλοι μπουμπούνες (έτσι όπως το θέτεις)!! Αυτά...

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26

για πολλες παιζει αυτο που λες ,για την συκεκριμενη κανεις λαθος ,επισης το μεγαλο εργαλειο της ειναι πετρα ,απο χυσιμο κανονικο,ουτε πολυ ουτε λιγο αν και σε αυτο εχει σχεση μαλλον ποσο πριν πηγε με αλλον

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
                     Λατρης της βραζιλιας  πρωτιστως.και φυσικα λατρης της allanas....και οχι μονον!
                      Αυτα που εχω να πρατηρησω εγω,χωρις να την εχω συναντηση...
                    διαβασα της κριτικες της και διαπιστωσα οτι στα χυσιματα δεν εχει πεσει  ουτε μια σταγοοοονα κατω !!! :pipa1:
                    πολλα χυσια μωρε παιδακι μου....πλυμηρα λεμε !!! :cum:
                    Δεν αμφιβαλω για της υπηρεσιες της κοπελας μας στα γραπτα....

Ενα πραγμα που με ξενιζει ομως αφανταστα και τρελενομαι με την μια ...ειναι οταν γραφεται οτι ειναι ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ :headbang:...απο που
                    προκυπτη αυτο,γνωριζει κανεις να μου πει για να μαθω και εγω ,αν τα αλλοδαπα που ερχονται εδω να δουλεψουν κατα ποσο ελεγχονται απο πασης
                    φυσεως αρωστιες???τη σημαινει πεντακαθαρος? οτι ο μεταξοσκωληκας του μοσχομυριζει, :rolleyes:

Η allana μπορει να ειναι τελεια... αλλα δυστηχως δεν ειναι τελεια ολα γυρω της για να προστατεψει και την ιδια!!! :rockon:

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
Μαγκες απ οτι το κοβω η κοπελα ειναι Champions League επιπεδο, θα την τιμησω της επομενες μερες κ ερχεται ακριβοδικαιη κριτικη :)

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες απ οτι το κοβω η κοπελα ειναι Champions League επιπεδο, θα την τιμησω της επομενες μερες κ ερχεται ακριβοδικαιη κριτικη :)
να πας κορη  24 εκατοστα ειναι αυτα να σε σκισει ο αραπης μηπως κ  ηρεμησεις με τη χολη που βγαζεις
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
                     Λατρης της βραζιλιας  πρωτιστως.και φυσικα λατρης της allanas....και οχι μονον!
                      Αυτα που εχω να πρατηρησω εγω,χωρις να την εχω συναντηση...
                    διαβασα της κριτικες της και διαπιστωσα οτι στα χυσιματα δεν εχει πεσει  ουτε μια σταγοοοονα κατω !!! :pipa1:
                    πολλα χυσια μωρε παιδακι μου....πλυμηρα λεμε !!! :cum:
                    Δεν αμφιβαλω για της υπηρεσιες της κοπελας μας στα γραπτα....

Ενα πραγμα που με ξενιζει ομως αφανταστα και τρελενομαι με την μια ...ειναι οταν γραφεται οτι ειναι ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ :headbang:...απο που
                    προκυπτη αυτο,γνωριζει κανεις να μου πει για να μαθω και εγω ,αν τα αλλοδαπα που ερχονται εδω να δουλεψουν κατα ποσο ελεγχονται απο πασης
                    φυσεως αρωστιες???τη σημαινει πεντακαθαρος? οτι ο μεταξοσκωληκας του μοσχομυριζει, :rolleyes:

Η allana μπορει να ειναι τελεια... αλλα δυστηχως δεν ειναι τελεια ολα γυρω της για να προστατεψει και την ιδια!!! :rockon:

αφου ειναι πλημενη  τι να βαλουν καποτα φιλος κοβει το ματι τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ξερουν κ απο που ερχεται  κ τι κουβαλαει
ελληναραδες μου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
Εσυ αρκουδιαρη πρεπει να χεις να γαμησεις πολυ καιρο... πες μου ποιες σκαλες καθαριζει η μανα σου να παω να φτυσω... την επομενη που θα ασχοληθεις μαζι μου μη το κουραζουμε απο δω.. στειλε πριβε που μπορω να σε βρω να σου δειξω πως σου δινει τα γονατα στο χερι καποιος που κοροιδευεις χωρις να ξερεις...

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
αφου ειναι πλημενη  τι να βαλουν καποτα φιλος κοβει το ματι τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ξερουν κ απο που ερχεται  κ τι κουβαλαει
ελληναραδες μου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
              Κουβαλαει....ε τη να κουβαλαει μωρε  ....αντε να κουβαλαει το καβλι της ,και καμια COCA cola... :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom