Νέα

"τρακαρισμα-μηνυση" ερωτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sabourxo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sabourxo

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα και χρονια πολλα! εμενα βεβαια ο αγιος Βασιλης μου εφερε το δωρο νωριτερα απο οτι φαινετε! ηρθε προχτες στο σπιτι μια μηνυση που μου εκανε ενας οδηγος ταξι για ενα τρακαρισμα που ειχαμε πριν 4μηνες περιπου..για να μην σας κουρασω θα σας πω οτι το τρακαρισμα εγινε σε λιμανι χωρις σημανση κτλ..την ευθυνη μαλλον την εχει ο αλλος οδηγος..το θεμα ειναι οτι στην μηνυση εχουν γραφτει καποιες ανακριβιες..(με σκοπο να γινει πιστευτος.) και ζηταει απο μενα(που οδηγουσα) και τον πατερα μου(που ειναι ιδιοκτητης του οχηματος) 11.000ευρω! δηλαδη 22.000 και απο τους 2 μαζι!!επισης αξιωνει αναλογο ποσο απο την ασφαλιστικη μου!(ολα αυτα για ηθικη αποζ. για επισκευες, για χρηματα που χαθηκαν ενω το ταξι ηταν στο συνεργειο κ.α.) Η ερωτηση μου ειναι απλη.Γιατι δεν εκανε μηνυση στην εταιρια μου(ασφαλιστικη) και κανει και σε μενα και στον πατερα μου? α! μαλιστα ζηταει και  5μηνη κρατηση μου!το απιστευτο ειναι οτι πρωτη φορα νοιωθω τοσο αδικημενος και σκεφτομαι οτι την μηνυση αυτη επρεπε να την κανω εγω! αλλα προτιμησα να τον αφησω! σας εχει συμβει κατι παρομοιο? με μηνυσεις και τετοια?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Μην πανικοβάλλεσαι.
Έτσι γράφονται αυτά από τα λαμόγια τους δικηγόρους, για να διεκδικήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα.
Επικοινώνησε με την ασφαλιστική σου, και θα σου πουν αυτοί πως να κινηθείς.
Σε ανάλογη περίπτωση, έδωσα την αγωγή στην ασφαλιστική μου και δεν ασχολήθηκα καθόλου

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
γιατι αν μυνηε την ασφαλιστικη δεν θα καταφερνε τπτ πηγαινε στην ασφαλιστικη κ ζητα απο την τροχαια η το λιμεναρχεια αναλογα το τι ειρθε την αναφορα απο το βιβλιο συμβαντων καθως κ το πορισμα κ αν αυτα τον βγαζουν φταιχτη ζητα τα μαλιοκεφαλα του για αποζημειωση κ εαν υπαρχει κ κανας μαρτυρας παρτων εμενα ο αλλος μου πληρωσε το αμαξι 2 φορες κ μονο κ μονο απο το γαμοτο γιατι εκανε την πουστια δεν αξιζει να χαριζεις

OP
OP
sabourxo

sabourxo

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλα τα λετε μαγκες. Και μαρτυρα εχω να φιλο μου που ηταν συνοδηγος και θα με βοηθησει αν χρεαστει.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μην πανικοβάλλεσαι.
Έτσι γράφονται αυτά από τα λαμόγια τους δικηγόρους, για να διεκδικήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα.
Επικοινώνησε με την ασφαλιστική σου, και θα σου πουν αυτοί πως να κινηθείς.
Σε ανάλογη περίπτωση, έδωσα την αγωγή στην ασφαλιστική μου και δεν ασχολήθηκα καθόλου
ετσι...
ζηταει 50 για να παρει 1...
παρε τηλ την ασφαλιστικη σου και γραψ'τον στα @@ σου...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
OP
OP
sabourxo

sabourxo

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ναι.Νομικη προστασια εχω απο την ασφαλιστικη.Απλα δεν μου εχει ξανασυμβει και ειχα πανικοβληθει λιγακι.Πρωτη μου μηνυση ειναι και οσο να ναι..

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ναι.Νομικη προστασια εχω απο την ασφαλιστικη.Απλα δεν μου εχει ξανασυμβει και ειχα πανικοβληθει λιγακι.Πρωτη μου μηνυση ειναι και οσο να ναι..
φιλαρακι, δηλωση στην ασφαλιστικη ειχατε κανει μετα το τρακαρισμα?

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

ε το κανονιζει αυτη τοτε.φυσικα αν εχεις κανει δηλωση μετα το τρακαρισμα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

αν εχεις δικιο πιαστον και πηδηξε του οτι εχει και δεν εχει

σε κατι τετοιους δεν πρεπει να χαριζεσαι ουτε γι αστειο.....

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
ρε φίλε τροχαία φωνάξατε όταν έγινε το περιστατικό; το αυτοκίνητο του ετσι όπως το είδες έπαθε τόση μεγάλη ζημιά; ..αν όχι τα ζητά για τα μεροκάματα του που έχασε όσο ήταν στο συνεργείο..αλλά ετσι κι αλλιώς δεν μπορεί να ζητήσει τόσα πολλά .το μεροκάματο ενός ταξιτζή είναι σταθερό και κοστίζει γύρο στα 30 ευρώ..( αυτά δηλώνει στην εφορία ) δεν μπορεί να ζητήσει παραπάνω.

OP
OP
sabourxo

sabourxo

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον.το τρακαρισμα επειδη εγινε στο λιμανι ηρθε το λιμενικο και κατεγραψε το συμβαν.Εγω δηλωσα το ατυχημα στην ασφαλεια μου η οποια ηρθε και φωτογραφησε! ο ιδιοκτητης ταξι λεει οτι το αμαξι του εμεινε 16 μερες στο συνεργειο για επισκευη(πραγμα που δεν ειναι απιθανο διοτι και εμενα εκανε περιπου 10 μερες διοτι εκεινη την βδομαδα εκλειναν τα περισσοτερα συνεργεια για διακοπες)επισης λεει οτι  δουλευει το ταξι  και τις 2 βαρδιες! εχει και ενα αλλο ατομο! οποτε 2 μεροκαματα ας πουμε.με αυτη την λογικη το λεει και ζηταει τοσα λεφτα!

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
φίλε πρέπει να το αποδιξι οτι δούλευε τότε και άλλο άτομο .( για ΤΟΤΕ  μιλάμε )αλλά ότι και να σου πούμε εμείς δεν θα είναι τόσο τεκμηριωμένο από αυτό που θα σου πει ένας δικηγόρος.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μεσα στο λιμανι ειναι πολυ περιεργα τα πραγματα.στους ταξιτζιδες δινουν μια προτεραιοτητα,λογω οτι ειναι επαγγελματιες.αλλα μην ανυσηχεις οτι ειναι θα το αναλαβει η ασφαλιστικη.

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
ΑΑ και κάτι άλλο δεν ξέρω για το λιμενικό αλλά λογικά θα το δίνη το περιστατικό και στην τροχαία ..το δικαστήριο αν το έδωσε στην τροχαία το λιμενικό.. να ξέρεις θα γίνει ετσι κι αλλιώς είτε έφταιγε αυτός είτε εσύ ο λόγος ? επειδή είναι επαγγελματικό αυτοκίνητο ..ετσι ήταν πριν από 15 χρόνια τουλάχιστον τώρα αν αλλάξανε οι νόμοι δεν ξέρω.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΑΑ και κάτι άλλο δεν ξέρω για το λιμενικό αλλά λογικά θα το δίνη το περιστατικό και στην τροχαία ..το δικαστήριο αν το έδωσε στην τροχαία το λιμενικό.. να ξέρεις θα γίνει ετσι κι αλλιώς είτε έφταιγε αυτός είτε εσύ ο λόγος ? επειδή είναι επαγγελματικό αυτοκίνητο ..ετσι ήταν πριν από 15 χρόνια τουλάχιστον τώρα αν αλλάξανε οι νόμοι δεν ξέρω.
οχι,υπαρχει τροχαια λιμενως,δεν εχει καμια σχεση η τροχαια πολεως για οτι γινεται μεσα στο λιμανι.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
λοιπον.το τρακαρισμα επειδη εγινε στο λιμανι ηρθε το λιμενικο και κατεγραψε το συμβαν.Εγω δηλωσα το ατυχημα στην ασφαλεια μου η οποια ηρθε και φωτογραφησε! ο ιδιοκτητης ταξι λεει οτι το αμαξι του εμεινε 16 μερες στο συνεργειο για επισκευη(πραγμα που δεν ειναι απιθανο διοτι και εμενα εκανε περιπου 10 μερες διοτι εκεινη την βδομαδα εκλειναν τα περισσοτερα συνεργεια για διακοπες)επισης λεει οτι  δουλευει το ταξι  και τις 2 βαρδιες! εχει και ενα αλλο ατομο! οποτε 2 μεροκαματα ας πουμε.με αυτη την λογικη το λεει και ζηταει τοσα λεφτα!
για τοσο σοβαρο γεγονος δεν περνω συνηθως θεση χωρις να ξερω 100%
αλλα απο την στιγμη που και δηλωση εχεις κανει και το τρακαρισμα το εχει καταγραψει το λιμενικο θα παρει τα αρχιδια μου
η αποζημιωση βγαινει συμφωνα με αυτα  που δηλωνει οτι περνει
σιγα μην δηλωνει 20000 το μηνα
παντως για καλο και κακο πηγαινε και στην ασφαλιστικη σου και σε δικηγορο για να μην σε γαμισει ο απατεωνας

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
πρωτα απολα ειπαμε ζητα το πορισμα λεει τον τροπο που κοινουσασταν ποιος ειχε προταιρεοτητα κ το ποιος εφταιγε αφου κανατε δηλωση στην ασφαλιστικη λογικα εαν εφταιγε πληρωσε η δικια του εκτως κ αν κανατε φιλικη δηλωση ενας δικηγορος θα σου πει λεπτωμεριες αλλα εαν ολα ειναι ης βαρος του αυτη τη στιγμη κινητε ανευ ασφαλιστικης οποτε κοιτα κ εξωτερικο δικηγορο

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τι ψαχνεται να βρεισ ρε φιλε μου,απλα ειρθε η ωρα να τον ξεσκισεισ τον πουστη.εγω περσι ειχα ατηχυμα στο χωριο μου ,μου πεταχτικαι ο αλλοσ απο αριστερα εγω εκανα διανομη με το βυτιακι.κατεβαινει κατο μου λεει συγγνωμη αγορι μου δεν σε ειδα και μολισ συμβουλευεται τουσ δικουσ του λεει οχι εσει φταισ παιρνω την αστυνομια--εν το μεταξι ριν απο αυτο,γιατι το παραδεχομαι ειμε μαλακασ,εγω προσπθουσα να τον βοηησω απο φιλοτιμο σαν χωριανοι γιατι το αυτοκινιτο του ηταν καινουργιο και μπροστα οι μουροι εγινε μουνι,αυτοσ μολισ προσφερθικα αντι να εχει τσιπα πανο του καλεσε την αστυνομια νομιζοντασ επειδι το βυτιο ειναι παλιο οτι μου λειπουν χαρτια και προσπαθισε να εκμεταλευτη το καλο που ειθελα να κανο.τετεια μπασταρδα υπαρχουν.αποτελεσμα ειρθε η αστυνομια διξαμε τα χαρτια,,σημερα το αμαξι του ειναι μουνι ακομα και εγω πηρα 1200 ευρω για την ζημια μου.....απο δω και περα και με τον αγιο πετρο να τρακαρω δεν θα τον χαρισω γιατι πολλα φιδια εκμεταλευονται την καλοσυνη μασ,ετσι και εσυ επρεπε να τον σκισεισ επει τοπου.

tal2

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
11
το συνεργειο που το πηγε ο τυπος ηταν δικο του? γιατι απο τη στιγμη που εφταιγες εσυ το συνεργειο πρεπει να εχει σχεση με την ασφαλιστικη σου...γιατι αν το πηγε σε δικο του κ 100 μερες να το ειχε μεσα θα παρει ταρχιδια μου...παντως επειδη δουλευα σε ασφαλιστική η λυση ειναι μια...νομικη προστασια της εταιριας κ αστον να τρεχει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom