sabourxo
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημερα και χρονια πολλα! εμενα βεβαια ο αγιος Βασιλης μου εφερε το δωρο νωριτερα απο οτι φαινετε! ηρθε προχτες στο σπιτι μια μηνυση που μου εκανε ενας οδηγος ταξι για ενα τρακαρισμα που ειχαμε πριν 4μηνες περιπου..για να μην σας κουρασω θα σας πω οτι το τρακαρισμα εγινε σε λιμανι χωρις σημανση κτλ..την ευθυνη μαλλον την εχει ο αλλος οδηγος..το θεμα ειναι οτι στην μηνυση εχουν γραφτει καποιες ανακριβιες..(με σκοπο να γινει πιστευτος.) και ζηταει απο μενα(που οδηγουσα) και τον πατερα μου(που ειναι ιδιοκτητης του οχηματος) 11.000ευρω! δηλαδη 22.000 και απο τους 2 μαζι!!επισης αξιωνει αναλογο ποσο απο την ασφαλιστικη μου!(ολα αυτα για ηθικη αποζ. για επισκευες, για χρηματα που χαθηκαν ενω το ταξι ηταν στο συνεργειο κ.α.) Η ερωτηση μου ειναι απλη.Γιατι δεν εκανε μηνυση στην εταιρια μου(ασφαλιστικη) και κανει και σε μενα και στον πατερα μου? α! μαλιστα ζηταει και 5μηνη κρατηση μου!το απιστευτο ειναι οτι πρωτη φορα νοιωθω τοσο αδικημενος και σκεφτομαι οτι την μηνυση αυτη επρεπε να την κανω εγω! αλλα προτιμησα να τον αφησω! σας εχει συμβει κατι παρομοιο? με μηνυσεις και τετοια?