Νέα

Τρακαρισμα με ανασφαλιστο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos.k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
Καλησπερα μαγκες. Τρακαρε ο πατερας μου με ανασφαλιστο οχημα. Ο τυπος εφταιγε. Λεει μη καλεσουμε αστυνομια και θα κανει ασφαλεια και δηλωση. Τ
Ειναι γνωστος ξερουμε που μενει και τα σχετικα. Σκεφτηκααμα καλεσω αστυνομια παμε μεσω επικουρικου και ζησε μαη μου . Ενω ειχαν πει αυριο να παμε σε φανοποιο και ασφαλεια σημερα ειναι εξαφανισμενος. Τωρα τι κανω? Αν δεν το βρω και αυριο σκεφτομαι να παω αστυνομια και να,πω οτι μας τρακαρε και εφυγε. Η ζημεια ειναι πανω κτω 500-700 ε. Εχει τυχει κατι αναλογο σε κανεναν?

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.828
Πόντοι
2.646
Καλησπερα μαγκες. Τρακαρε ο πατερας μου με ανασφαλιστο οχημα. Ο τυπος εφταιγε. Λεει μη καλεσουμε αστυνομια και θα κανει ασφαλεια και δηλωση. Τ
Ειναι γνωστος ξερουμε που μενει και τα σχετικα. Σκεφτηκααμα καλεσω αστυνομια παμε μεσω επικουρικου και ζησε μαη μου . Ενω ειχαν πει αυριο να παμε σε φανοποιο και ασφαλεια σημερα ειναι εξαφανισμενος. Τωρα τι κανω? Αν δεν το βρω και αυριο σκεφτομαι να παω αστυνομια και να,πω οτι μας τρακαρε και εφυγε. Η ζημεια ειναι πανω κτω 500-700 ε. Εχει τυχει κατι αναλογο σε κανεναν?
αν γινεται βάλε ένα φίλο σου με παλιο αυτοκινητο ή κανενα αγροτικο να πει ότι σε τράκαρε αυτός για να σου φτιάξει η ασφάλεια του το αμάξι.Αναλογα το σημείο της ζημιάς σου.Και δώσε 100 ευρώ σε 2 Αλβανους να του σπάσουν τα πόδια.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Επρεπε να καλέσεις την ασυνομία την στιγμή του ατυχήματος. Αφού δεν εμφανίζεται πάει να σου κάνει πουστιά.
Θα έλεγα να ρωτήσεις την ασφάλεια σου για τι πρέπει να κάνεις τώρα, έχεις την κάλυψη "ζημιά απο ανασφάλιστο" ?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
καλα και εσυ πιστεψες τον απατεωνα που κυκλοφορουσε με ανασφαλιστο οχημα :idiot:
φατην τωρα να βαλεις μυαλο
δωσε και ενα ευρω σε πρεζακι για να παρει τυροπιτα :uglystupid:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656

τυπε προβλεπω και αυτο το θρεντ να γινεται με χριστοπαναγιες και γαμωμανες οπως το θρεντ με τον τυπο που τον τσακωσανε οι μπατσοι με παπι χωρις χαρτια    :S :S :S
θυμασαι τυπε; επικες σκηνες    :2funny: :2funny: :2funny:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656
αν γινεται βάλε ένα φίλο σου με παλιο αυτοκινητο ή κανενα αγροτικο να πει ότι σε τράκαρε αυτός για να σου φτιάξει η ασφάλεια του το αμάξι.Αναλογα το σημείο της ζημιάς σου.Και δώσε 100 ευρώ σε 2 Αλβανους να του σπάσουν τα πόδια.

τυπε να παω εγω με τη μηχανη μου ετσι οπως ειναι τωρα,και να πει οτι τρακαρε με μενα ο τυπος    :S :S :S

f2369e9f-5c83-44b7-96c6-c50b65988265.JPG

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.516
Πόντοι
3.425
1. Οταν λες γνωστο, τι εννοεις;
2. Στο ραντεβου δεν ηρθε, εσυ τι εκανες δεν τον αναζητησες; Τηλ εχεις;
3. Σε αυτες τις περιπτωσεις τον βαζεις να υπογραψει εμα χαρτινπως ειναι ο ταφε με ατ ταδε, πινακιδες ταδε και σε τρακαρε εσενα τον ταδε εκει και δηλωνει υπευθυνα πως αναλαμβανει την ευθυνση του τρακαρισματος. Και μετα ασε τον να κει οπου θελει.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τα αρχίδια μου θα πάρεις.Λυπαμαι αλλά έτσι είναι.

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.909
Πόντοι
5.595
Για να μην έχει ο άλλος ρε φίλε να πληρώσει μια ασφάλεια εσύ λες να έχει να σου φτιάξει εσένα ζημιά 700 ευρώ? Επρεπε να καλέσεις αστυνομία εκείνη την στιγμή.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Για να μην έχει ο άλλος ρε φίλε να πληρώσει μια ασφάλεια εσύ λες να έχει να σου φτιάξει εσένα ζημιά 700 ευρώ? Επρεπε να καλέσεις αστυνομία εκείνη την στιγμή.

Για να πληρωνει καποιος καυσιμα, συντηρηση αυτοκινητου κλπ εχει καποια λεφτα
Δεν πληρωνει ασφαλεια γιατι ειναι λαμογιο
0% η πιθανοτητα να παρει τα λεφτα του απο το λαμογιο ο νηματοθετης...

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.950
Πόντοι
216
Τύπε τον βρίσκεις, τον τσακίζεις και του πηδάς μάνα - κόρη ει δυνατόν γκανγκμπανγκ.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom