You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραϊάνα Ανανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thirio11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 521
- Εμφανίσεις 175K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.296
- Πόντοι
- 2.356
Η άλλη η καριόλα δε θέλει λέει να γίνει μάνα γιατί νιώθει ανασφάλεια για την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος.
ΨΟΦΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ!
Το μουνί σου και τα βυζιά σου δε θες να χαλάσεις!
ΨΟΦΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ!
Τραϊάνα Ανανία: Δεν νιώθω ασφαλής σ’ αυτή τη χώρα
«Πώς θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί όταν δεν ξέρω πόσο θα έχει το ρεύμα τον επόμενο μήνα;», λέει η Τραϊάνα Ανανία. Η Τραϊάνα Ανανία έδωσε συνέντευξη στο
www.newsit.gr
TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.716
- Πόντοι
- 18.496
ε ενταξει αμα δεν εχει εξασφαλισει δυνατο χορηγο για να της μεγαλωσει το παιδι την καταλαβαινω την αγωνια της χαχαΗ άλλη η καριόλα δε θέλει λέει να γίνει μάνα γιατί νιώθει ανασφάλεια για την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος.
ΨΟΦΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ!
«Πώς θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί όταν δεν ξέρω πόσο θα έχει το ρεύμα τον επόμενο μήνα;», λέει η Τραϊάνα Ανανία. Η Τραϊάνα Ανανία έδωσε συνέντευξη στοwww.newsit.gr
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.296
- Πόντοι
- 2.356
Πόρνη αισχρή τύπε
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.846
- Πόντοι
- 9.931
Η ισως ειναι ξεκάθαρο μήνυμα σε υποψήφιους χορηγούς, έφαγα τις πουτσες μου και ειμαι έτοιμη να αποκατασταθώ και να γινω μανα, φτάνει να εχεις δυνατό πορτοφόλι.Η άλλη η καριόλα δε θέλει λέει να γίνει μάνα γιατί νιώθει ανασφάλεια για την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος.
ΨΟΦΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ!
«Πώς θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί όταν δεν ξέρω πόσο θα έχει το ρεύμα τον επόμενο μήνα;», λέει η Τραϊάνα Ανανία. Η Τραϊάνα Ανανία έδωσε συνέντευξη στοwww.newsit.gr
Ahortagoslikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 8
- Like
- 704
- Πόντοι
- 281
Έλα μωρέ τώρα έχει δίκιο το κορίτσι!! Όλα τ άλλα τα έχει τακτοποιημενα και ανησυχεί για το ρεύμα!Η άλλη η καριόλα δε θέλει λέει να γίνει μάνα γιατί νιώθει ανασφάλεια για την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος.
ΨΟΦΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ!
Άλλωστε στο μαιευτήριο πλέον σου ζητάνε και λογαριασμό ΔΕΔΗΕ
Τελευταία τροποποίηση:
Cherno_Bill
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2019
- Like
- 934
- Πόντοι
- 81
Εδώ το βιογραφικό της. Ξέρει από χορό. Δεν έχει βάλει στο βιογραφικό της ότι προκάλεσε σηκωμάρες στην εκπομπή 'στην υγειά μας'!
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 2.646
Αυτό το σκουπίδι,πως και δεν ειναι υποψήφια με τίποτα απλυτους στις ευρωεκλογές?
nikolass 1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2021
- Like
- 5.676
- Πόντοι
- 1.056
μαλλον εχουν μεγαλυτερα σκουπιδια πρωτερεοτητα μπλε στρουμφ
Cherno_Bill
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2019
- Like
- 934
- Πόντοι
- 81
Με τόσα ανοίγματα, φάνηκαν οι φωνητικές χορδές της αηδού!
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.792
- Πόντοι
- 456
Εγώ πάντως θυμάμαι μία εποχή που είχε γίνει διασημότητα. Επειδή της είχε στείλει ένας ποδοσφαιριστής: «Επ! Τι κάνεις εσύ;» και πήγε η πτσβρ και τον διέσυρε με σκρίνσοτ από το μήνυμα. Λες και της έστειλε ντικπικ. Λέγοντας πως την ενόχλησε και καλά ο τρόπος του.
Την ίδια στιγμή που κυκλοφορούσε βίντεο στο youtube, με τον Ποτσέπη aka Αγάπη Μόνο. Να της κάνει βυζοβούτια και αίσχη στα σοκάκια στην Μύκονο. Την δίκασε όλο το ελληνικό ίντερνετ και μετά προσπαθούσε να σοβαρευτεί. Να δείξει γυναίκα με επίπεδο.
Γελοία το λιγότερο.
Την ίδια στιγμή που κυκλοφορούσε βίντεο στο youtube, με τον Ποτσέπη aka Αγάπη Μόνο. Να της κάνει βυζοβούτια και αίσχη στα σοκάκια στην Μύκονο. Την δίκασε όλο το ελληνικό ίντερνετ και μετά προσπαθούσε να σοβαρευτεί. Να δείξει γυναίκα με επίπεδο.
Γελοία το λιγότερο.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.941
- Πόντοι
- 6.946
Για Δρομακαιτειο ή Δημόσιο ψυχιατρείο.
Απο πότε το Δρομοκαϊτειο είναι ιδιωτικό και οχι Δημόσιο???Για Δρομακαιτειο ή Δημόσιο ψυχιατρείο.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.941
- Πόντοι
- 6.946
Εννοούσα δύο ιδρύματα.Απο πότε το Δρομοκαϊτειο είναι ιδιωτικό και οχι Δημόσιο???
Το Δημόσιο Ψυχιατρείο (ΔΑΦΝΙ) και Δρομοκαϊτειο.
MrAbramovich
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 370
- Πόντοι
- 20
Σε 5 χρόνια το αργότερο θα τραγουδάει παρέα με τον Βάρδο τον πνευματικό υιό του Καζαντζίδη και μεσσία του μουσικού πενταγράμμου.Με τόσα ανοίγματα, φάνηκαν οι φωνητικές χορδές της αηδού!
Cherno_Bill
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2019
- Like
- 934
- Πόντοι
- 81
Σχετική πλάκα εδώ από τον Πασσά, που την δέχετε κάπως.
Εγώ πάντως θυμάμαι μία εποχή που είχε γίνει διασημότητα. Επειδή της είχε στείλει ένας ποδοσφαιριστής: «Επ! Τι κάνεις εσύ;» και πήγε η πτσβρ και τον διέσυρε με σκρίνσοτ από το μήνυμα. Λες και της έστειλε ντικπικ. Λέγοντας πως την ενόχλησε και καλά ο τρόπος του.
Γελοία το λιγότερο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 1K