Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.318
- Πόντοι
- 1.446
Σωστός δεν ειναι απο εκει αλλα σιγουρα τα παιρνει απο τα σκοπιαΟ Λιθοξόου νομίζω πως δεν είναι από κει.Απλα τους υποστηρίζει και είναι στο ουράνιο τόξο.
Σωστός δεν ειναι απο εκει αλλα σιγουρα τα παιρνει απο τα σκοπιαΟ Λιθοξόου νομίζω πως δεν είναι από κει.Απλα τους υποστηρίζει και είναι στο ουράνιο τόξο.
αν ο Ρεβης βρει μαλακες να πληρωσουν για να πηδηξουν αυτο το μπάζακι ειναι μεγας ιμπρεσαριος και μπραβο τουΚαι η πουσταρα μαιτρεσα Ρεβης να παρακολουθει
Tι ? Βγήκε στη βίζιτα η τύπισσα ??αν ο Ρεβης βρει μαλακες να πληρωσουν για να πηδηξουν αυτο το μπάζακι ειναι μεγας ιμπρεσαριος και μπραβο του
με τον Ρεβη τι κανει ρε τύπε?πρόβες για την Επίδαυρο?Tι ? Βγήκε στη βίζιτα η τύπισσα ??
σε εχει πάρει ολη η αφρικη και θες να δινεις και ακαποτη πιπα στα κοριτσια,λιγο τσιπα δεν εχεις πάνω σου ρε δημοσιε κινδυνε,πασοκος και τσιπα θα μου πεις δε γινεταιΕσύ άντε να πληρώσεις κάναν άπλυτο πάκη να σου ξεσκίσει τα βάρδουλα μωρή χρυσαυγίτισα τσιμπουκλού.
Γιατί "Σλάβο"Μακεδονική;Οχι.Απλα κοινή Σλαβομακεδονική καταγωγή πρέπει να εχουν
Σε 3 λεπτά την περνούσα άνετα 5 χέρια...δεν θα άντεχα ούτε 3 λεπτά στο ίδιο δωμάτιο,μαζί της
Τόσο γρήγορα τελειώνεις τύπε? 36 δευτερόλεπτα τη φορά??Σε 3 λεπτά την περνούσα άνετα 5 χέρια...
Αυτη δεν ειναι που της ειπε καλημερα στο facebook ενας ποδοσφαιριστης και εγραψε σαν απαντηση ενα ολοκληρο μανιφεστο περι σεξισμου και κατι τετοιες παπαριες
Κυριάκος Παπαδόπουλος.Αυτη δεν ειναι που της ειπε καλημερα στο facebook ενας ποδοσφαιριστης και εγραψε σαν απαντηση ενα ολοκληρο μανιφεστο περι σεξισμου και κατι τετοιες παπαριες