ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.935
- Πόντοι
- 24.596
βραδυνη σεμνη εμφανιση απο το θυμα αδικων σεξουαλικων επιθεσεωνΤυπε θα σε πουνε αντιφεμινιστη
:S
:S :S :S
βραδυνη σεμνη εμφανιση απο το θυμα αδικων σεξουαλικων επιθεσεωνΤυπε θα σε πουνε αντιφεμινιστη
:S
μωρη ξεκωλω οταν μοστραρες το μουνι σου φορα παρτιδα..
μονο με κωλοτρυπιδι τυπε :S :S :SΕχεις βιντεο τυπε, να αρχισει να σου στελνει pm ο λαος?
Αρχισαν ηδη διαφορες φεμινιστριες με αρθρα τους να υπερασπιζονται την Ανανια για τη φοβερη σεξουαλικη παρενοχληση του Κουλη :S
Μήνυμα που της έστειλα στο inbox στο facebook: "Για ένα απλό "γεια σου, τι κάνεις" έβγαλες τη συζήτηση του ανθρώπου στον αέρα, τον πρόσβαλες και έβγαλες και αυτό το γελοίο φεμινιστικό μανιφέστο (που φυσικά δεν το έγραψες μόνη σου, αλλά σου το έγραψε δικηγόρος) όπου βρίζεις αυτόν και τη μάνα του !! Συμπέρασμα ότι είσαι η τυπική ξινή, ακατάδεκτη Ελλεεινίδα του αισχίστου είδους !! Εμείς φταίμε που καθόμαστε και ασχολούμαστε με το κάθε μπάζο που πήρε μια δημοσιότητα και νομίζει ότι είναι πριγκίπισσα !! Και αν με δημοσιέυσεις κι' εμένα χέστηκα !! "
Ο Θεός «άνδρες» σας έδωσε παραπάνω μύες για να κυνηγάτε τροφή να δημιουργείτε ηπείρους ,να αντέχετε τις κακουχίες, να νικάτε κινδύνους υπεράνθρωπους, να προστατεύετε γυναίκα και παιδί .
τυπε τωρα θα σου αναλυσει για το εμποριο των προφυλακτικων και τα κερδη που εχουν οι εταιρειες :S :S :SΤύπε, θέλω να μου απαντήσεις στα ίσια.
Γαμάς καθόλου;
τυποι πριν λιγο διαβασα την ειδηση και εκλαψα απο τα γελια
το παληκαρακι της εγραψε τι κανεις; κι αυτη τον εβγαλε στον τακο και μας ειπε την ιστορια της ζωης της που της τον ακουμπησανε στο μπαλετο και στο μασαζ
τερμα βλημα
Τύπε, θέλω να μου απαντήσεις στα ίσια.
Γαμάς καθόλου;
τυπε τωρα θα σου αναλυσει για το εμποριο των προφυλακτικων και τα κερδη που εχουν οι εταιρειες :S :S :S
ΡΕ συ μαστορα......χαχαχαχαχαχαχχαχαχαα....νταξει ειπαμε....καμια σχεση το "καλημερα τι κανεις",με το "παρτον λιγο για να τον παρεις(το ρολο)" του γουανσταιν....τι πιο φυσιολογικο απο μια καλημερα ενος νεαρου σε μια νεα κοπελα........μην τα κανουμε ολα ισωμα.....ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ και πρεπει να κοιταχτει σε γιατρο συντομα...