Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.631
- Πόντοι
- 2.606
ειμαι στην 5η σελιδα και εχω ριξει τρελο γελιο
υγ καθε μερα Κυριακη
στις επόμενες σελίδες το νήμα απογειώνεται...
μιλάμε για σοβαρότητα.
ειμαι στην 5η σελιδα και εχω ριξει τρελο γελιο
υγ καθε μερα Κυριακη
στις επόμενες σελίδες το νήμα απογειώνεται...
μιλάμε για σοβαρότητα.
Στο είπε o φιλος σου o πούστης τυπε?
Στο είπε o φιλος σου o πούστης τυπε?
[move]Aπο στιγμη σε στιγμη αποκαλυπτω το ονομα της τραγουδιστριας μη φυγεις κανεις. :S :S :S[/move]
Ευχαριστω.
Η Μπέλου δεν πέθανε ποτέ. Ζεί μέσα από τα τραγουδια της.Σωτηρία Μπέλλου ήταν Ελληνίδα τραγουδίστρια, μία από τις κορυφαίες του λαϊκού και ρεμπέτικου τραγουδιού. Βικιπαίδεια
Γέννηση: 29 Αυγούστου 1921, Ελλάδα
Απεβίωσε: 27 Αυγούστου 1997, Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά "Μεταξά", Πειραιάς.
Δυστυχώς όχι!
Η Μπέλου δεν πέθανε ποτέ. Ζεί μέσα από τα τραγουδια της.
τα λαγωνικα του σαη ξεχυθηκαν στους δρομους για να ρεπορταζ..συλλεγουν πολυτιμες πληροφοριες..γινεται λογος για ειδυλλιο αναμεσα σε Αλικη καη Δημητρη..δεν ξερω αν ισχυει :S :S :S
μαλλον τους βαλανε οι ελλεηνιδες να σκουπισουν,να σφουγγαρισουν να μαγειρεψουν και το απογευμα να τις βγαλουν βολτα γιατι τις κουραζει η καθημερινη ρουτινα :S :S :S μεταξυ μας αυτα τυπε ετσι?για ρεπορτάζ ξεχύθηκαν ή για να μαζέψουν ήλιο στην παραλιακή...?
μαλλον τους βαλανε οι ελλεηνιδες να σκουπισουν,να σφουγγαρισουν να μαγειρεψουν και το απογευμα να τις βγαλουν βολτα γιατι τις κουραζει η καθημερινη ρουτινα :S :S :S μεταξυ μας αυτα τυπε ετσι?
δεν σιδερωνω...την εχω σκισει την γατα
κομπλε :S :S :Sτα υπόλοιπα όμως όλα κομπλέ, έτσι θείο?
δεν έχουν και να σιδερώσουν? απαλλάχθηκαν...? :S :S
ημεθα σκληροι καριοληδες..σε λιγο θα πλενουμε τα πιατα χωρις να μας το ζητησει καμια ελλεηνιδα :S :S :Sδεν σιδερωνω...την εχω σκισει την γατα
Είσαι μλκς,σιγά μην πλύνω πιάτα γι'υτό αγόρασα πλυντήριο πιάτων. :Sημεθα σκληροι καριοληδες..σε λιγο θα πλενουμε τα πιατα χωρις να μας το ζητησει καμια ελλεηνιδα :S :S :S
στηριζω....το κανω ηδηημεθα σκληροι καριοληδες..σε λιγο θα πλενουμε τα πιατα χωρις να μας το ζητησει καμια ελλεηνιδα :S :S :S