Xaramofais
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 4.939
- Πόντοι
- 446
Γιαυτο δεν έρχεται ο Αντώνης, πήγε στα χιόνια με την Σάρα
Αρκούδες έχει εκει
Γιαυτο δεν έρχεται ο Αντώνης, πήγε στα χιόνια με την Σάρα
Υπάρχει τέτοιο τραγούδι
Αρκούδες έχει εκει
Υπάρχει τέτοιο τραγούδι
Ποταρες@james034 @Xaramofais @Spiros_73 @dior @Sofia_Magic καληνύχτα σε όλους σας....νομίζω έχω ψηθεί για ένα ποτό..και θα κάνω μια βόλτα! Σκεφτείτε το για stand up comedy! Είστε δυνατοί όλοι μαζί! (ελπίζω να μη με παρεξηγήσετε μ αυτά που γράφω) Καλή συνέχεια!
σοβαρευτηκες βλέπω!
Ουφ τι μου θύμισες..@james034 @Xaramofais @Spiros_73 @dior @Sofia_Magic καληνύχτα σε όλους σας....νομίζω έχω ψηθεί για ένα ποτό..και θα κάνω μια βόλτα! Σκεφτείτε το για stand up comedy! Είστε δυνατοί όλοι μαζί! (ελπίζω να μη με παρεξηγήσετε μ αυτά που γράφω) Καλή συνέχεια!
@DiorPoison έπρεπε να ταγκάρεις!
Καλά να περάσεις ❤@james034 @Xaramofais @Spiros_73 @dior @Sofia_Magic καληνύχτα σε όλους σας....νομίζω έχω ψηθεί για ένα ποτό..και θα κάνω μια βόλτα! Σκεφτείτε το για stand up comedy! Είστε δυνατοί όλοι μαζί! (ελπίζω να μη με παρεξηγήσετε μ αυτά που γράφω) Καλή συνέχεια!
πιο πολυ για οργιο το βλεπω το σχημα!καλα να περασεις φιλε μου@james034 @Xaramofais @Spiros_73 @dior @Sofia_Magic καληνύχτα σε όλους σας....νομίζω έχω ψηθεί για ένα ποτό..και θα κάνω μια βόλτα! Σκεφτείτε το για stand up comedy! Είστε δυνατοί όλοι μαζί! (ελπίζω να μη με παρεξηγήσετε μ αυτά που γράφω) Καλή συνέχεια!
ναι ρε μουνόπανο...σε αυτόν και ποτάρες και καλό βράδυ...Ποταρες
Καλό βράδυ φίλε
έφυγε...πες σε εμάς!Ουφ τι μου θύμισες..
Σου έστειλα την μαλαμωναι ρε μουνόπανο...σε αυτόν και ποτάρες και καλό βράδυ...
εγώ δλδ που απλά θελω να τον παίξω...τπτ...στ'αρχίδια σου!
Αιντε ρε από δω...παλιο ΜΝΠΝΟ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
έφυγε...πες σε εμάς!
πριτσ!θα για νου πει οτι το προφερω λαθος το Ζ@DiorPoison έπρεπε να ταγκάρεις!