james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 16.423
- Πόντοι
- 10.395
Βρε τον τίτλο τον είδες ή τζάμπα το έβαλα..?lovU2 !
φυσικά...το είδα το λάθος μου mon cheriΒρε τον τίτλο τον είδες ή τζάμπα το έβαλα..?
Η πέτρα σπάει, το σίδερο λυγίζει, όσες καρδιές και να βάλεις, η Μαλβίνα δε γλυκίζει..@DiorPoison πόσες καρδουλες ακόμα πρέπει να βάλω (γαμώ το κέρατο μου) για να μου γλυκάνεις λίγο ρε κάθαρμα?????????
Μου θυμισες την δικη μου την απονη!σε καταλαβαινω@DiorPoison + @Spiros_73 μην μου στεναχωριέστε!! Θα επιζήσω...
Εσεις κυρία μου...θα πληρώσετε ΣΥΝΤΟΜΑ και τοις μετρητοίς για την απονιά που σας διακατέχει (απέναντι μου)...
....κι εσύ φίλε μου θα πληρώσεις...ΤΑ ΠΟΤΆ!!
Ποτά@DiorPoison + @Spiros_73 μην μου στεναχωριέστε!! Θα επιζήσω...
Εσεις κυρία μου...θα πληρώσετε ΣΥΝΤΟΜΑ και τοις μετρητοίς για την απονιά που σας διακατέχει (απέναντι μου)...
....κι εσύ φίλε μου θα πληρώσεις...ΤΑ ΠΟΤΆ!!
Και εγώ που σου βάζω όλη την ώρα καρδούλες με βρίζεις....@DiorPoison πόσες καρδουλες ακόμα πρέπει να βάλω (γαμώ το κέρατο μου) για να μου γλυκάνεις λίγο ρε κάθαρμα?????????
Καλημερα @james034 . Καλά έκανες και με επέλεξες στο τρολάρισμα σου. ΚΙ εμένα μ αρέσει να τρολάρω και να αυτο-τρολάρομαι. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που μένει είναι το χιούμορ, και να μη ξεχνάμε ότι το γέλιο μας δίνει ζωντάνια. Προσπαθώ κι εγώ να κρατήσω υψηλά στάνταρ!ε ναι, αυτό έκανα κι εγώ...αυτο-τρολάρομαι!
απλά ενέπλεξα κι εσένα στο δικό μου τρολάρισμα..είπα να ξεκαθαρίσω μην έχουμε παρεξηγησεις!
Τρολάρεις άφοβα, το καλό χιούμορ είναι highly appreciated !!!!!
Σπέσιαλ θέλωkalημερα @DiorPoison πατα καμια καρδουλα στο αδερφο @james034 βρε!βλεπω να κερναω μπουκαλι στο τελος!
Με τον @Spiros_73 αποφασίσαμε ότι θέλουμε να μάθουμε και εμείς γαλλικά ...coman ca va mademoisele?
καλα και εγω μετα απο ενα μπουκαλι και εγω ετσι χορευωΚαι κάνει και το λατινικό κάτι μου λέει
1 που θα πληρώσεις εσύ, και ένα ο δάσκαλοςκαλα και εγω μετα απο ενα μπουκαλι και εγω ετσι χορευω