Νέα

Τραγικη συμπτωση:σκοτωθηκε σε τροχαιο ο γιος του ιδιοκτητη "Zaharias"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.815
Πόντοι
3.715
Δες το αλλιώς : Πόσα δυνητικά μελλοντικά θύματα τους στην άσφαλτο σώθηκαν χάρη στον θάνατο τους ?

δεν το ξέρω αυτό και δεν κατέχω τη μαντική ικανότητα. Υποθετικά όμως έχεις δίκιο. Αλλά δε λύνεται η κατάσταση, στροφή Ροσινιόλ Παρασκευή προς Σάββατο περί τις 04.30 πμ αυτοκίνητο με νεαρούς περνάει σύριζα από τον μπροστινό μου κάπου με 180 χαω (υπολογίζω) και για να γλιτώσει τη φυγόκεντρο παίρνει την αριστερή στροφή ανοιχτά, από την αριστερή λωρίδα που κάνει το μπάσιμο στην άκρη της δεξιάς ΛΕΑ. Στο σημείο έχει speed camera αλλά τι να σου κάνει κι αυτή...;

είναι πρόβλημα.
μεγαλώνεις μια κόρη ας πούμε, βρίσκει έναν πειραγμένο μορφονιό που πουλάει μούρη με τις 'αυτοκτονικές του ικανότητες' πίσω από ένα τιμόνι, ένα βράδυ σε παίρνουν από την αστυνομία να κάνεις αναγνώριση...κι όλα αυτά γιατί ένας ακόμη ηλίθιος της ασφάλτου την είδε Mad Max ή Furious κλπ.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Στην Ελλάδα οδηγούμε σαν ζώα ,κάνεις δεν βγάζει φλας κανένας ταρίφας όταν σταματάει δεν ανάβει αλαρμ. Παίρνεις ότι αμάξι Θέλεις και το κάνεις όσα άλογα Θέλεις και κάνεις δεν σε σταματάει.Βάζεις εξατμισεις που είναι σαν κανονιά,Ο καθένας στην Ελλάδα κάνει ότι γουστάρει και δεν υπάρχει καμιά οδηγική παιδιά,άμα η τροχαία αντί να κρύβεται πίσω από θάμνους μπας και γράψει κανέναν κάνει σοβαρά την δουλεία της και λαμβάνει υπόψιν της καταγγελίες τον πολιτών ισος κατι να αλλαξει αλιος μην περιμένετε Προκόπη

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Φανερη η ελλειψη παρουσις της τροχαιας μολις εφυγε ο συριζα
:takethis:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Υπάρχει ένα ρητό που λέει τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους.
Και φυσικά και λίγη νοημοσύνη απο αυτόν που βρίσκεται πίσω απο το τιμόνι.

Μαλακιες....επαγγελματιες οδηγοι αγωνων ταχυτητας το πρωτο πραγμα που λενε ειναι οτι δεν τρεχουν σαν μαλακες στους κανονικους δρομους παρα μονο στις πιστες.

Οσο καλος οδηγος και αν εισαι αμα τρεχεις με αυτες τις ταχυτητες εισαι καραμαλακας του κερατα....

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.484
Πόντοι
10.690
To Alice Ayers δεν έπιασα τύπε μου...?

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.063
Πόντοι
441
Σόρρυ για το black humor αλλά ελπίζω ο ιδιοκτήτης του Μουστάκας να μην έχει γιό.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.815
Πόντοι
3.715
Μαλακιες....επαγγελματιες οδηγοι αγωνων ταχυτητας το πρωτο πραγμα που λενε ειναι οτι δεν τρεχουν σαν μαλακες στους κανονικους δρομους παρα μονο στις πιστες.

Οσο καλος οδηγος και αν εισαι αμα τρεχεις με αυτες τις ταχυτητες εισαι καραμαλακας του κερατα....

...και ΠΟΥ τρέχεις βέβαια...σε στενάκι; σε δρόμο-χωράφι;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω παλι δεν καταλαβινω γιατι δεν υποχρεωνουν να βαζουν οι εταιριες ένα φτηνο κοφτη ώστε τα αυτοκίνητα που πουλανε για χρηση στους δρομους να μην μπορουν να υπερβουν τα νομιμα ορια.

βαλτε έναν κοφτη να μην  πηγαινουν τα αμαξια πανω από 150.

οποιος θελει ταχυτητα να πηγαινει σε μια πιστα και να βγαζει την καυλα του. τοσες χιλιαδες νεκροι.

και διπλωμα μοτοσικλέτας(οποιοδήποτε κυβισμου) σε ανω των 35 χρονων μονο, να εχουν ηρεμησει από τις ορμονες και όχι να σκοτώνονται τοσοι νεοι και να εχουμε τοσους αναπηρους.

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι ευχαρίστηση βρισκουν καποιοι να τρεχουν με ταχυτητα αεροσκαφους.
Καποιο ελλειμμα προσωπικοτητας πρεπει να υποκρυπτει αυτο.
χωρις να ειμαι ειδικος,πιστευω οτι εχουν ελλειψη αδρεναλίνης....το εχω ακουσει να το λενε και οι ιδιοι μαλιστα...μπορει βεβαια να ειναι και χαζομαρες δεν ξερω...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
εγω παλι δεν καταλαβινω γιατι δεν υποχρεωνουν να βαζουν οι εταιριες ένα φτηνο κοφτη ώστε τα αυτοκίνητα που πουλανε για χρηση στους δρομους να μην μπορουν να υπερβουν τα νομιμα ορια.

βαλτε έναν κοφτη να μην  πηγαινουν τα αμαξια πανω από 150.

οποιος θελει ταχυτητα να πηγαινει σε μια πιστα και να βγαζει την καυλα του. τοσες χιλιαδες νεκροι.

και διπλωμα μοτοσικλέτας(οποιοδήποτε κυβισμου) σε ανω των 35 χρονων μονο, να εχουν ηρεμησει από τις ορμονες και όχι να σκοτώνονται τοσοι νεοι και να εχουμε τοσους αναπηρους.

Ο,τι ναναι....
Λες το συγχωρεμενο να πηγαινε με πανω απο 150 χιλ/ωρα;
Τα περισσοτερα παντων θανατηφορα συμβαινουν με ταχυτητες κατω απο 50 χιλ/ωρα. Δεν το λεω εγω. Καπου ακουσα τον Ιαβερη να το λεει.
Επισης... Τα πιο πολλα θανατηφορα με δικυλκα, γινονται με μοτο μικρου κυβισμου... (παπακια)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom