Νέα

Τραγικη συμπτωση:σκοτωθηκε σε τροχαιο ο γιος του ιδιοκτητη "Zaharias"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
όχι στα 20 πηγαινα με 190 για να δοκιμασω την τελικη του κορολα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ χαλκιδικη για μπανιο.
τωρα εχω καλυτερο αμαξι πιο σταθερο στο δρομο και πανω από 170 δεν πατησα μετα τα 30 μου.
39 είμαι τωρα

Εισαι σπιρτο παντως... Πραγματι επηξε το μυαλο σου... Στα 60φευγα σου σε κοβω να μη πιανεις ουτε τα 150...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
σε γενικες γραμμες συμφωνω με τον πλεζουρα, αν και αποδιδει σχεδον μια μεταφυσικη διασταση στο αφήγημά του (ή τουλαχιστον ετσι το εισπρατω εγω)...

αυτο, ομως, που τα βοθροκαναλα δεν αποδιδουν τα του καισαρος τω καισαρι, εχει καταντησει αηδια...το χουν γαμησει κι εχει ψοφησει προ πολλου...

μονο ηρωα δεν τον αποκαλεσανε τον αποθανοντα! τι "παλικαρη", τι "λεβεντη", τι οτι "εφταιγε ο δρομος", οτι "το δεντρο που ηταν κοντα στο δρομο" κι αλλα τετοια... κι ουτε ενας απο τους δημοσιογραφισκους της φακης να πει ρεαλιστικα εστω και τα αυτονοητα, οτι σε αυτο το δρομο δεν μπορεις να πηγαινεις πανω, οχι απο 120, οχι 100, αλλα ουτε και 80, καθως κι οτι με το να κανεις προσπεραση γινεσαι εν δυναμει δολοφονος...

και βγαινει το αλλο το χαϊβανι, ο μπαρμπας, και λεει "θυσιαστηκε για να μην πεσει πανω μας!!!  :headbang:
σανο εις τον αιωνα τον αιωνων....αμην (γαμω το θεο σας)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
βγηκε και ο αστροσκονης και ειπε την μεγαλοκουβέντα του (που μπορει να ειναι σωστη, μπορει και οχι - επ αυτου ποιος ειμαι εγω να κρινωωωωωωω?) αλλα στο τελος καταλαβαινεις το ποιόν του (υπ)ανθρωπου...

επειδη εσυ διαφωνεις με κατι που ειπαν οι φακοδημοσιογραφοι γιατι γαμας το θεό (αν υπαρχει) και μαλιστα των ΑΛΛΩΝ?
ΓΙΑΤΙ δεν γαμας τον θεό ΣΟΥ?
Ή ακομα καλυτερα γιατι δε πα να γαμηθεις εσυ ο ιδιος στην τελική?

ΥΓ: ο "πλεζουρας" ...ποιός είναι? σε ποιό ποστ αναφερεσαι στο οποίο συμφνείς κιόλα?

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6
καλημερα σας...ακομα και στην λειψανδρεια υπαρχουν ορια...το να κρυβεται καποιος πισω απο ενα nickname και να αραδιαζει ενα σωρο μπινελικια ειναι ευκολο...ομως παραλληλα και αρρωστιμενο στη συγκεκριμενη περιπτωση...γιατι αυτο που μου βγαζει ειναι οτι εχουμε να κανουμε με εναν ανθρωπο με πααααρα πολλα πολλα αποθημενα που μας τα ξερναει πισω απο την ανωνυμια του ...μπορει σε καποια απ αυτα να εχχει δικιο...ομως το χανει με τον τροπο που το κανει....μπορει λοιπον κατα τα λεγομενα του ...καποιος ...(δεν ξερω ποιος ) ..να εχει σχεδιο εξοντωσης για τους γοννους των ας πουμε ...μεγαλων...ομως οταν προκαλουν και τη μοιρα τους με τη ζωη που κανουν τοτε βοηθουν κι απο μονοι τους στην υλοποιηση αυτου του σχεδιου...οι αιτιες βαραινουν και τους γονεις που αγοραζοντας τους ακριβα και γρηγορα αυτοκινητα για να αποφευγουν τη...γκρινια...αλλα και τα παιδια που με το σκεπτικο του οτι και να γινει εχω τις πλατες του μπαμπα η της μαμας...πανε σαν τρελα στους ανυπαρκτους ελληνικους δρομους...γνωριζω προσωπικα 2 περιπτωσεις που με τα απο τρακαρισματα ...ο ενας περασε κοκκινο λιωμα απ το αλκοολ.κι ο αλλος στοπ...κι αυτος λιωμα ...ηρθε ο φουσκωτος του μπαμπα με τη μηχανη κι αφου τον φυγαδεψε με ταξι κανονισε τα περετερω ακουμπισε το τσεκ στον φουκαρα που τρακαραν πριν ερθει η αστυνομια ...ενω στη δευτερη περιπτωση εκανε ταχα οτι αυτος οδιγουσε ...ομως εκει ειχαμε μονο υλικες ζημιες...στις δυο περιπτωσεις ομως που ολοι γνωριζουμε το φταιξιμο το ριχνουν μα στα ελαστικα....μια στο οδοστρωμα....μια στον αερα ...μια στην αντηλια ...μια στον ερμη αναδρομο ..κι εγω δεν ξερω που αλλου....δεν το παιζω ξερολας...απλα ειναι η σκληρη πραγματικοτητα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.069
Πόντοι
6.256
καλημερα σας...ακομα και στην λειψανδρεια υπαρχουν ορια...το να κρυβεται καποιος πισω απο ενα nickname και να αραδιαζει ενα σωρο μπινελικια ειναι ευκολο...ομως παραλληλα και αρρωστιμενο στη συγκεκριμενη περιπτωση...γιατι αυτο που μου βγαζει ειναι οτι εχουμε να κανουμε με εναν ανθρωπο με πααααρα πολλα πολλα αποθημενα που μας τα ξερναει πισω απο την ανωνυμια του ...μπορει σε καποια απ αυτα να εχχει δικιο...ομως το χανει με τον τροπο που το κανει....μπορει λοιπον κατα τα λεγομενα του ...καποιος ...(δεν ξερω ποιος ) ..να εχει σχεδιο εξοντωσης για τους γοννους των ας πουμε ...μεγαλων...ομως οταν προκαλουν και τη μοιρα τους με τη ζωη που κανουν τοτε βοηθουν κι απο μονοι τους στην υλοποιηση αυτου του σχεδιου...οι αιτιες βαραινουν και τους γονεις που αγοραζοντας τους ακριβα και γρηγορα αυτοκινητα για να αποφευγουν τη...γκρινια...αλλα και τα παιδια που με το σκεπτικο του οτι και να γινει εχω τις πλατες του μπαμπα η της μαμας...πανε σαν τρελα στους ανυπαρκτους ελληνικους δρομους...γνωριζω προσωπικα 2 περιπτωσεις που με τα απο τρακαρισματα ...ο ενας περασε κοκκινο λιωμα απ το αλκοολ.κι ο αλλος στοπ...κι αυτος λιωμα ...ηρθε ο φουσκωτος του μπαμπα με τη μηχανη κι αφου τον φυγαδεψε με ταξι κανονισε τα περετερω ακουμπισε το τσεκ στον φουκαρα που τρακαραν πριν ερθει η αστυνομια ...ενω στη δευτερη περιπτωση εκανε ταχα οτι αυτος οδιγουσε ...ομως εκει ειχαμε μονο υλικες ζημιες...στις δυο περιπτωσεις ομως που ολοι γνωριζουμε το φταιξιμο το ριχνουν μα στα ελαστικα....μια στο οδοστρωμα....μια στον αερα ...μια στην αντηλια ...μια στον ερμη αναδρομο ..κι εγω δεν ξερω που αλλου....δεν το παιζω ξερολας...απλα ειναι η σκληρη πραγματικοτητα

Αντι για τρεις τελειες μπορεις να βαζεις STOP τυπε.... :S :S :S

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
βγηκε και ο αστροσκονης και ειπε την μεγαλοκουβέντα του (που μπορει να ειναι σωστη, μπορει και οχι - επ αυτου ποιος ειμαι εγω να κρινωωωωωωω?) αλλα στο τελος καταλαβαινεις το ποιόν του (υπ)ανθρωπου...

επειδη εσυ διαφωνεις με κατι που ειπαν οι φακοδημοσιογραφοι γιατι γαμας το θεό (αν υπαρχει) και μαλιστα των ΑΛΛΩΝ?

ΥΓ: ο "πλεζουρας" ...ποιός είναι? σε ποιό ποστ αναφερεσαι στο οποίο συμφνείς κιόλα?

εισαι πολυ νεος  για να γνωριζεις τον πλε ..

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1

παλι καλα που δεν πηρε στον λαιμο του καποιον αθωο ο μπουλης

ποσο χαιρομαι οταν καθυστερω τετοια μουνοπανα και κορναρουν  :heavymetalbig:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366

συρε ψοφα ρε σκουπιδι παραπερα...νομιζεις οτι εχω αναγκη τη γνωμη σου...  :)

lostos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
8
Πόντοι
0

ποσο χαιρομαι οταν καθυστερω τετοια μουνοπανα και κορναρουν   :heavymetalbig:

εγώ τους αφήνω γιατί αν εκνευριστούν θα κάνουν χειρότερη μαλακία (σφήνα κλπ)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.069
Πόντοι
6.256

Τους αφηνεις με τις ωρες να περιμενουν μεχρι να μαζεψεις τα σκουπιδια τυπε μου;

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36

αυτος που στον δινει μπουκι απο το πρωι μεχρι το βραδυ,οταν δεν σου ξεχειλωνει την σουφρα..
ΟΛΟ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΙΣΑΙ κ αυτο ειναι μερικως ενθαρρυντικο..
Δειχνει οτι ακομη δεν το εχεις καψει τελειως,οποτε παμε στο lesson2..

ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ(γκουγκλ ιτ)=πλεζουρας-περσονας-χουιζ-κορνχολιο..

πατηρ-υιος-αγιο πνευμα-βελζεβουλ..
ομηρος-αισχηλος-σοφοκλης-ευριπιδης..
μαρκος-μπατης-δελιας-παγιουμτζης..
d'artagnan-athos-porthos-aramis..
jim morrison-jimi hendrix-brian jones-sid vicious..
frank sinatra-dean martin-sammy davis jr.-peter lawford..
joe-william-jack-averel..
donald-huey-dewey-louie..

Κ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΚΟΜΗ 4ΑΔΕΣ ΓΑΜΙΑΔΩΝ..

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ EXTERMINATOR TEEM ΤΟΥ ΜΠΟΥ.ΚΟΜ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ..
ΣΟΔΟΜΙΖΟΥΜΕ ΑΝΗΛΕΩΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΜΗΠΩΣ Κ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ..

σκατα ποστο βεβαια,με αθλιες συνθηκες εργασιας κ μισθους σκλαβων αφου ο πολυχρονεμενος αφεντης μας ΑΝΤΙ,ειναι τεραστιος παρτακιας-καρμοιρης-φιλαργυρος(Σκρουτζ Μακ Ντακ),αλλα ΓΑΥΡΟΣ κ ΚΑΡΓΑ ΔΡΟΣΕΡΟΣ οποτε στην τελικη τα βρισκουμε..

ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ???

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
αφου συμφωνεις ρε κονιορδε μαζι μου,προς τι ο προλογος???
θες να γνωριστουμε να μετρησεις τ απωθημενα μου???
τσου πισω στο μαντρι σου λαλακη..

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6
αυτος που στον δινει μπουκι απο το πρωι μεχρι το βραδυ,οταν δεν σου ξεχειλωνει την σουφρα..
ΟΛΟ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΙΣΑΙ κ αυτο ειναι μερικως ενθαρρυντικο..
Δειχνει οτι ακομη δεν το εχεις καψει τελειως,οποτε παμε στο lesson2..

ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ(γκουγκλ ιτ)=πλεζουρας-περσονας-χουιζ-κορνχολιο..

πατηρ-υιος-αγιο πνευμα-βελζεβουλ..
ομηρος-αισχηλος-σοφοκλης-ευριπιδης..
μαρκος-μπατης-δελιας-παγιουμτζης..
d'artagnan-athos-porthos-aramis..
jim morrison-jimi hendrix-brian jones-sid vicious..
frank sinatra-dean martin-sammy davis jr.-peter lawford..
joe-william-jack-averel..
donald-huey-dewey-louie..

Κ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΚΟΜΗ 4ΑΔΕΣ ΓΑΜΙΑΔΩΝ..

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ EXTERMINATOR TEEM ΤΟΥ ΜΠΟΥ.ΚΟΜ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ..
ΣΟΔΟΜΙΖΟΥΜΕ ΑΝΗΛΕΩΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΜΗΠΩΣ Κ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ..

σκατα ποστο βεβαια,με αθλιες συνθηκες εργασιας κ μισθους σκλαβων αφου ο πολυχρονεμενος αφεντης μας ΑΝΤΙ,ειναι τεραστιος παρτακιας-καρμοιρης-φιλαργυρος(Σκρουτζ Μακ Ντακ),αλλα ΓΑΥΡΟΣ κ ΚΑΡΓΑ ΔΡΟΣΕΡΟΣ οποτε στην τελικη τα βρισκουμε..

ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ???
εισαι τυχερος αδερφε...ακομα και με μισθους πεινας ...λιγοι πληρωνονται για να κανουν το χομπυ τους επαγγελμα

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
δυστηχως αδερφε με τη γραμματικη δεν το χω.......καλημερα
με τιποτε δεν το εχεις αλλα μην το κανουμε θεμα..
τα 3 λεπτα δημοσιοτητας που σου αναλογουν σ αυτην την ζωη,τα εξαντλησες με την διαμαρτυρια σου για το υφος μου..
μην κατσιβελωνεσαι για κατι παραπανω κ εσυ..
κοψτε χαρτακι κ οταν ερθει ξανα η σειρα σας,το συζηταμε..
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
ΦΘΟΝΟΣ(ενα απο τα 7 θανασιμα αμαρτηματα)..

να το κοιταξεις τυπε..εισαι ηδη προτεινομενος..σου τελειωνουν τα κανονακια κ σε βλεπω να μην βγαζεις την πιστα..παρτο αλλοιως λεμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom