Νέα

Toys strip club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kollibrris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ronnie J

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2024
Κριτικές
3
Like
183
Πόντοι
0
Οι τιμές είναι αυτές που είναι. Το θεωρώ απίθανο να μειωθούν. Πληρώνεις επειδή είναι strip. Στα strip που πληρώνεις 80 και 100 για "φουλ" πρόγραμμα αυτές οι γκόμενες είναι του 20άρικου.
Στα strip που πληρώνεις 250 το full (όσες το προσφέρουν), επίσης αυτές οι γκόμενες δε δικαιολογούν αυτά τα χρήματα. Το έχουμε ξαναπεί ότι το λεγόμενο vfm πάει περίπατο εκεί. Και δεν έχει να κάνει με το πόσα χρήματα διαθέτει ο καθένας, αλλά με το τι αγοράζεις με αυτά τα χρήματα. Είναι η φάση, πάω εκεί γιατί γουστάρω να συνδυάσω το ποτάκι μου με γκομενάκια και αν θέλω κάτι παραπάνω το πληρώνω πολύ παραπάνω.
Τα γούστα πληρώνονται. Συμφωνώ ότι σε πολλές περιπτώσεις είναι παραπάνω από όσο θα έπρεπε, αλλά από την άλλη μπορείς να κοστολογήσεις την ψευδαίσθηση? Οπότε μάλλον αυτό που μετράει, είναι το αποτέλεσμα. Να φύγεις χαρούμενος. Να φύγεις ικανοποιημένος. Να ξεχάσεις για αυτές τις λίγες ώρες την πέζή καθημερινότητα.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.758
Πόντοι
206
Τα γούστα πληρώνονται. Συμφωνώ ότι σε πολλές περιπτώσεις είναι παραπάνω από όσο θα έπρεπε, αλλά από την άλλη μπορείς να κοστολογήσεις την ψευδαίσθηση? Οπότε μάλλον αυτό που μετράει, είναι το αποτέλεσμα. Να φύγεις χαρούμενος. Να φύγεις ικανοποιημένος. Να ξεχάσεις για αυτές τις λίγες ώρες την πέζή καθημερινότητα.
Μπορώ να κοστολογήσω τα πάντα (η σχεδόν τα πάντα). Αλλά έτσι είναι, όπως το γράφεις :hi:
Και φυσικά, όχι την επόμενη, τη μεθεπόμενη κλπ ημέρα να σκέφτεσαι "καλύτερα να μην είχα ξοδέψει αυτά τα χρήματα". Θα συμβεί σίγουρα, αλλά αν επαναλαμβάνεται και είναι συχνό, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Ronnie J

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2024
Κριτικές
3
Like
183
Πόντοι
0
Μπορώ να κοστολογήσω τα πάντα (η σχεδόν τα πάντα). Αλλά έτσι είναι, όπως το γράφεις :hi:
Και φυσικά, όχι την επόμενη, τη μεθεπόμενη κλπ ημέρα να σκέφτεσαι "καλύτερα να μην είχα ξοδέψει αυτά τα χρήματα". Θα συμβεί σίγουρα, αλλά αν επαναλαμβάνεται και είναι συχνό, τότε υπάρχει πρόβλημα.
Ούτε συζήτηση επ' αυτού συναγωνιστή. Πάω στο στριπτιτζάδικο κυριολεκτικά για να κάψω το μπάτζετ που έχω στην τσέπη και έχω μετανιώσει μόνο επιλογές λίγων δεσποινίδων. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι το στριπτιτζάδικο είναι πεταμένα λεφτά, αφού εκεί κάνω κέφι. Αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ να το συζητάμε. :hi:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.887
Πόντοι
206
Έχει κάποιος άποψη για την VIP κάρτα αυτού του καταστήματος; Είναι απλά για το εφέ ή αξίζει κάτι πραγματικά; Γράφουν στο site τους ότι αξίζει 500 ευρώ. Σε άλλα στριπ ας πούμε της Συγγρού γνωρίζει κάποιος τίποτα για VIP κάρτες; Σε άλλο γράφει π.χ. ότι υπάρχει πρόσβαση σε VIP αίθουσα. Λογικά πάντως για να το προτείνουν θα τους αποφέρει κάποιο σημαντικό κέρδος.

Τελευταία τροποποίηση:

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
207
Πόντοι
21
Έχει κάποιος άποψη για την VIP κάρτα αυτού του καταστήματος; Είναι απλά για το εφέ ή αξίζει κάτι πραγματικά; Γράφουν στο site τους ότι αξίζει 500 ευρώ. Σε άλλα στριπ ας πούμε της Συγγρού γνωρίζει κάποιος τίποτα για VIP κάρτες; Σε άλλο γράφει π.χ. ότι υπάρχει πρόσβαση σε VIP αίθουσα. Λογικά πάντως για να το προτείνουν θα τους αποφέρει κάποιο σημαντικό κέρδος.
Τι άποψη να έχουν ? θεωρώ πολύ πιθανον να μην υπάρχει ουτε ενας που να έχει αγοράσει αυτήν την κάρτα

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.758
Πόντοι
206
Τι άποψη να έχουν ? θεωρώ πολύ πιθανον να μην υπάρχει ουτε ενας που να έχει αγοράσει αυτήν την κάρτα
Πιστεύω είναι αποκλειστικά για διακεκριμένα άτομα αυτή η κάρτα. Πρέπει να σου στείλουν πρόσκληση για να την αποκτήσεις. Ύψιστη τιμή :confused:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.887
Πόντοι
206
Κάπως ίσως σαν κόλπο marketing πρέπει να είναι, δηλαδή προσφέρουν δωρεάν πριβέ κάθε βράδυ όπως λένε, μάλλον για να γίνει κάποιος τακτικός πελάτης και να αγοράζει πάντα μπουκάλι αλλά με έκπτωση. Αυτά σίγουρα έχουν αντιγραφεί από καταστάσεις του εξωτερικού. Νομίζω παλιά και το Αλκατράζ είχε. Έχει άραγε ακόμα; Η κάρτα δίνει τακτική πρόσβαση σε πριβέ χώρους ή σε μπουκάλι είτε πιο οικονομικά, είτε για το πριβέ δωρεάν. Μάλλον για να πιάσουν κάποιον πελάτη είναι...

huncargo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
381
Πόντοι
280
Κάπως ίσως σαν κόλπο marketing πρέπει να είναι, δηλαδή προσφέρουν δωρεάν πριβέ κάθε βράδυ όπως λένε, μάλλον για να γίνει κάποιος τακτικός πελάτης και να αγοράζει πάντα μπουκάλι αλλά με έκπτωση. Αυτά σίγουρα έχουν αντιγραφεί από καταστάσεις του εξωτερικού. Νομίζω παλιά και το Αλκατράζ είχε. Έχει άραγε ακόμα; Η κάρτα δίνει τακτική πρόσβαση σε πριβέ χώρους ή σε μπουκάλι είτε πιο οικονομικά, είτε για το πριβέ δωρεάν. Μάλλον για να πιάσουν κάποιον πελάτη είναι...

Όπως το είπες. Πολύ καλό μάρκετινγκ

Ronnie J

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2024
Κριτικές
3
Like
183
Πόντοι
0
Ως κίνηση marketing είναι σωστή. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο χώρος είναι πολύ μικρός και στις αρκετές φορές που έχω πάει με το ζόρι θα χαρακτήριζες 1 ή 2 το πολύ κοπέλες ως top. Από φοτωγραφίες που είδα στο Instagram του toys κάναν μια σχετικά καλούτσικη ανακαίνιση του χώρου και βελτιώθηκε ο χώρος στο prive, αλλά και πάλι η αισθητική είναι αρκετά παρακμιακή, οπότε δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο η συγκεκριμένη κάρτα. Φυσικά πάντα περί ορέξεως του καθενός και με την προσωπική μου άποψη. Την καλημέρα μου συναγωνιστές :hi:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.887
Πόντοι
206
Για να βγει σωστό συμπέρασμα θα έπρεπε να υπήρχε σύγκριση με τιμές και χώρους άλλων στριπ. Σίγουρα το να υπάρχουν μόνο δύο γυναίκες της προκοπής είναι πρόβλημα. Γενικά καλό είναι να ξεμακραινει κάποιος για λίγο από τη Συγγρού για να σπάει την μονοτονία, αλλά εκεί να επιστρέφει πάντα. Στο caissa στην ιστοσελίδα του έχει τις παροχές vip μέλους. Πιο πέρα δεν ξέρω τι γίνεται, θέλει είτε κλείσιμο ηλεκτρονικά είτε καμία ερώτηση να γίνει. Όλα τα στριπ σχεδόν παγκόσμια αν δεις το ίντερνετ, προσφέρουν παροχές. Η απορία μου είναι κατά πόσο αξίζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom