Να μας πει πιο μαγαζί έχει τοπ γυναίκες, αλλά όχι με 10 ευρω που πάει για απλό χορό,για όλα,να κάνεις τά πάντα κ όχι μόνο να την κοιτάςΈχεις δίκαιο τύπε. Tην επόμενη φορά που θα ανεβάσει κριτική θα παρακαλούσα να τη γράψει με τα γούστα τα δικά σου ή με τα δικά μου
Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Toys strip club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kollibrris
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117
- Εμφανίσεις 40K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Καλημέρα σας κύριε,εννοειτε με 10 ευρώ 'να κάνεις τά πάντα όλα κ όχι μόνο να την κοιτάς'??Να μας πει πιο μαγαζί έχει τοπ γυναίκες, αλλά όχι με 10 ευρω που πάει για απλό χορό,για όλα,να κάνεις τά πάντα κ όχι μόνο να την κοιτάς
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Με 10 ευρω ουτε μαλακια σπιτι δεν τραβαςΚαλημέρα σας κύριε,εννοειτε με 10 ευρώ 'να κάνεις τά πάντα όλα κ όχι μόνο να την κοιτάς'??
Συγνώμη δεν εκφραστηκα σωστά.Λεει συνέχεια ότι πήγε έκανε χορό ,να μας πει μαγαζιά με τοπ γυναίκες που να πάς να περάσεις καλά, όχι μόνο χορός, πού να αφήσω λεφτά κ να κάνω τά πάντα,κ όχι μόνο να την κοιτάς κ να λέει δεν κάνω,μη πιάνεις, μόνο χορόΜε 10 ευρω ουτε μαλακια σπιτι δεν τραβας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Βιαστικά συμπεράσματα βγάζεις.Οχι δεν μου αρέσουν αυτές που αναφέρεις.Γι
Φίλε θέλω να λες ότι κριτική έκανες με τα γούστα σου, όπως κατάλαβα σού αρέσουν κοντές και αδύνατες πολύ γυναίκες.Για μένα και τα γούστα μου έχει πολύ καλές γυναίκες, αυτές που λες κανονικό σώμα, και αδιάφορες θεωρώ ωραίες. Μαράκι δεν αναφερες καθόλου, μοδελο όμορφο πρόσωπο .Κ πάς κάνεις το πριβέ σου, χαλαρά περνάς τέλια.Οχη όπως υπόλοιπα μαγαζιά μόνο να σε σκίσουν η μοδελα,ψιλομυτες.Για αυτό η γνώμη σου δεν είναι απόλυτο με της κοντές και αδύνατες
Το επίπεδο γενικά στα μαγαζιά έχει πέσει εφόσον το γενικεύουμε....Πάντως εδώ πιο πολύ για κωλομπαρο μοιάζει πάρα για strip.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Δεν έχω σχηματίσει άποψη για το top 3.κατα τη γνωμη σου ποιο ειναι το τοπ 3 των στριπ αυτη τη στιγμη απο αποψη ομορφιας μοντελων, χορού και χώρου?
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.590
- Πόντοι
- 5.946
Τόπ 3 στο Τόυς είναι η Χέλεν γνωστή και από Σίλβερ με φουλ μετά κατάποσης, μια πιπίνα Κλάρα ή Καρλα με τέλειο στήθος και το καυλοράπανο η Λάουρα με τα ταττου που δυστυχώς δεν κάνει μεγάλο πριβέ… μόνο πίπα με ομπρέλα…
Αυτά
Αυτά
scouser87
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Βυζί δυνατό φιλτατε?Η πιπίνα τελικά λέγεται Κλαίρη και λέει πως είναι Ελληνίδα!
Τρελό καυλάκι
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.590
- Πόντοι
- 5.946
απλά… ´Α ψ ο γ οΒυζί δυνατό φιλτατε?
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 5.916
απαντήστε ρε οσοι ξέρετε.Έχει περάσει κανείς από Τόυς τώρα τελευταία να μας πει αν δουλεύει η Ελληνίδα Κλαίρη;
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.590
- Πόντοι
- 5.946
μούγκα οι μοναχοφάηδεςαπαντήστε ρε οσοι ξέρετε.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 5.916
Θα πάω εγώ μωρέ.μούγκα οι μοναχοφάηδες
Dim1trisl3
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Να ρωτήσω ρε παιδιά επειδή δεν ξέρω τι πολύ παίζει. Στον πριβέ χώρο έχει και πίπα;
PeoMastor01
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Αν λέμε την ίδια Ελληνίδα δεν κάνει κάτι έξτρα στο πριβέΠρόσφατα είχα γνωρίσει εκεί μία Ελληνίδα την Εύα που μου έκανε εντύπωση, την έχει πάρει κανείς πριβέ να μας πει τι παίζει;
γαμαθ???
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2023
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Για περιέγραψε την λίγο αν θες, να δούμε αν λέμε την ίδια.Αν λέμε την ίδια Ελληνίδα δεν κάνει κάτι έξτρα στο πριβέ
PeoMastor01
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Κάστανο-Ξανθη αρκετα αδύνατη?Για περιέγραψε την λίγο αν θες, να δούμε αν λέμε την ίδια.