Νέα

Τουρκική φρεγάτα έξω απο το Σουνιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα observer(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Ακου έξω απο το σούνιο μέσα στα σπίτια μας θα μπούνε σε λίγο......
ΑΜΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ

OP
OP
O

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Σημερινο  ειναι--
το λένε- γραφουν στις ειδήσεις απο το μεσημερι
πανε βεβαια να το υποβαθμίσουν..  :sunglasses:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Ε, και τι  ανησυχειτε ,ρε , συμμαχικο  πλοιο  ειναι,να ητανε του Ιραν η της Βορειας Κορεας,να  ανησυχησουμε...
Ασε που μπορει και  να βοηθησει  αυριο  στην αντιμετωπιση των πεινασμενων...
Τζεφρακο, εφαγες το  αυγουλακι  σου  σημερα? η  σε  αγχωνουν  αυτοι  οι  αλητες που λενε πεινανε?Μη σκας,θα σε κανω  αλλου  πρωθυπουργο,σε πιο  ησυχο μπουρδελακι...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Σημερινο  ειναι--
το λένε- γραφουν στις ειδήσεις απο το μεσημερι
πανε βεβαια να το υποβαθμίσουν..  :sunglasses:
Φίλε παρατηρητή μέσα στο 2010 είναι η ενδέκατη φορά που γίνεται το ίδιο.Τί να λέμε...
Αν πούμε και κάτι θα μας την πέσουνε οι παμε και θα μας αρχίσουνε στα είστε χουντικοί είστε καρατζαφερικοί είστε χρυσαυγήτες και το κέρατο μου το τράγιο.Δεν έχω όρεξη για τσακωμούς στο net.

Επισκέπτης
θα μαθανε και οι τουρκοι για την επιτυχεια του αβεροφ και θα το φεραν για καμια δεξιοση

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
ενω πριν την κριση τους τριγαμε το δοντια τυπε :2funny:
Πρίν είμασταν σε ημί τώρα είμαστε σε προοοοοσχή σκύψτε βάλτε την βαζελίνη και οταν θα μας έρθουν τα γούστα σας πηδάμε αμα λάχει >:(

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ζεσταινουν τα νερα για τισ εξορυξεις πετρελαιου..

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
:kissass2:
Εμενα  μου ειπε μια τσατσα  οτι ηρθε να παραλαβει κρυφα  υπουργους να τους παει στην κηδεια του Χολμπρουκ,για να μην γινουν κακεντρεχη σχολια  απο κατι  αλητες  σαν το ν Τραγκα οτι και καλα ειναι πουλημενη  η κυβερνηση στους αμερικανοι...

Επισκέπτης
Εμενα  μου ειπε μια τσατσα  οτι ηρθε να παραλαβει κρυφα  υπουργους να τους παει στην κηδεια του Χολμπρουκ,για να μην γινουν κακεντρεχη σχολια  απο κατι  αλητες  σαν το ν Τραγκα οτι και καλα ειναι πουλημενη  η κυβερνηση στους αμερικανοι...
αυτη δεν ειναι τσατσα η Κανελη ηταν τυπε

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ψοφησε αυτο το βρωμοσκυλο?
αντε ενας πουστης λιγοτερος..και στην οικογενεα του ευχομαι τα καλυτερα...

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Εβαλα θεμα ¨Ψοφησε  ο Χολπμρουκ,σκατα στον ταφο του",αλλα δεν το βρισκω πλεον...τι ναγινε?
Οσο για την Κανελλη,εχω ποσταρει αλλου,κοιτα τα  αν εχεις χρονο...Για μενα  παντως,εκτελει  διατεταγμενη  υπηρεσια,απο την γνωστη υπηρεσια-υπηρετρια της Πρεσβειας του Ροκ-fuck-you- φελλερ......Προς το πα;ρον,παντως ,εχει πετυχει να βαζει τους παμιτζηδες να παρελαυνουν  απο το πεζοδρομιο σαν  αρσακειαδες και τους απαγορεψε να λενε τη βουλη μπουρδελο.Συνεντευξη  παντως  δευτερη  δεν πηρε  ακομα  απο  την ομολεσβια της ΜΙμη...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σημερινή πληροφορία από πρώην "πρακτορα" της ΕΥΠ, η ελλάδα σε λίγα χρόνια 15-20 θα έχει μείνει η μισή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom