Νέα

Τoυαλέτες..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Τι συμβαινει με τις τουαλετες στα μαγαζια γενικα? Σε οποιο μαγαζι και να πας, ανεξαιρετου κατηγοριας, παιζει πολυ φαλτσο, οτι ειναι να μπει μεσα ειναι συνηθως εξω στο τοιχο η στο πατωμα.. Υπαρχει συνωμοσια καπου εκει εξω? Καποια μυστικη ομαδα που εχει βαλει στοπο να λερωσει ολες τισ τουαλετες των μαγαζιων? Με σκοπο να αυξησει την ζητηση καθαριστριων και να κανει ανοδος το επαγγελμα? Τι (κυριολεκτικα) βρωμικα παιχνιδια και συμφεροντα παιζονται? Η απλα εμεις οι Ελληνες ειμαστε τοσο ζωα? Ακους αποψεις...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αστέρας Παστίδας - Ομόνοια Γενναδίου

Η έκπληξη της αγωνιστικής και η πρώτη νίκη των Γενναδενών, που "πάγωσαν" το γήπεδο Παστίδας με γκολ του Μπούσμα στο 95'! Οι γηπεδούχοι πάντως, είχαν και 2 δοκάρια στην αναμέτρηση.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τι συμβαινει με τις τουαλετες στα μαγαζια γενικα? Σε οποιο μαγαζι και να πας, ανεξαιρετου κατηγοριας, παιζει πολυ φαλτσο, οτι ειναι να μπει μεσα ειναι συνηθως εξω στο τοιχο η στο πατωμα.. Υπαρχει συνωμοσια καπου εκει εξω? Καποια μυστικη ομαδα που εχει βαλει στοπο να λερωσει ολες τισ τουαλετες των μαγαζιων? Με σκοπο να αυξησει την ζητηση καθαριστριων και να κανει ανοδος το επαγγελμα? Τι (κυριολεκτικα) βρωμικα παιχνιδια και συμφεροντα παιζονται? Η απλα εμεις οι Ελληνες ειμαστε τοσο ζωα? Ακους αποψεις...
τυπε η βρωμα σε τουαλετες δεν ειναι ελληνικο φαινομενο
εγω προσωπικα την πιο βρωμερη τουαλετα την εχω δει στο εξωτερικο
πως αρχιζει ολο το φαινομενο,παει ενας με την νοοτροπια δεν γαμιεται που θα κατουρησω η που θα χεσω,σπιτι μου ειναι,και την κανει χαλια την τουαλετα
οι υπολοιποι που θα πανε την βλεπουν ετσι και επειδη σιχαινονται μην ακουμπησουν καπου τα ριχνουν οπου βρουν

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Οντωs ειμαστε και πολυ ζωα....Κανεναs δεν κεντραρει....ολοι απ εξω τα κανουνε

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
:huh:

xnvzoh.jpg

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Η φύση είναι ρατσίστρια.
Οι άνθρωποι δεν είναι ίσοι.
Υπάρχουν ανώτεροι, υπάρχουν κατώτεροι.
Οι έλληνες (με έψιλον μικρό, σαν το πουλί τους) είναι οι δεύτεροι.
Γι’ αυτό οι τουαλέτες είναι βρώμικες.

Απέδειξα ότι ακόμα και η καθαριότητα των αποχωρητηρίων εξαρτάται από το γενετικό υλικό.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η φύση είναι ρατσίστρια.
Οι άνθρωποι δεν είναι ίσοι.
Υπάρχουν ανώτεροι, υπάρχουν κατώτεροι.
Οι έλληνες (με έψιλον μικρό, σαν το πουλί τους) είναι οι δεύτεροι.
Γι’ αυτό οι τουαλέτες είναι βρώμικες.

Απέδειξα ότι ακόμα και η καθαριότητα των αποχωρητηρίων εξαρτάται από το γενετικό υλικό.
:rockon: :rockon: :rockon:

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Τριπολη, Νοεμβριος 2006, βασικη εκπαιδευση Αεροποριας, εκει να δειτε τουαλέτες! Πως και γιατί καποιος μπορει να πετύχει το βουρτσάκι οταν κανει το χοντρό του, ακομα και τώρα μετα απο τοσό καιρό δεν το εχω καταλάβει. Παντως και στο εξωτερικο δεν ειναι καλυτερη η κατασταση, σε κλαμπ στην Ουαλλια εχω πετυχει πολυ αθλιες φασεις.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ειναι πραγματικα πολυ ΛΥΠΗΡΟ να συνναντας τετοια νοοτροπια σε ανθρωπους

Την εχω συνναντησει ουκ ολιγες φορες και πραγματικα εχω αηδιασει

Επειδη δεν ειναι δικια σου η τουαλετα ρε φιλε
οφειλεις να σεβαστεις τον αλλον που θα την χρεισημοποιησει
και το μαγαζι που στην παραχωρει να κανεις την αναγκη σου....

Τουλαχιστον μπορεις να την καθαρισεις οπως μπορεις εσυ πριν φυγεις

αν δεν μπορεις να πραξεις τα αυτονοητα .....
κανετα πανω σου εξω να γλυτωσουμε οι υπολοιποι την βρωμια σου

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
εγω παντωσ δε θα ξεχασω στισ τουαλετεσ του umatic πριν καμια 5 χρονια που ειχα τσιμπουκωσει ενα καμενο απο τα ε ξεκωλο το οποιο στο τελοσ το κατουρησα κιολασ

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
γαμάτος ήταν πενηντάρης τυπάς σε μεγάλη εταιρία που ετριβε τα σκατά του στο πλακάκι του τοίχου.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Η απλα εμεις οι Ελληνες ειμαστε τοσο ζωα... Ακους αποψεις...

Κταταω μονο το τελευταιο για εσας τους Ελληνες.
Περα απο την πλακα οπου υπαρχει μεγαλη κινητικοτητα απο κοσμο,
οι τουαλετες ειναι λερωμενες.

Δεν συμβαινει μονο εδω στα κλουμπς.
Παντου γινεται αυτο.

Μονο που εδω γινεται σε μεγαλυτετο βαθμο
που διχνει πως ο αλλος δεν σεβεται
την καθαριοτητα ενος δημοσιου χωρου..... και αυτο που λεω ειναι γεγονος.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τριπολη, Νοεμβριος 2006, βασικη εκπαιδευση Αεροποριας, εκει να δειτε τουαλέτες! Πως και γιατί καποιος μπορει να πετύχει το βουρτσάκι οταν κανει το χοντρό του, ακομα και τώρα μετα απο τοσό καιρό δεν το εχω καταλάβει. Παντως και στο εξωτερικο δεν ειναι καλυτερη η κατασταση, σε κλαμπ στην Ουαλλια εχω πετυχει πολυ αθλιες φασεις.

Στο Silverstone οι τουαλετες ηταν αθλιες αλλα ηταν και 300.000 θεατες σε λιγες τουαλετες.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom