"Το ημερολόγιο ενός τρελλού τουρίστα μπουρδελιάρη"
23 Απριλίου.
"Αγαπητό ημερολόγιο.
Tα πράγματα στο Ίδρυμα βαίνουν καλώς. Σ'αυτό βοήθησε βέβαια και η έλευση του γνωστού διδύμου - γκανιάν τουριστριών, Crystal και Tiffany, που μοίρασαν πασχαλιάτικα σοκολατένια αυγά, λαμπάδες με πόκεμον και πάουερ ρέιντζερ στα παιδάκια του Ιδρύματος. Εγώ δεν μπόρεσα να πάρω τίποτα (κοινώς πήρα τ'αρχίδια μου) γιατί είμαι λίγο χοντρούλης και μέχρι να κουνήσω το ένα πόδι βρωμάει το άλλο..
Ενόψει των Άγιων τούτων Ημερών ήρθε και ένας κυριούλης που μας μίλησε για τη μοναξιά, την αγάπη, την οικογένεια και γενικά ήρθε για να μας βοηθήσει να ξεκόψουμε από τα Πρακτορεία Τουρισμού. Όμως, δεν έγινε από όλους αποδεκτός και τα άλλα παιδάκια φώναζαν "προβοκάτσια", "ουυυυυ", του πέταγαν ντομάτες και του έσκαγαν από πίσω μμέσα στα αυτιά του φουσκωμένες καπότες.
Εγώ μικρό μου ημερολόγιο κάθισα και τον άκουσα.Στο τέλος μάλιστα μου έδωσε ένα τηλέφωνο και μου είπε να μιλήσω με την κυρία Μαριάννα γιανα δώσω επιτέλους ένα τέλος στη μοναξιά μου. Το έκανα και μέσω της κ. Μαριάννας γνώρισα την Τούλα. Μια καλή κοπέλα με την οποία και θα περάσω το Πάσχα μαζί.
Στην αρχή δεν ενθουσιάστηκα και πολύ αλλά σιγά σιγά την ερωτεύτηκα. Η κυρία Μαριάννα μας κάλεσε μετά στην εκπομπή της, όπου και πήγα με την Τούλα. Στο πάνελ ήταν και ο κύριος Λάκης που μας κράτησε συντροφιά με ωραία παλιά τραγούδια. Μάλιστα χόρεψα με την καλή μου και γενικά πέρασα πολύ ωραία, ενώ απελευθερώθηκα και από τον φόβο μου να δημοσιοποιήσω τη σχέση μου με την Τούλα. Σίγουρα βοήθησαν και τα χάπια που μου έδωσε η κυρία Μαριάννα (τα παίρνει και η ίδια μου είπε..) για να ηρεμήσω, αλλά εγώ έβλεπα συνέχεια έντονα χρώματα και θολές γραμμές....
Τελικά η αγάπη είναι πολύ κοντά μας, αρκεί να απλώσουμε το χέρι μας και να την πιάσουμε!
Ελπίζω ημερολόγιό μου να έχω δάχτυλα και χέρια και μετά το Πάσχα, γιατί η Τούλα μου είναι λίγο φαγανή και όταν τρώει, θολώνει και δεν με ακούει που της φωνάζω "
όχι Τούλα μηηηηηηηηη,αυτό δεν είναι λουκάνικο, είναι το δάχτυλό μου.."....
[youtube=425,350]oRU8e3AgVY0[/video]
Σου εύχομαι αγαπητό μου ημερολόγιο Καλή Ανάσταση ολόψυχα όπως και σε όλα τα παιδάκια του Ιδρύματος. Να έρθουν με το καλό πίσω και αυτά που θα μείνουν εδώ να περάσουν επίσης πολύ όμορφα.
Αν μου μείνουν δάχτυλα...θα σου γράψω μετά την Τετάρτη του Πάσχα.Σε φιλώ :-*"