"Το ημερολόγιο ενός τρελλού τουρίστα μπουρδελιάρη"
16 Απριλίου
"Αγαπητό ημερολόγιο.
Έχω μέρες να σου γράψω και ομολογώ ότι μου έλειψες. Χθες, ενώ έπινα την αγαπημένη μου μπύρα Σαπόρο και χάζευα το κόκκινο πουά βρακί της Diana, σκέφθηκα ότι δεν σου έχω μιλήσει ακόμη για τα παιδιά που αρχίζω να γνωρίζω στο Ίδρυμα "Η περιπλανώμενη Μαγδαληνή", όπου βρίσκομαι σχεδόν ένα μήνα τώρα.
Θα αρχίσω από τον ΒΑΒΥ. Κάθε βράδυ την πέφτει ντεμέκ νωρίς για ύπνο, αλλά γύρω στις 01:00 το βράδυ σηκώνεται, ενώ όλοι κοιμούνται, και πηγαίνει να συναντήσει κάτι φίλες του στο κέντρο της πολής και γυρνάει λίγο πριν ξυπνήσουν όλοι. Μια μέρα τον ακολούθησα και έτσι βρήκα το Ίδρυμα.Την επομένη γράφει και αυτός στο ημερολόγιό του κριτικές για τις φίλες του. Γράφει, γράφει, γράφει...
Ο φίλος του ΝΙΤRO, μεγάλο πειραχτήρι.., χθες έβλεπε εφιάλτες στον ύπνο του και φώναζε συνέχεια "Όχι άλλο κάρβουνο.Δεν αντέχω άλλα κοντοπούτανα.Sandra παλιοχαμούρα τζάμπα πήγαν τα ευρώ μου.Όχι άλλο κάρβουνο" και ξύπνησε τον YuraManiako που είναι σε άλλη πτέρυγα και φώναζε και αυτός "σκάστε ρεεε,κοιμόμαστε".Την επομένη ήρθε στη δική μας πτέρυγα και μίλαγε με τον BABΥ για το κόστος των επισκέψεων στα Πρακτορεία Τουρισμού Πόλης & Αναψυχής.Είναι φίλοι από τα παλιά όπως και με άλλα παιδάκια, όπως τον stavros51, Tipos, Antisthenis,ZeroTolerance κ.α.
Στο Ίδρυμα έχουμε και αθλοπαιδιές. Συνήθως στο γήπεδο του μπάσκετ βλέπω τον lalakukakis να παίζει μονό και μπει δε μπει με τον ZTOD, αλλά λόγω του ότι είναι ψηλός τον ταπώνει χωρίς να πηδήξει..Τι να κάνεις.Η ζωή είναι σκληρή για τους κοντούς σαν και εμένα.. Καλά παιδιά και με αθλητικά προσόντα...
Ακούμε και μουσική.Όλοι βάζουν τη μουσική που θέλουν στο πικ άπ το έφερε από το σπίτι του ο YORGOS που κυκλοφορεί συνέχεια με μια καμπαρντίνα.Του έμεινε από τότε που ήταν ο κατάσκοπος από την Κούβα.. Φτιάξαμε και μπάντα τους “Touring St.ones” αλλά οι φαν μας δεν γεμίζουν ούτε ταξί.
Μέρα παρά μέρα παίρνουμε άδεια και συναντάμε κάτι καλές κυρίες τουρίστριες που δεν μας χαλάνε χατίρι και αν μας κάνουν τις δύσκολες το λέμε στα άλλα παιδάκια στο Ίδρυμα και δεν τις ξαναβλέπουμε για να μάθουνε...
A!Ξέχασα να σου πω ότι λόγω του Πάσχα θα έρθει να μας κάνει ευχέλαιο στο Ίδρυμα ο giorgospapa που είναι ειδικός στα πατσατζίδικα, τζαμπατζίδικα.Κάπως έτσι αλλά δεν ακούω καλά από το ένα αυτί από τις μπούφλες που μου ρίχνει το βράδυ ο κ. Μπίλης ο δεσμοφύλακας για να κάμπτει την αντίσταση μου και να με "εκμεταλλεύεται"..Κάποια στιγμή θα πω στα παιδιά να του τη στήσουμε και να τον σαπίσουμε στις μπούφλες για να μάθει...Πάντως ελπίζω να μας ευλογήσει ο giorgospapa με το λόγο του Θεού και να μην είναι ιμιτασιόν παπάς.
Γενικά περνάω πολύ ωραία με τα άλλα παιδάκια. Είναι καλύτερα απ' ότι έξω από το Ίδρυμα τελικά. Και ας με θεωρούν τρελό(?), εμένα μ’ αρέσει.
Τώρα που τα λέω όλα αυτά μου ήρθαν τα λόγια ενός Νορβηγού ποιητή (γλομπέος πραγματικός..) που μιλάει για την γλυκιά θαλπωρή κάτω από το νερό όπου ακούς μόνο την αναπνοή σου, όταν κάνεις μπουρμπουλήθρες…
[youtube=425,350]OFBfzDx5wG4[/video]
One good friend makes up for ten bad ones... , μικρό μου ημερολόγιο που λέει και ο Νορβηγός ποιητής. Σε κούρασα όμως. Κουράστηκα να πίνω και εγώ. Πάω για ύπνο.
BABY το πρωί μπες από το παράθυρο στον θάλαμο γιατί η πόρτα τρίζει…"