Νέα

"Touring St.ones"-Γκρούπ για τουρίστριες πόλεων,μουσική & χαβαλέ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα therion
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αντε να ροκαρουμε και λιγο σημερα

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

Επισκέπτης
Που εχεις χωθει ρε ΝΙΤΡΟ και χαθηκες.

[youtube=425,350]aDCSZjz4IOE[/youtube]

Επισκέπτης
Ε που εισαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]jylS2yEe5Hg[/youtube]

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Το ημερολόγιο ενός τρελλού τουρίστα μπουρδελιάρη.

"Αγαπητό Ημερολόγιο,
5 Απριλιου. Σήμερα έβρεχε όλη μέρα. Η διάθεση μου δεν ήταν και τόσο χαβαλεδιάρικη. Λίγο πριν χαθώ στη νύχτα έκανα σκόρπιες σκέψεις περί ευτυχίας και χαρούμενων στιγμών. Αλήθεια τι να είναι ευτυχία? Η προσμονή μιας εκλεκτής τουρίστριας που θα σε απογειώσει? Η ανακουφιστική βόλτα σε ένα σπίτι με κόκκινο ή άσπρο φως? Έχα χαλαρωτικό μασάζ με κέρασμα μπριτζόλας? Η Λίτσα που μετά από καιρό επιτέλους δεν βάζει δόντια στο κλαρίνο? Η επαγγελματική επιτυχία? Η οικογένεια? Τα παιδιά? Οι φίλοι? Η βόλτα σε κακόφημα μπαράκια φορώντας απλώς ένα ολόσωμο στριγκάκι?

Δεν ξέρω να σου απαντήσω μικρό μου ημερολόγιο.

Ίσως τελικά τίποτα απ' όλα αυτά ή όλα αυτά μαζί. Ίσως αυτό που μετράει, όμως, είναι να μοιράζεσαι πράγματα τελικά. Και να βρεις το κατάλληλο άτομο ή άτομα να το κάνεις αυτό. Αυτή η αίσθηση που έχεις όταν μιλάς μαζί τους και δεν θες να τελιώνει η κουβέντα ποτέ. Γιατί δίνεις και σου δίνουν κάτι που σε γεμίζει. Τώρα αν έχει και ένα ζευγάρι 4 βυζιά και ξυρισμένο μο..., ακόμη καλύτερα.

Πάντως κάτι τέτοιες στιγμές αναζήτησης, μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ και αυτοκριτικής μου έρχονται στο μυαλό τα λόγια ενός άλλου ποιητή, του Frank Black.

[youtube=425,350]gGXdXcpNsv4&feature=related[/video]

Καληνύχτα, ημερολόγιο"

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
For you mates.
Dance you psychos....

[youtube=425,350]K7Pts7AljZQ[/youtube]

Τεράστιοι. Τιτάνες. Πραγματικά Θηρία. Στις αυναυλίες τους καιγόταν όλο το νησί...

Therion, όλο αναμνήσεις φέρνεις...

Καλοκαίρι 1996... Shouting Lager! Mega White Thing!

"Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pissing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourselves. Choose your future. Choose life... But why would I want to do a thing like that? I chose not to choose life. I chose somethin' else. And the reasons? There are no reasons. Who needs reasons when you've got heroin?"

Εγώ διάλεξα τις πουτάνες πάντως!!!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Συνημμένα

• trainspotting.jpg
    trainspotting.jpg
    223,7 KB · Εμφανίσεις: 31
OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εξαιρετικά αφιερωμένο σε κάποιον που έβλεπε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και σε κάποιον που είναι κλινήρης.
Ελπίζω μετά από πολλά χρόνια να τα πίνουμε στην άκρη κάποιου μπαρ. Και αφού παίξουμε με τα πιπίνια της εποχής και κλείνουν τα φώτα να ρωτάμε.
Που θα πάμε για πρωϊνό - βρώμικο? Μόνο μην είναι πολύ μακρυά γιατί είμαι πολύ κουρασμένος...

[youtube=425,350]JFanFFKma1w[/youtube]

Καληνύχτα dudes.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
And for you me mate therion, άλλο ένα "υποκοσμικό", το καλύτερό τους κατά τη γνώμη μου, also included in the OST "The Saint" (BTW γαμάτο nickname θα ήταν αυτό!!!!!)

[youtube=425,350]q2vg_fsY2ow[/youtube]

...the water on concrete...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όπωσδήποτε θα τα πιούμε μία μέρα κολλητέ. Και εάν έχουν περάσει τα χρόνια, θα ακούμε τα παλιά σε classic mode, όπως αρμόζει σε ώριμους κυρίους. Θα τα ακούν πολλοί και θα τα καταλαβαίνουν λίγοι (τότε).

Apocalyptica - Nothing else matters [size=8pt](όσοι δεν το γνωρίζετε, αξίζει να το ακούσετε σε αυτή τη version)[/size]

[youtube=425,350]rbTozgoj9OQ[/youtube]

so close, no matter how far

Επισκέπτης
Αγαπητο ημερολογιο ετοιμασου γιατι ειναι μεγαλη η εβδομαδα που μας ερχετε και ξεκιναει απο σημερα παραπιπτοντος.

[youtube=425,350]KeskgCT-w8I[/youtube]

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Therion, όλο αναμνήσεις φέρνεις...

Καλοκαίρι 1996... Shouting Lager! Mega White Thing!

Εγώ διάλεξα τις πουτάνες πάντως!!!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:

[/quote]

Ζω με τις εικόνες του παρελθόντος γενικά. Έχω ανάγκη να τις θυμάμαι.Με κρατούν ζεστό, σε εγρήγορση για το παρόν και για ένα πιο δυνατό μέλλον (σαν πολιτική διαφήμιση του ΚΚΕ ακούγεται  :2funny: :2funny:)

Έκανες μια συνειδητοποιημένη επιλογή. Το ζητούμενο είναι να έχει κανείς πάντα την επιλογή να μπορεί να κάνει επιλογές.Και όχι την ψευδαίσθηση ότι έκανε επιλογή.

Τις υπόλοιπες παρόλες μου θα σου τις αναλύσω στο ποτό μέχρι τελικής πτώσης...Γι' αυτό μην κάτσεις στην άκρη γιατί θα σκάσεις σαν πεπόνι από το πέσιμο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

Ήδη ότι γράφτηκε στην τελευταία σελίδα του ημερολογίου περί του να μοιράζεσαι πράγματα, έγινε πράξη με μάρτυρα τον lalakukakis σε άλλο θρεντ. Αν και δεν αναφέρομαι πάντα στην φάση εδώ μέσα, προσπαθώ να ανταποκρίνομαι στις ιδιομορφίες της κοινότητας. Δύσκολο ίσως, έως πολύ δύσκολο, αλλά το γουστάρω..

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητο ημερολογιο ετοιμασου γιατι ειναι μεγαλη η εβδομαδα που μας ερχετε και ξεκιναει απο σημερα παραπιπτοντος.

[youtube=425,350]KeskgCT-w8I[/youtube]

Τι να πει και το ημερολόγιο γι' αυτόν τον Πιονέρο του Τουρισμού? Με ποστ στις 09:15 το πρωί της Κυριακής? Call me ΒΑΒΥ, baby...

Το βίντεο είναι ενδεικτικό του style που έδωσε στον Τουρισμό Πόλεων. Και το στυλ δεν αγοράζεται όσα λεφτά και αν έχεις...., αγαπητό ημερολόγιο.

Επισκέπτης
Ημερολογιακι αγαπημενο σημερα ηταν πολυ καλη μερα για μενα και γι αυτο λεω να ξεσηκωθουμε λιγο.Για παμε με κατι πολυ δυνατο!!

" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

Επισκέπτης
Καθε μερα ειναι μια καινουργια μερα ημερολογιακι!Κομματαρα και το μωρο και το τραγουδι!!!

Επισκέπτης
αεροπλανο εχω γινει ημερολογιακι!

tasos_g

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Like
5
Πόντοι
1
[youtube=425,350][/youtube] ολα οκ

Επισκέπτης
:bounce-glasses: Aσχημη αυτη!Για παρτε ματι!

Επισκέπτης
Ετσι ετσι οπως παλια που περναγαμε καλα.

[youtube=425,350]6JEdf7XsV5g[/youtube]

Επισκέπτης
Μαλλων εχω φτιαχτει πολυ καλα για σημερα . :dancing:
Φαντσου lalak να ειναι καλη και η Πορτογαλεζα αυριο τοτε μονο Latin θα ακουμε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]s5pkobOmWBA[/youtube]

Επισκέπτης
Αντε και λιγο απο την μικρη μας Jane , πωπω αδελφακι μου δεν την βγαζω. :headbang: :headbang: :headbang:

[youtube=425,350]laDxNSHTUj0[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom