Μπορουν απλα να φορολογησουν την χρηση...Εμενα για παροχη υπηρεσιων μου παιρνουν το 40% και ο πελατης πληρωνει και 21% φπα,γιατι οχι και στο stuff? Nομιμοποιηση, ελεγχομενη καλλιεργεια, και ΦΟΡΟΣ!!! Και εφοσον το κοστος απο τον καλλιεργητη στον καταναλωτη θα μειωθει λογω καταργησης του λαδωματος η τιμη ακομα και μετα φορων θα ειναι η ιδια. Ασε που ο χρηστης γλιτωνει και το "δαγκωμα" απο τους εκαστοτε μεσαζοντες. Ο περιορισμος της χρησης θα μπορουσε να ειναι ιδιος με αυτον του αλκοολ, δηλ απαγορευεται η χρηση σε δημοσιους χωρους, στην οδηγηση κλπ
Για εξαγωγη μονο Ολλανδια (αληθεια το kalamatiano πως πηγαινει ολλανδια στα coffee shops?), ή σε οποια χωρα ακολουθησει το παραδειγμα μας!
Στο φιλο που αναφερει το γνωστο ποιημα για την σχεση ηρωινης-κανναβης θα πω οτι με την ηρωινη δεν κολλας γιατι σ΄αρεσει η μαστουρα αλλα γιατι υπαρχει βαθυτερο ΠΡΟΒΛΗΜΑ που συνηθως ξεκιναει απο το ΣΠΙΤΙ. Εγω προσωπικα δεν εχω γνωρισει χασικλη που επεσε στην πρεζα και μεγαλωσα στο μπραχαμι την χρυση δεκαετια των 80s οπου και το ενα και το αλλο παιζαν πολυ.
Ας μην ξεχναμε τελος, οτι η νο1 εθιστικη ουσια και πολυ πιο βλαβερη απο το χασις κατα την γνωμη μου, το τσιγαρο(νικοτινη), μπορει να το αγορασει οποιαδηποτε στιγμη νομιμα ακομα και ενα 10χρονο