Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Τotal relax- ραβινε 22 (ντανιελομαγαζο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 426
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Δεν θυμάμαι τον τίτλο τώρα αλλά παιζει με τον γιατρό σε ένα της SIRINA. Πρόλαβα και το κατέβασα απο το καβάτζα πριν κλείσει..... Της σκίζει τον κώλο για 10 λεπτά περίπου..
μηπως ειναι στο σεξ ντοπα;;;

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το μαγαζι οντως ειναι αψογο απο εμφανιση και πανω απο ολα καθαριοτητα! τωρα απο κοπελες γουστα ειναι αυτα εγω παντως τιμησα ιωαννα.ευγενικη και ομιλητικη διχως να κοιταει την ωρα να σε ξεπετακσει

Να σε ξεπεταξει απο τι???
Εφαγες κανονικα???Γιατι αλλοιως μου τα ελεγε εμενα..

marlbgs

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
11
Πόντοι
1
δεν εφαγα παντωσ το μασαζ στην ωρα του.την επομενη φορα ισως φαω... αν και δεν ηταν θετικες για κατι παραπανω θα ενημερωσω οταν ξαναπαω

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πάντως που το έχουν δεί το έργο αυτό που παίζεται εκεί και σε αρκετά αλλα δεν μπορώ να καταλάβω.Όταν το καταλάβουν τότε ίσως συνειδητοποιήσουν πόσα είναι τα χαμένα ογδοντάρια...

big_menn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα πηγα κ' εγω στο εν λογω ιδρυμα οντωσ το μαγαζι εχει ωραιο ντεκορ. Ειδα 3 κοπελες...Λιζα Ιωαννα κ' Αλεξανδρα ολες μικρουλες.. :dancing:πηρα Αλεξανδρα..καλο πιπινι ρουμανικο καλο μασαζ γεματο πενηνταλεπτο κ' μια φραπεδια καλη για τελος....Ρε παιδια ξερει κανεις αν παιζει κατι παραπανω???????Ενημερωστε παρακαλω!!

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Σημερα πηγα κ' εγω στο εν λογω ιδρυμα οντωσ το μαγαζι εχει ωραιο ντεκορ. Ειδα 3 κοπελες...Λιζα Ιωαννα κ' Αλεξανδρα ολες μικρουλες.. :dancing:πηρα Αλεξανδρα..καλο πιπινι ρουμανικο καλο μασαζ γεματο πενηνταλεπτο κ' μια φραπεδια καλη για τελος....Ρε παιδια ξερει κανεις αν παιζει κατι παραπανω???????Ενημερωστε παρακαλω!!
η ιωαννα ειναι μικρουλα?????? μικρουλα σε σχεση με την ηλικια της ακροπολης????? η ιωαννα ειναι τριανταφευγα.....

nik69!

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
η ιωαννα ειναι μικρουλα?????? μικρουλα σε σχεση με την ηλικια της ακροπολης????? η ιωαννα ειναι τριανταφευγα.....
παντως εγω που πηγα κ' την ειδα δεν την εκανα πανω απο 25!σοβαρα μιλας??ρε μπασ κ' θελει να το παιξει μεγαλη κ' εμπειρη?? :fuck2: :lheel: :knockinb: :2funny:

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
παντως εγω που πηγα κ' την ειδα δεν την εκανα πανω απο 25!σοβαρα μιλας??ρε μπασ κ' θελει να το παιξει μεγαλη κ' εμπειρη?? :fuck2: :lheel: :knockinb: :2funny:
εσυ ποιος εισαι παλι??? εκανες εγγραφη σημερα για να αποκαταστησεις την αληθεια???

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δηλαδη δεν προσφερει η ντανιελλα πλεον μπριζολα??δεν κανει φουλ προγραμμα οπωσ στην ομηρου???ξερει κανεισ που μπορουμε να την δουμε live σε βιντεο--σελιδα ιντερνετ??

είναι sheriff πλέον

big_menn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Να υποθέσω ότι το πιπίνι είναι και το πιο καλό εμφανισιακά?
Από καλαμάκι τουλάχιστον δίνει ή μόνο σκέτο φραπέ?
νεα αφιξη στο ιδρυμα!!!!!!!!ενα ωραιο βραζιλιανικο μωρο!!!καυλιαρικο. :pipa2: :knockinb:...χαμογελαστη ..εκφυλη. :fuck2:.καλο μασαζ ...αξιζε πραγματικα!!!!! ;)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαγκες οντως η ντανιελα κρεμασε το λαδι...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αλλα δε λεει και πολλα η ντανιελα...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
νεα αφιξη στο ιδρυμα!!!!!!!!ενα ωραιο βραζιλιανικο μωρο!!!καυλιαρικο. :pipa2: :knockinb:...χαμογελαστη ..εκφυλη. :fuck2:.καλο μασαζ ...αξιζε πραγματικα!!!!! ;)

μηπως ειναι μετεγγραφη από το άλλο του κολωνακίου?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
δηλαδης?επειδη δεν το πιανω!!!
οπωs οταν κρεμανε τα παπουτσια τουs οι ποδοσφαιριστεs. αφου ετσι ειναι το παιχνιδακι για οσεs το παιζουνε υπευθυνεs. δεν εμαθεs απο την μαρινα?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom