μηπως ειναι στο σεξ ντοπα;;;Δεν θυμάμαι τον τίτλο τώρα αλλά παιζει με τον γιατρό σε ένα της SIRINA. Πρόλαβα και το κατέβασα απο το καβάτζα πριν κλείσει..... Της σκίζει τον κώλο για 10 λεπτά περίπου..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
το μαγαζι οντως ειναι αψογο απο εμφανιση και πανω απο ολα καθαριοτητα! τωρα απο κοπελες γουστα ειναι αυτα εγω παντως τιμησα ιωαννα.ευγενικη και ομιλητικη διχως να κοιταει την ωρα να σε ξεπετακσει
Να σε ξεπεταξει απο τι???
Εφαγες κανονικα???Γιατι αλλοιως μου τα ελεγε εμενα..
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
πάντως που το έχουν δεί το έργο αυτό που παίζεται εκεί και σε αρκετά αλλα δεν μπορώ να καταλάβω.Όταν το καταλάβουν τότε ίσως συνειδητοποιήσουν πόσα είναι τα χαμένα ογδοντάρια...
Σημερα πηγα κ' εγω στο εν λογω ιδρυμα οντωσ το μαγαζι εχει ωραιο ντεκορ. Ειδα 3 κοπελες...Λιζα Ιωαννα κ' Αλεξανδρα ολες μικρουλες.. πηρα Αλεξανδρα..καλο πιπινι ρουμανικο καλο μασαζ γεματο πενηνταλεπτο κ' μια φραπεδια καλη για τελος....Ρε παιδια ξερει κανεις αν παιζει κατι παραπανω???????Ενημερωστε παρακαλω!!
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
η ιωαννα ειναι μικρουλα?????? μικρουλα σε σχεση με την ηλικια της ακροπολης????? η ιωαννα ειναι τριανταφευγα.....Σημερα πηγα κ' εγω στο εν λογω ιδρυμα οντωσ το μαγαζι εχει ωραιο ντεκορ. Ειδα 3 κοπελες...Λιζα Ιωαννα κ' Αλεξανδρα ολες μικρουλες.. πηρα Αλεξανδρα..καλο πιπινι ρουμανικο καλο μασαζ γεματο πενηνταλεπτο κ' μια φραπεδια καλη για τελος....Ρε παιδια ξερει κανεις αν παιζει κατι παραπανω???????Ενημερωστε παρακαλω!!
εξαρταται ποσο χρονων ειναι αυτοs που το λεει.η ιωαννα ειναι μικρουλα?????? μικρουλα σε σχεση με την ηλικια της ακροπολης????? η ιωαννα ειναι τριανταφευγα.....
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εξαρταται ποσο χρονων ειναι αυτοs που το λεει.
παντως εγω που πηγα κ' την ειδα δεν την εκανα πανω απο 25!σοβαρα μιλας??ρε μπασ κ' θελει να το παιξει μεγαλη κ' εμπειρη??η ιωαννα ειναι μικρουλα?????? μικρουλα σε σχεση με την ηλικια της ακροπολης????? η ιωαννα ειναι τριανταφευγα.....
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
εσυ ποιος εισαι παλι??? εκανες εγγραφη σημερα για να αποκαταστησεις την αληθεια???παντως εγω που πηγα κ' την ειδα δεν την εκανα πανω απο 25!σοβαρα μιλας??ρε μπασ κ' θελει να το παιξει μεγαλη κ' εμπειρη??
εσυ ποιοs εισαι παλι?εσυ ποιος εισαι παλι??? εκανες εγγραφη σημερα για να αποκαταστησεις την αληθεια???
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
δηλαδη δεν προσφερει η ντανιελλα πλεον μπριζολα??δεν κανει φουλ προγραμμα οπωσ στην ομηρου???ξερει κανεισ που μπορουμε να την δουμε live σε βιντεο--σελιδα ιντερνετ??
είναι sheriff πλέον
νεα αφιξη στο ιδρυμα!!!!!!!!ενα ωραιο βραζιλιανικο μωρο!!!καυλιαρικο. ...χαμογελαστη ..εκφυλη. .καλο μασαζ ...αξιζε πραγματικα!!!!! ;)Να υποθέσω ότι το πιπίνι είναι και το πιο καλό εμφανισιακά?
Από καλαμάκι τουλάχιστον δίνει ή μόνο σκέτο φραπέ?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
νεα αφιξη στο ιδρυμα!!!!!!!!ενα ωραιο βραζιλιανικο μωρο!!!καυλιαρικο. ...χαμογελαστη ..εκφυλη. .καλο μασαζ ...αξιζε πραγματικα!!!!! ;)
μηπως ειναι μετεγγραφη από το άλλο του κολωνακίου?
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
αρχιδια κρεμασε... ετσι το λεει για τα ματια του κοσμου... εμενα μου εκανεμαγκες οντως η ντανιελα κρεμασε το λαδι...
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
δηλαδης?επειδη δεν το πιανω!!!μαγκες οντως η ντανιελα κρεμασε το λαδι...
οπωs οταν κρεμανε τα παπουτσια τουs οι ποδοσφαιριστεs. αφου ετσι ειναι το παιχνιδακι για οσεs το παιζουνε υπευθυνεs. δεν εμαθεs απο την μαρινα?δηλαδης?επειδη δεν το πιανω!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K