Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Τotal relax- ραβινε 22 (ντανιελομαγαζο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 426
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
νεο μασατζιδικο... στο ρολο της σεριφισσας η γνωστη ντανιελα απο ιλιαδα, κανει και χρεη θεραπευτριας αμα γουσταρεις αλλα το χει γυρισει και στο αφεντιλικι... ειναι ενα κοντοπουτανο επιχειρηματιας... διευθυνση:ραβινε 22 στο μεγαρο μουσικης κοντα.... αυτα....

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
νεο μασατζιδικο... στο ρολο της σεριφισσας η γνωστη ντανιελα απο ιλιαδα, κανει και χρεη θεραπευτριας αμα γουσταρεις αλλα το χει γυρισει και στο αφεντιλικι... ειναι ενα κοντοπουτανο επιχειρηματιας... αυτα....

φιλε,  καποια αλλα στοιχεια  ??
διευθυνση, προγραμματα, εντυπωσεις  ???

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
φιλε,  καποια αλλα στοιχεια  ??
διευθυνση, προγραμματα, εντυπωσεις  ???
μπριζολαδικο καθαρο με 1 εξαιρεση, τιμοκαταλογος οπως της ιλιαδος... τεμαχια 4 μαζι με τον ντανιελσον, χωρος απλος με ομορφα χρωματα στις τοιχοποιιες...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ποια εξαιρεση?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Για να γελάσουμε και λίγο.....τηλεφωνώ σε φίλο μου,του οποίου το γραφείο είναι στην διπλανή ακριβώς πολυκατοικία,για να του κάνω πλάκα.Του λέω "θα σε επισκευτώ σύντομα,διότι έχω μία δουλειά ακριβώς δίπλα σου"...Και αρχίζω να του διαβάζω την πρώτη γραμμή απο το ποστ του xpapad...Με σταματάει αμέσως..."Σταμάτα...τι είναι αυτό? έχω τουλάχιστον 3 άγνωστες λέξεις..." :think: :think: :think:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Οι άλλες κοπέλες λένε κάτι εμφανισιακά και από πρόγραμμα?

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Οι άλλες κοπέλες λένε κάτι εμφανισιακά και από πρόγραμμα?
μια δηθεν κινεζα... προς φιλιπινες θα ελεγα καλυτερα.... μια ελληνιδα ιωαννα σκυλοφατσα τριανταρα με κωλο για σκεσκισμα και ενα ρουμανακι πιπινι (η εξαιρεση που λεγαμε)....

marlbgs

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
11
Πόντοι
1
περασα και εγω απ το εν λογο καταστημα μιας και την ξερω απο ηλλιαδα...πολυ καθαρος και ομορφος χωρος !!! λιγα μαγαζια ειναι ετσι. ενημερωση απο ντανιελα που ειναι υπευθινη και οχι ιδιοκτητης. στο δωματιο τωρα πολυ καλο μασαζ και στο χρονο του ΟΧΙ σαν αλλα που τον ροκανιζουν βασικο για μενα γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι. μπριζολα δεν πηρα παντως γιατι το μαγαζι δουλευει με αλλα προτυπα απο οτι μου ειπαν

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
μια δηθεν κινεζα... προς φιλιπινες θα ελεγα καλυτερα.... μια ελληνιδα ιωαννα σκυλοφατσα τριανταρα με κωλο για σκεσκισμα και ενα ρουμανακι πιπινι (η εξαιρεση που λεγαμε)....

Να υποθέσω ότι το πιπίνι είναι και το πιο καλό εμφανισιακά?
Από καλαμάκι τουλάχιστον δίνει ή μόνο σκέτο φραπέ?

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Είδες η Ντανιέλα? Μετά το βίντεο αναβαθμιστηκε....
:idiot: :uglystupid: :headbang: :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Είδες η Ντανιέλα? Μετά το βίντεο αναβαθμιστηκε....
:idiot: :uglystupid: :headbang: :rockon:

βασικά ο κώλος της αναβαθμίστηκε μιάς και της τον έκανε φινιστρίνι ο βορειοευρωπέος γαμιάς της!εύγε ντανιελάρα μου!keep goin

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
δηλαδη δεν προσφερει η ντανιελλα πλεον μπριζολα??δεν κανει φουλ προγραμμα οπωσ στην ομηρου???ξερει κανεισ που μπορουμε να την δουμε live σε βιντεο--σελιδα ιντερνετ??

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
περασα και εγω απ το εν λογο καταστημα μιας και την ξερω απο ηλλιαδα...πολυ καθαρος και ομορφος χωρος !!! λιγα μαγαζια ειναι ετσι. ενημερωση απο ντανιελα που ειναι υπευθινη και οχι ιδιοκτητης. στο δωματιο τωρα πολυ καλο μασαζ και στο χρονο του ΟΧΙ σαν αλλα που τον ροκανιζουν βασικο για μενα γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι. μπριζολα δεν πηρα παντως γιατι το μαγαζι δουλευει με αλλα προτυπα απο οτι μου ειπαν

καλα με τι προτυπα δουλευει?????????
να τους πεις αν δεν ψηζουν μπριζολα θα τους φαει η μαρμαγκα!!!!!
για ενημερωσε απο τιμες.......

big_menn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ti les re file egw phga ekei k' perasa me thn iwanna k' h kopela einai glykitath magazi kyrilek' katharo

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
εκανεσ φουλ προγραμμα??ισχυει αυτο στο μαγαζι με ολεσ τισ κοπελεσ??

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
δηλαδη δεν προσφερει η ντανιελλα πλεον μπριζολα??δεν κανει φουλ προγραμμα οπωσ στην ομηρου???ξερει κανεισ που μπορουμε να την δουμε live σε βιντεο--σελιδα ιντερνετ??

Δεν θυμάμαι τον τίτλο τώρα αλλά παιζει με τον γιατρό σε ένα της SIRINA. Πρόλαβα και το κατέβασα απο το καβάτζα πριν κλείσει..... Της σκίζει τον κώλο για 10 λεπτά περίπου..

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δουλεια δεν ειχα σημερα,λεφτα δεν εχω,αλλα ειπα να κανω μια βολτιτσα
απο μερικα μαγαζια..Πρωτο αυτο εδω.Μου ανοιξε η Ντανιελα,ευδιαθετη
και χαμογελαστη.Λιγο ανακρισουλα σε μορφη κουβεντουλας.
Το μαγαζι απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο,απο θεμα ντεκορ,διακοσμησης
κλπ των δωματιων.Πραγματικα θα ηθελα να παιξω εκει μεσα,ειδικα στο πρωτο
αριστερα δωματιο..Αλλα.....
Οι κοπελες κατω του μετριου.Ειδα την φιλλιπινεζα,και την Ιωαννα.
Μια αλλη δουλευε.Σε ερωτηση για προγραμμα ,μου λεει η Ντανιελα
μονο μασαζ,80Ε για μια ωρα.Της ειπα οτι δεν παιζει ετσι και
το ξερει .Αλλα δυστυχως δεν ειπε για κατι αλλο.
Σιγα μην παω ετσι..Ντανιελα πιεσε για αλλαγη της καταστασης.
Το κουδουνι χτυπουσε συνεχεια οση ωρα ημουν εκει.
Α επισης εχει computer,και οταν την ρωτησα αν εχει ιντερνετ μου ειπε σε λιγες
μερες.Και που θα μπαινεις τη ρωτησα.χαχα και χαχαχου ητανε.
Λογικα ξερει για το σαιτ..
Λοιπον οταν το δεις Ντανιελα πες του αφεντικου πως ειναι τα πραγματα..

marlbgs

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
11
Πόντοι
1
το μαγαζι οντως ειναι αψογο απο εμφανιση και πανω απο ολα καθαριοτητα! τωρα απο κοπελες γουστα ειναι αυτα εγω παντως τιμησα ιωαννα.ευγενικη και ομιλητικη διχως να κοιταει την ωρα να σε ξεπετακσει

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
το μαγαζι οντως ειναι αψογο απο εμφανιση και πανω απο ολα καθαριοτητα! τωρα απο κοπελες γουστα ειναι αυτα εγω παντως τιμησα ιωαννα.ευγενικη και ομιλητικη διχως να κοιταει την ωρα να σε ξεπετακσει

Για τα "εδέσματα" που προσφέρονται στο μαγαζί, δεν μας ενημέρωσες ...!!! :think:
Αρτύθηκες, αδερφέ??? :huh:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom