Νέα

τωρα με το καλ/ρι τι βλεπετε στισ γθναικεσ στο δρόμο ποιο πολθ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τωρα με το καλ/ρι τι βλεπετε στισ γθναικεσ στο δρόμο ποιο πολθ?

• τισ βθζαρεσ των!!

Ψήφοι: 20 31,7%
  • τισ γκωνλαρεσ των!

Ψήφοι: 19 30,2%
  • τισ μποθταρεσ !!!

Ψήφοι: 17 27,0%
  • τα ωραια ματια των!!

Ψήφοι: 1 1,6%
  • τα τσιμοθκοχειλα !!!

Ψήφοι: 1 1,6%
  • δεν βλεπω ρεσθ μοθ εσπααασν τα γιαλια!

Ψήφοι: 5 7,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    63

Επισκέπτης
κανεις οτι δεν σαρεσει τυπε? :grin:

Δε σε πιάνω.....ποιο κάνω ότι δε μ'αρέσει....εγώ είπα ότι όταν πάω να ανοίξω ένα λινκ που δε ξέρω,συνηθίζω να καλύπτω με το χέρι μου την οθόνη,για να μη μου έρθει απότομα και το κατεβάζω σιγά-σιγά όταν φορτώσει.....και αν δω κάτι που θα με αηδιάσει αμέσως κλείνω τη σελίδα....έτσι έκανα και εδώ πέρα..... :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δε σε πιάνω.....ποιο κάνω ότι δε μ'αρέσει....εγώ είπα ότι όταν πάω να ανοίξω ένα λινκ που δε ξέρω,συνηθίζω να καλύπτω με το χέρι μου την οθόνη,για να μη μου έρθει απότομα και το κατεβάζω σιγά-σιγά όταν φορτώσει.....και αν δω κάτι που θα με αηδιάσει αμέσως κλείνω τη σελίδα....έτσι έκανα και εδώ πέρα..... :rockon: :rockon: :rockon:
τι δε σου αρεσει ακριβως επανω της τυπε κιθαρα?  :think:

Επισκέπτης
τυπε τα γουστα του κιθαρα ειναι εκκεντρικα
δεν μπορει να εκτιμησει ενα φαφουτικο φρικοπουρο

Οι ξεδοντιασμένες γυναίκες,
βρωμάνε φτώχια ...

Μόνο οι εθισμένοι στις ... ανατολικές θα είναι συνηθισμένοι στις ξεδοντιασμένες.

Επισκέπτης

βρωμάνε φτώχια ...

Μόνο οι εθισμένοι στις ... ανατολικές θα είναι συνηθισμένοι στις ξεδοντιασμένες.

Ὁπωσδήποτε εἰς τὴν ἐποχὴν μας ἀσφαλεστάτη ἔνδειξις οἰκονομικῆς καταστάσεως δὲν εἶναι οὔτε τὰ ἐνδύματα, οὔτε τὸ αὐτοκίνητον, οὔτε τὰ ὡρολόγια ἤ κοσμήματα, ἀλλὰ ἡ κατάστασις τῆς ὀδοντοστοιχίας.

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Ποδια!!! ειδικα με τις ζεστες εδω περα, οι Ταιβανες εχουνε ξεφυγει!

Επισκέπτης
όλη τη γραμμή και τις αναλογίες του κορμού, με προτίμηση στα αιλουροειδή, ευκίνητα γαζελόκορμα
και μετά φάτσα και μυαλό, όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, το μυαλό ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ στη γυναίκα και μάλιστα πολύ. Απ τις εκφράσεις (μπλαζέ, ατάραχο, νευρικό, στοχαστικό ύφος, κλπ)
το βλέμμα, τις αντιδράσεις της γενικά και το πως κινείται (αν χαζομιλάει στο κινητό, αν είναι ευγενική με έναν ηλικιωμένο στο τραίνο, ή πρόσχαρη με ένα μωράκι, κλπ).
Αυτά όταν έχεις χρόνο πχ τραίνο, καφετέρια, κλπ
Στην περαστική μια γρήγορη ματιά στο σύνολο γενικά (κορμόφατσομυαλοκινήσεις), κυρίως δια στατιστικούς λόγους (και θαυμασμού του ωραίου βεβαίως βεβαίως)

Επισκέπτης
όλη τη γραμμή και τις αναλογίες του κορμού, με προτίμηση στα αιλουροειδή, ευκίνητα γαζελόκορμα
και μετά φάτσα και μυαλό, όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, το μυαλό ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ στη γυναίκα και μάλιστα πολύ. Απ τις εκφράσεις (μπλαζέ, ατάραχο, νευρικό, στοχαστικό ύφος, κλπ)
το βλέμμα, τις αντιδράσεις της γενικά και το πως κινείται (αν χαζομιλάει στο κινητό, αν είναι ευγενική με έναν ηλικιωμένο στο τραίνο, ή πρόσχαρη με ένα μωράκι, κλπ).
Αυτά όταν έχεις χρόνο πχ τραίνο, καφετέρια, κλπ
Στην περαστική μια γρήγορη ματιά στο σύνολο γενικά (κορμόφατσομυαλοκινήσεις), κυρίως δια στατιστικούς λόγους (και θαυμασμού του ωραίου βεβαίως βεβαίως)

φυσικά όλα αυτά, αφού έχω πληρώσει τις δόσεις όλων των δανείων μου  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
όταν έχω απλήρωτες δόσεις  :S :S :S είμαι αλλού  :crazy: :crazy: :crazy:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
βρωμάνε φτώχια ...

Αισθάνομαι κάπως που τείνω να συμφωνήσω με τον 33, αλλά τα χάλια δόντια, δείχνουν βρωμιά.  :S

Από τα χειρότερα πράματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
φυσικά όλα αυτά, αφού έχω πληρώσει τις δόσεις όλων των δανείων μου  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
όταν έχω απλήρωτες δόσεις  :S :S :S είμαι αλλού  :crazy: :crazy: :crazy:
Οι πληρωμες σου ανεβαζουν την λιμπιντο τυπε?
Εγω οταν εχω ξηλωθει για τις κωλοτραπεζες, κανει να μου σηκωθει κανενα διημερο.

Επισκέπτης
Οι πληρωμες σου ανεβαζουν την λιμπιντο τυπε?
Εγω οταν εχω ξηλωθει για τις κωλοτραπεζες, κανει να μου σηκωθει κανενα διημερο.

τύπε άμα μείνει και κάτι στην τσέπη η λιβιδος ανεβαίνει,  :bounce-glasses:
άμα δεν ... :dunno:

πάντως καλύτερα να τάχεις πληρωμένα και να σαι  :coffee: :thumbsup:
παρά να χεις τις εισπρακτικές στο κατώφλι  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom