40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Μήπως το 25άρι είναι για τον γκαφέ μόνο;Μου είπε ένας φίλος μου για μία που κάνει βίζιτες 25€ τη φορά. Θα δω αν μπορω να βάλω το τηλέφωνό της.
Μήπως το 25άρι είναι για τον γκαφέ μόνο;Μου είπε ένας φίλος μου για μία που κάνει βίζιτες 25€ τη φορά. Θα δω αν μπορω να βάλω το τηλέφωνό της.
Οχι φίλε, 25€ το γαμήσι. Αν τη γαμήσεις 3 φορές θα σου πάρει 75€. Δεν ξέρω αν αξίζει, δεν την έχω δοκιμάσει.Μήπως το 25άρι είναι για τον γκαφέ μόνο;
το βυζι λιγο πεσμεντεν το κοβωΓαμάικ...παίζει μία της Θεολογικής που λέει ότι έχει και στητό βυζί!!!!!
www.imagebam.com/image/d4fdc3138020933] [/URL]
και στην Αθήνα παίζει μία που ΔΕΝ προέρχεται από studio
www.imagebam.com/image/6093fc138020929] [/URL]
Ρε θα μας τρελανουνε.....450-550 το διωρο και+80 για πρωκτικο
οταν μαθεισ μπορεισ να μου στιλεισ τηλεφωνο τησΜου είπε ένας φίλος μου για μία που κάνει βίζιτες 25€ τη φορά. Θα δω αν μπορω να βάλω το τηλέφωνό της.
Οχι φίλε, 25€ το γαμήσι. Αν τη γαμήσεις 3 φορές θα σου πάρει 75€. Δεν ξέρω αν αξίζει, δεν την έχω δοκιμάσει.
χαχαχαχαχαχα......μονο και μονο απο τις τιμες φωναζει το θεμα.....ΑΡΗΣ!!!!!!!!!!μεχρι και το συντακτικο στο σαιτ ιδιο ειναι σαν τις αγγελιεσ που εβαζε...."το δωρακι μας"κτλ και παντα αποτομος και ασεβης......αρη αν δεν αλλαξεις το τροπαρι θα το χασεις το ......καραβι! παρτο αλλιως!
χαχαχαχαχαχα......μονο και μονο απο τις τιμες φωναζει το θεμα.....ΑΡΗΣ!!!!!!!!!!μεχρι και το συντακτικο στο σαιτ ιδιο ειναι σαν τις αγγελιεσ που εβαζε...."το δωρακι μας"κτλ και παντα αποτομος και ασεβης......
αυτο το μωρο παντως φαινεται καλοχαθηκε το μωρο!!γιατι????κριμα!!με 250 ηταν ευκαιρεια!!
γράψε τις στα @@δια σου ρε...και μαζί κι εμείς! ΜΑΥΡΟ στις ψωνάρες και τα γαμο-γραφεία τους!