Νέα

Top μαλακιες που κάνουμε κ λεμε δεν βαριέσαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Stelios_el_Conquistador

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
16
Like
580
Πόντοι
310
Έχουμε και λέμε:

- να μην κλείνεις τον κάδο απορριμάτων ή να αφήνεις σκουπίδια απ'έξω :think:

- να γαμάς ακάποτα και να χύνεις μέσα κολλώντας όλα τα ΣΜΝ, μεταδίδοντας όσα έχεις ήδη και στην καλύτερη, γίνεσαι μπαμπάς μιας - προσεχώς - κατεστραμμένης οικογένειας :coolcondom:

- να μην μαζεύεις τα σκατά του σκυλιού ή/ και να πετάς σκουπίδια κάτω ή στο δρόμο όταν οδηγάς (bonus μαλακία: να πετάς αναμμένο τσιγάρο καλοκαίρι περνώντας από περιοχή με χαμηλή βλάστηση/ δάσος/ ξερόχορτα) :S

- να χύνεις την γεμάτη καπότα μετά από το γαμήσι (!) πάνω στο κρεββάτι που θα γαμήσει ο επόμενος συναγωνιστής (μου το έχουν εξομολογηθεί κάποιοι γνωστοί όταν δεν είναι ικανοποιημένοι από την συνουσία ή/ και την απόδοση της κοπέλας) :huh:

ρε φίλε θα μπορούσα να γράφω μέρες, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να στρώσουμε ως νοοτροπία - έχω πάει σε πολλές χώρες που θεωρούμε "τριτοκοσμικές" και οι άνθρωποι εκεί φέρονται πολύ καλύτερα(ενδεικτικά θα αναφέρω την Βουλγαρία αλλά δεν είναι η μόνη χώρα)  :respect:

-

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Η μεγαλύτερη μαλακία που έκανα ήταν να δηλώσω στους κωλόμαπτσους για κλοπή. Από τότε όσες φορές με έχουν κλέψει δεν έχω πει ΚΟΥΒΕΝΤΑ στους σκατόμπατσους. Έτσι και αλλιώς άχρηστοι είναι που δε ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους σωστά, και όταν πιάσουν τον κλέφτη θα πιάσουν το λάθος άτομο. Το πολύ πολύ να πιάσουν κανά 15χρονο που κάνει γκράφιτι, μόνο γι'αυτό είναι ικανοί.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΨΗΦΟΣ σε νουδου και τσυριζα

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Να μη μιλάω σε γκομενες. Έχω χάσει πολλές ευκαιρίες γιατί κόλλησα και δεν μίλησα.  Είτε γιατί φοβήθηκα απόρριψη είτε για οποιοδήποτε λογο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom