TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ζουν αναμεσα μας ;)Τι προφητικο εργο που ητανε. Αν και εχω αμφιβολιες για τον τιτλο.
ζουν αναμεσα μας ;)Τι προφητικο εργο που ητανε. Αν και εχω αμφιβολιες για τον τιτλο.
ζουν αναμεσα μας ;)
1000 τα εκατο......μεχρι και νιντζα παιζανε....
οντως τυπεΤι προφητικο εργο που ητανε. Αν και εχω αμφιβολιες για τον τιτλο.
οντως τυπε
τυπε μου κανει εντυπωση που στο τοπ 5 σου δεν ειναι οι
alien vs predator(ή σκετο predator ή aliens)
back to the future
ζουν αναμεσα μας ;)
τυχερος που το ειδες σε τετοιο ομορφο μεροςΤου Τζων Κάρπεντερ.
Το είχα δει μόνος στη Ρόδο το καλοκαίρι του 89.
Το σινεμά ήταν μέσα στα μεσαιωνικά τείχη.
Μου άρεσε τόσο πολύ, που πήγα και το ξαναείδα την άλλη μέρα.
Τη δεύτερη φορά που το είδα, συνέβη κάτι απίθανο: Πήρα μια μπύρα κουτάκι από το μπαρ, αλλά όταν πήγα να την ανοίξω έσπασε ο εξολκέας.
Ο μπάρμαν έπρεπε να διανύσει μια απόσταση 10 μέτρων για να πάει ξανά στο σημείο που ήταν οι μπύρες.
Έφερε άλλο κουτάκι, έσπασε ξανά.
Έφερε τρίτο κουτάκι, έσπασε ξανά.
Δεν θυμάμαι πια αν τελικά ήπια μπύρα...
MATRIX μακρανTHE MATRIX .... Πιστευω η κορυφαία όλων των εποχών... και ακολουθουν
Alien, A clockwork orange, Abyss, Star Wars, ....κλπ
Με την ευκαιρία του πρώτου επίσημου trailer για το Χόμπιτ που θα βγει σε ένα χρόνο από τώρα. Ποιες είναι για εσάς οι πέντε καλύτερες ταινίες φαντασίας που έχετε δει στη ζωή σας. Και δεν μιλάμε μόνο για δράκους ιππότες ξωτικά κτλ. αλλά και για διαστημικές γενικά οτιδήποτε ορίζει το φανταστικό.
Το dune ήτανε αποτυχία στην Αμερική αλλά επιτυχία στην ευρώπη από ότι ξέρω, μάλλον λόγω της αναφοράς του στις σταυροφορίες(όλα εξελίσσονται σε έναν πλανήτη έρημο , ύπαρξη οίκων και οι ντόπιοι θυμίζουν στην κουλτούρα και στα ονόματα άραβες, υποσημείωση το μεσσσαίωνα τα μπαχαρικά ήταν ακριβότερα από το χρυσάφι!)Τα βιβλία πάντως επηρέασαν τρομερά την επιστημονική φαντασία, το Star wars είχε επηρεαστεί αρκετά ,ως ιδέα πάντα, από το dune μιας και δεν παρέμεινε στην απλοικότητα των ταινιών της εποχής που αναλώνονταν στην παρουσίαση των μελλοντικών τεχνολογιών παρά στις εικασίες για το μέλλον της ανθρωπότητας(το ίδιο και για την λογοτεχνία)Τύπε μου να δω Αρνι δεν λέω έχει δράση, αλλά καθόλου διαλόγους. Ας πουμε γουστάρω τρελά Κόναν, αλλά και πάλι λόγω James Earl Jones (Μαγική φωνή). Τώρα Alien ή Alien vs Predator δεν σου δίνει και κάτι αλλο εκτός από δράση. Κάτσε δες Cloverfield ας πούμε να γουστάρεις ή ακόμα καλύτερα δες το Dark City για να καταλάβεις τι αντιγραφή έκαναν οι κλέφτες αδερφοί Γουατσόφσκι όταν έκαναν το Matrix.
Μία από τις λίγες ταινίες που λείπουν από τη συλλογή μου είναι ας πούμε το Dune το οποιο κάποτε είχε βγει, αλλά δεν πρέπει να πούλησε και πολύ.
Πολλά υποσχόμενη είναι η μίνι σειρά βασισμένη στο κορυφαίο λογοτεχνικό δημιούργημα "A Song of Ice and Fire" όπου το πρώτο βιβλίο "Game of Thrones" παίχτηκε ήδη στην τηλεόραση. Αλλά έχει μέλλον ακόμη μπροστά της.