Νέα

ΤΟΠ 5 ταινιών φαντασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fideboras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τι προφητικο εργο που ητανε. Αν και εχω αμφιβολιες για τον τιτλο.
οντως τυπε :grin:
Screen+shot+2011-10-16+at+5.01.21+PM.png

pasok+zombie2.jpg

pasok-zombie.jpg

OP
OP
fideboras

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
τυπε μου κανει εντυπωση που στο τοπ 5 σου δεν ειναι οι

alien vs predator(ή σκετο predator ή aliens)

back to the future

Τύπε μου να δω Αρνι δεν λέω έχει δράση, αλλά καθόλου διαλόγους. Ας πουμε γουστάρω τρελά Κόναν, αλλά και πάλι λόγω James Earl Jones (Μαγική φωνή). Τώρα Alien ή Alien vs Predator δεν σου δίνει και κάτι αλλο εκτός από δράση. Κάτσε δες Cloverfield ας πούμε να γουστάρεις ή ακόμα καλύτερα δες το Dark City για να καταλάβεις τι αντιγραφή έκαναν οι κλέφτες αδερφοί Γουατσόφσκι όταν έκαναν το Matrix.

Μία από τις λίγες ταινίες που λείπουν από τη συλλογή μου είναι ας πούμε το Dune το οποιο κάποτε είχε βγει, αλλά δεν πρέπει να πούλησε και πολύ.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
ζουν αναμεσα μας   ;)

Του Τζων Κάρπεντερ.
Το είχα δει μόνος στη Ρόδο το καλοκαίρι του 89.
Το σινεμά ήταν μέσα στα μεσαιωνικά τείχη.
Μου άρεσε τόσο πολύ, που πήγα και το ξαναείδα την άλλη μέρα.

Τη δεύτερη φορά που το είδα, συνέβη κάτι απίθανο: Πήρα μια μπύρα κουτάκι από το μπαρ, αλλά όταν πήγα να την ανοίξω έσπασε ο εξολκέας.
Ο μπάρμαν έπρεπε να διανύσει μια απόσταση 10 μέτρων για να πάει ξανά στο σημείο που ήταν οι μπύρες.
Έφερε άλλο κουτάκι, έσπασε ξανά.
Έφερε τρίτο κουτάκι, έσπασε ξανά.
Δεν θυμάμαι πια αν τελικά ήπια μπύρα...

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Του Τζων Κάρπεντερ.
Το είχα δει μόνος στη Ρόδο το καλοκαίρι του 89.
Το σινεμά ήταν μέσα στα μεσαιωνικά τείχη.
Μου άρεσε τόσο πολύ, που πήγα και το ξαναείδα την άλλη μέρα.

Τη δεύτερη φορά που το είδα, συνέβη κάτι απίθανο: Πήρα μια μπύρα κουτάκι από το μπαρ, αλλά όταν πήγα να την ανοίξω έσπασε ο εξολκέας.
Ο μπάρμαν έπρεπε να διανύσει μια απόσταση 10 μέτρων για να πάει ξανά στο σημείο που ήταν οι μπύρες.
Έφερε άλλο κουτάκι, έσπασε ξανά.
Έφερε τρίτο κουτάκι, έσπασε ξανά.
Δεν θυμάμαι πια αν τελικά ήπια μπύρα...
τυχερος που το ειδες σε τετοιο ομορφο μερος  :)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Με την ευκαιρία του πρώτου επίσημου trailer για το Χόμπιτ που θα βγει σε ένα χρόνο από τώρα. Ποιες είναι για εσάς οι πέντε καλύτερες ταινίες φαντασίας που έχετε δει στη ζωή σας. Και δεν μιλάμε μόνο για δράκους ιππότες ξωτικά κτλ. αλλά και για διαστημικές γενικά οτιδήποτε ορίζει το φανταστικό.

Kαι ποιος σου ειπε πως οι δρακοι ειναι ψευτικοι.
Εγω βλεπω συνεχεια!

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Starwars
Back to the future
Alien
Planet of the Apes
The Matrix

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Τύπε μου να δω Αρνι δεν λέω έχει δράση, αλλά καθόλου διαλόγους. Ας πουμε γουστάρω τρελά Κόναν, αλλά και πάλι λόγω James Earl Jones (Μαγική φωνή). Τώρα Alien ή Alien vs Predator δεν σου δίνει και κάτι αλλο εκτός από δράση. Κάτσε δες Cloverfield ας πούμε να γουστάρεις ή ακόμα καλύτερα δες το Dark City για να καταλάβεις τι αντιγραφή έκαναν οι κλέφτες αδερφοί Γουατσόφσκι όταν έκαναν το Matrix.

Μία από τις λίγες ταινίες που λείπουν από τη συλλογή μου είναι ας πούμε το Dune το οποιο κάποτε είχε βγει, αλλά δεν πρέπει να πούλησε και πολύ.
Το dune ήτανε αποτυχία στην Αμερική αλλά επιτυχία στην ευρώπη από ότι ξέρω, μάλλον λόγω της αναφοράς του στις σταυροφορίες(όλα εξελίσσονται σε έναν πλανήτη έρημο , ύπαρξη οίκων και οι ντόπιοι θυμίζουν στην κουλτούρα και στα ονόματα άραβες, υποσημείωση το μεσσσαίωνα τα μπαχαρικά ήταν ακριβότερα από το χρυσάφι!)Τα βιβλία πάντως επηρέασαν τρομερά την επιστημονική φαντασία, το Star wars είχε επηρεαστεί αρκετά ,ως ιδέα πάντα, από το dune μιας και δεν παρέμεινε στην απλοικότητα των ταινιών της εποχής που αναλώνονταν στην παρουσίαση των μελλοντικών τεχνολογιών παρά στις εικασίες για το μέλλον της ανθρωπότητας(το ίδιο και για την λογοτεχνία)
link για torrent: [URL unfurl="true"]http://thepiratebay.org/torrent/6741471/Dune_%5B2000%5D_Proper_DVDRip_XviD_AC3_-_CODY[/url]

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
νομίζω είναι το καλύτερο διαχρονικά

ακολουθούν όλοι οι άλλοι πολιτικοί

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
και οι 12 πιθηκοι ταινιαρα

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
1. Lord of the Rings (trilogy!) (μακράν η καλύτερη ταινία φαντασίας όλων των εποχών)
2. Harry Potter
3. Star Wars

Αυτο είναι το τοπ 3 για μένα.

Αλλά αν θέλουμε να μιλήσουμε αντικειμενικά, υπάρχου αριστουργήματα, που δεν μπορούν να συγκριθουν με τις σημερινές ταινίες, επειδη άλλα τα τεχνολογικά δεδομένα τότε και τώρα.
πχ. η ταινία The 7th seal για μένα είναι απο τις καλύτερες ταινίες γενικά όλων των εποχών

MV5BMTUzODUyNjkxM15BMl5BanBnXkFtZTcwODA5MTM1Mg@@._V1._SY317_CR5,0,214,317_.jpg

Επισκέπτης
Κατ' εμέ μετά τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, το χάος!

Εντάξει, ίσως το Alien να είναι εξαιρετική δημιουργία αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με την επικότητα της προαναφερθείσας τριλογίας.

Από 'κει και πέρα το Harry Potter μια εμπορική σαχλαμάρα. Τον καιρό που βγήκε το πρώτο επεισόδιο ήταν λίγο μετά το πρώτο μέρος του Άρχοντα. Αν και πιτσιρικάς τότε, μου φάνηκε παιδικό...

Το Χρονικό της Νάρνια ήταν μετριότατο επίσης και δεν μπόρεσε να αποδώσει την αίσθηση του cartoon.

Το Matrix το σιχαίνομαι!

Το Star Wars το βαριέμαι!

Πολλά υποσχόμενη είναι η μίνι σειρά βασισμένη στο κορυφαίο λογοτεχνικό δημιούργημα "A Song of Ice and Fire" όπου το πρώτο βιβλίο "Game of Thrones" παίχτηκε ήδη στην τηλεόραση. Αλλά έχει μέλλον ακόμη μπροστά της.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Πολλά υποσχόμενη είναι η μίνι σειρά βασισμένη στο κορυφαίο λογοτεχνικό δημιούργημα "A Song of Ice and Fire" όπου το πρώτο βιβλίο "Game of Thrones" παίχτηκε ήδη στην τηλεόραση. Αλλά έχει μέλλον ακόμη μπροστά της.

Νααααα και κάτι που συμφωνούμεεεεε.....

Βέβαια είναι σειρά και όχι ταινία.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Όλες οί ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ταινίες του ΄60 & ΄70 με θέμα τον Godzilla ( τό πράσινο ραδιενεργό τερατάκι όχι αυτό που τρώγαμε στο στρατό ! )
Ή ταινία " Εχθρικός Πλανήτης " του ΄50
" Ό άνθρωπος που έπεσε στην γή " του 1976 με πρωταγωνιστή τον David Bowie !
" Space Odyssey " του 1983
" Superman 1 " του 1978 καί
"Επιστροφή στο μέλλον" 1984 !

Sarouman  με γειά το Avatar  !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom