Διαγραμμένο μέλος 179312
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.048
- Πόντοι
- 1.431
Ποια είναι τα 3 καλύτερα CG με το μεγαλύτερο στήθος; Όσοι έχετε αποψη δώστε τα φώτα σας σε βυζολαγνους του πληρωμένου έρωτα.
Γενικά ή να εργάζονται ακόμη;Ποια είναι τα 3 καλύτερα CG με το μεγαλύτερο στήθος; Όσοι έχετε αποψη δώστε τα φώτα σας σε βυζολαγνους του πληρωμένου έρωτα.
Γενικά ή να εργάζονται ακόμη;
Θυμασαι τουλάχιστον που εργαζόταν;Φοβερό βυζί πεντάρι είχε μια Σιμόνα. Τσέχα νομίζω. Δεν ξέρω αν είναι ακόμη στη δράση.
AGN τελευταία που την είχα πάρει.Θυμασαι τουλάχιστον που εργαζόταν;
Φοβερό βυζί πεντάρι είχε μια Σιμόνα. Τσέχα νομίζω. Δεν ξέρω αν είναι ακόμη στη δράση.
Συναδελφοι δυνατους και φυσικους βυζους Ναταλια πρωην Αρτεμης 50€ σε χωρο δικο της Βικτορια στουντιοκοριτσο Ισμηνης Samantha cg 100€ vfm αυτα τα ολιγα
Στείλε κανένα τηλεφωνακι μάστορα...Ψάχνω Σιμονα Τσέχα βυζαρου... έχεις κανένας πληροφορία τηλέφωνο κτλπ δίνω τηλ από ανεξάρτητες που δεν παίζουν δημόσια εδώ....
Δυστυχως δεν εχω να προτεινω κατι σε αυτα τα κυβικα, εγω εδω και αρκετο καιρο παιζω μονο με τα διαθεσιμα 3αρακια απο GlamourΑπό τα εν ενεργεία κορίτσια έχεις να προτείνεις καμία αγαπητέ συναγωνιστή;
στο μυαλο μου εισαι...μολις τωρα διαβαζω για Αντζι αλλα ειμαι εκτος Αθηνων οποτε απο Σεπτεμβριο η δοκιμη.Έλεγα μήπως είχες δοκιμάσει την καινούργια την Ελληνίδα την Άντζι.
Καλησπέρα έχεις τηλέφωνο επικοινωνίας για την βυζαρου; Έχω και εγώ από ανεξάρτητη φοιτήτρια...Σιμονα λεγοταν στο AGN εχει αλλαξει πολλα ονοματα καθως δουλεψε και σε αλλα γραφεια.
5αρι δεν ειναι για να μην κανουν ορεξη οι βυζολαγνοι με τα τεραστια γουστα τους...
ειναι οριακα 3αμισαρι αντε 4αρακι αλλα πολυ καλο για το μεγεθος του.
δεν ειναι Τσεχα οπως γραφετε και οπως λεει και η ιδια, αλλα Αλβανιδα
σερβις μετριο και υποτονικη αρκετα
δεν ειναι σε καποιο γραφειο τωρα πια, μονο ανεξαρτητη τα τελευταια χρονια
αυτα
Στείλε inboxΚαλησπέρα έχεις τηλέφωνο επικοινωνίας για την βυζαρου; Έχω και εγώ από ανεξάρτητη φοιτήτρια...