You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρε μάγκες,θυμάται κανείς μια ηθοποιό την Λίντα Γίγα που έπαιζε σε βιντεοταινίες προς τα τέλη της δεκαετίας του ΄90;Για να σας θυμίσω ,ήταν μία που έπαιζε μαζί με τον Γιωργο Κωνσταντίνου στο ''The κόπανοι'',κ τα έβγαζε όλα.Την θυμάται κανείς,πολύ προστυχόφατσα μιλάμε.Μετά χάθηκε,αφού η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της.
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Ρε μάγκες,θυμάται κανείς μια ηθοποιό την Λίντα Γίγα που έπαιζε σε βιντεοταινίες προς τα τέλη της δεκαετίας του ΄90;Για να σας θυμίσω ,ήταν μία που έπαιζε μαζί με τον Γιωργο Κωνσταντίνου στο ''The κόπανοι'',κ τα έβγαζε όλα.Την θυμάται κανείς,πολύ προστυχόφατσα μιλάμε.Μετά χάθηκε,αφού η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της.
οοοο ποσο δικιο εχεις !!! Την θυμαμαι ποια λες. Νομιζω οτι ειναι το #1 για το thread αυτο.
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Φιλαράκια κατάφερα να βρω αυτό σχετικά με την Λίντα Γίγα...
Όντως ήταν πολύ σκυλί η γκόμενα...
Όντως ήταν πολύ σκυλί η γκόμενα...
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μου φτιάξατε την ημέρα μάγκες.Με συγκινήσατε.Μου θυμίσατε τις παιδικές μου μαλ...ς
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Μου φτιάξατε την ημέρα μάγκες.Με συγκινήσατε.Μου θυμίσατε τις παιδικές μου μαλ...ς
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για αυτό είναι οι φίλοι φίλε νταρκ....
Αν μπορούμε να βοηθάμε ευχαρίστως....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
:'( :'( :'( :'( :'( :'(
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Αγγελική Νικολούλη.
Να τη γαμάς, έχοντας σηκώσει τη φούστα από τα κόκκινα ταγιέρ που φοράει, να της χύνεις στα γυαλιά και να σου λέει προστυχόλογα με αυτό το τόσο υπέροχο βλάχικο accent.
Να τη γαμάς, έχοντας σηκώσει τη φούστα από τα κόκκινα ταγιέρ που φοράει, να της χύνεις στα γυαλιά και να σου λέει προστυχόλογα με αυτό το τόσο υπέροχο βλάχικο accent.
Αγγελική Νικολούλη.
+1
Είναι ρε δικέ μου σαν να γαμάς τη δασκάλα του δημοτικού, ή την καθηγήτρια στο φροντηστήριο των αγγλικών καλύτερα, που περίμενες πότε θα ξεσταυρώσει και ξανασταυρώσει τα πόδια, για να δεις το χρώμα της κυλότας.....
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.537
- Πόντοι
- 17.085
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.033
- Πόντοι
- 8.235
Γαβ δε λες τίποτα ;)
[
Ωρε πουστη μου γεμισε η Ελλαδα ξεκωλιδια / και σημαντικες δηλωσεις η κυρια / δωστε βαση συναδελφοι .......
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
ναι η παλιοπουτανα δε καταδεχεται να βαλει μποτες την ωρα του σεξ,αντ'αυτου βαζει πεδιλα!
Γαβ δε λες τίποτα ;)
Αυτό το "είμαι ένα άλογο που δεν έχει βρει τον καβαλάρη του" κάπως μου κάνει.Μήπως ήθελε να πει επιβήτορα;
Αμάν πια με τα καυλοράπανα...
Γιατι δεν ειναι προστυχη η Ελινα Καντζα?
Ξερει κανεις που εχει χαθει αυτη????
Έχει στήλη στο Playboy.
Έχει σπάσει πολύ πάντως, σε σχέση με το τι ήταν παλιά. Κρίμα.