tonia_saloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ναι αλλα δεν γραφης δυο λογια για σενα ποια εισαι τι εισαι και που μπορουμε να σε βρουμε σε πιατσα η μονο με τηλΜη μου λετε για αλλιες please....δεν ειμαστε ολες ιδιες ρουμανες και αλβανιδες βρισκεις και στη λαικη
Θελουν πολυ εκπαιδευση για να φτασουν τον λιλαεπιτελους απεκτησε και η σαλονικη τον δικο της λιλα
οχι οτι μπορει να συναγωνιστει τον λιλα αλλα μπορει να προσπαθησει
Με πρόλαβες αδερφέ και ανέβασες το link από το transdating γιατι προχτες που έκανα ''βολτα'' στο site βρήκα της αγγελία του/της και κράτησα τις φωτο για να τις βάλω εδώ αλλά από ότι βλέπω είναι περιττό!!να τη και στο dating .
ξανθια κι αυτηνα τη και στο dating .
οποιος την παντρευτη ετσι θα την παρη.... εχουμε και δουλεια το πρωι ..... το μανο δεν βγαινη ευκολαξανθια κι αυτη
τονια θα πας πολυ καλα κουκλα ..
το μαλλι σκουρινετο λιγο .... α ///και το νυχι ...λιγο πιο κοκκινακι ...
τυπε, λες ο λιλακος να αρχισε να δινει franchise?επιτελους απεκτησε και η σαλονικη τον δικο της λιλα
οχι οτι μπορει να συναγωνιστει τον λιλα αλλα μπορει να προσπαθησει
μα δε θελει γαμο βρε η κοπελα ....οποιος την παντρευτη ετσι θα την παρη.... εχουμε και δουλεια το πρωι ..... το μανο δεν βγαινη ευκολα
ποια ειναι αυτη;Επέστρεψα φίλοι μου στην αγαπημένη μου πόλη για περισσότερες πληροφορίες τα λέμε πριβε και περιμένω από κάτω όλα τα κακκεντρεχή σχόλιά σας γιατί ωσ γνωστόν η δυσφήμηση είναι η καλύτερη διαφήμιση! δεν έχω πολλά να πω, είμαι σεξυ 25 χρονών με τέλειο σώμα!
Αν εισαι γυναικα.....βρηκες τον πρωτο ενδιαφερομενο!!!....Στειλε μου π.μ για λεπτομερειες!!!!!Επέστρεψα φίλοι μου στην αγαπημένη μου πόλη για περισσότερες πληροφορίες τα λέμε πριβε και περιμένω από κάτω όλα τα κακκεντρεχή σχόλιά σας γιατί ωσ γνωστόν η δυσφήμηση είναι η καλύτερη διαφήμιση! δεν έχω πολλά να πω, είμαι σεξυ 25 χρονών με τέλειο σώμα!
κροσσακι λεει ρε παιχτη.....Αν εισαι γυναικα.....βρηκες τον πρωτο ενδιαφερομενο!!!....Στειλε μου π.μ για λεπτομερειες!!!!!
γυναικα ειναι ναι, παρε και βαζελινη μαζι σου νουμεροΑν εισαι γυναικα.....βρηκες τον πρωτο ενδιαφερομενο!!!....Στειλε μου π.μ για λεπτομερειες!!!!!