You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τον πήδαγαν αφέντρες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stealthgas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 202
- Εμφανίσεις 46K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 187411
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2019
- Like
- 621
- Πόντοι
- 81
Ερωτηση τι μας ενδιαφερει τι κανει ο αλλος με το σωμα του; Τραγουδαει και πουλαει το τραγουδι του μεσα απο ενα lifestyle. Προσωπικα δεν τον εχω ακουσε, αλλα διαβασα ολα τα σχολια και καταλαβα γιατι ο τυπος αντεδρασε ετσι. Ο κοσμος ασχολειται περισσοτερο με το σωμα των αλλων, παρα με το δικο του. Παιδες τσιλαρετε 2021 εχουμε. Ας γλειψει πατουσες, ας τον φαει απο τον πατο, ας γαμιεται με αφεντρες και αφεντες, ας φοαρει κυλωτες και σφηνες στις ηχογραφισεις του, παρανομο δεν ειναι. Στην τελικη δεν επιβληθηκε οπως καποιοι σκηνοθετες, ουτε εκβιασε ανηλικα.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
οχι το σκεφτηκα και γωΕίναι σίγουρο ότι ο τρύπερ δεν έγραφε εδώ με ψευδώνυμο ;
ειναι καποιος που αγνοεινται απο τα σχετικα θρεντ?
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Να ρωτήσω κάτι...Μήπως είναι αυτός που έβγαλε κ το βίντεο με την Χριστίνα του big brother??
Αυτος ήταν ο πρώην της. Γνωστός bodybuilder του σαλονικισταν...
Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 873
- Πόντοι
- 96
Θυμάμαι κάποιους που γράφαν ολόληρα πεζογραφήματα εδώ το πως τους ........ οι αφέντρες !οχι το σκεφτηκα και γωΕίναι σίγουρο ότι ο τρύπερ δεν έγραφε εδώ με ψευδώνυμο ;
ειναι καποιος που αγνοεινται απο τα σχετικα θρεντ?
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 456
Ναι αλλα τώρα θα δυσκολεψει περισσοτερο το να πουλαει οτι σκοτωνει κοσμο, βγαζει μαχαιρια κλπ. Θα του γραφουν ενα "strapon-poustron" στα σχολια και θα γελανε.Ερωτηση τι μας ενδιαφερει τι κανει ο αλλος με το σωμα του; Τραγουδαει και πουλαει το τραγουδι του μεσα απο ενα lifestyle.
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.305
- Πόντοι
- 4.546
Πολύ ψαγμένος είσαι βλέπω!Να ρωτήσω κάτι...Μήπως είναι αυτός που έβγαλε κ το βίντεο με την Χριστίνα του big brother??
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Πολύ ψαγμένος είσαι βλέπω!Να ρωτήσω κάτι...Μήπως είναι αυτός που έβγαλε κ το βίντεο με την Χριστίνα του big brother??
Στη Θεσσαλονίκη ολα μαθαίνονται. Αν εχεις και 2,3 γνωστούς που είναι μέσα στα πράγματα η ξέρουν κόσμο μέσα από νύχτα, πιάτσα κλπ. Η Θεσσαλονίκη έχει χωριάτικη νοοτροπία. Δεν έχει αστικισμο. Όπου και να βγεις βλέπεις τους ίδιους και τους ίδιους. Νύχτα δουλεύουν οι ίδιοι και οι ίδιοι, αφεντικά είναι επισης οι ίδιοι και οι ίδιοι. Όλο αυτό, δημιουργεί μία κλειστή κοινωνία. Γι αυτό και τα κουτσομπολιά διαρρέουν εύκολα. Στην Αθήνα δεν είναι έτσι.
ακομα ενα παρατημενο παιδι απο μαλακισμενους γονεις που μεσω της ραπ και τραπ και αρχιδια τραμπ την ειδε απο τα τρελοχαπα και τα ντρογκια μεγαλος και τρανος.
στο ζενιθ της μαστουρας του και τις ψυχικης διαταραχης του η αφεντρα του εκτος απο γλυψιμο ποδιων που της εκανε πρεπει να του εχωσε και στο κωλο οτι εβρισκε μπροστα της.
εχω γραψει και αλλη φορα οτι ολα αυτα τα νεα παιδια μπορει να ειναι αριστοι χειριστες του πληκτρολογιου και να το παιζουν σκληροι και μαγκες και αγριοι αλλα στην πραγματικοι ζωη ειναι ποιο αθωα και απο τα περιστερια στις πλατειες που ψαχνουν να φανε ψιχουλα .
ευχομε να την γλυτωσει το παιδι και να μην καταντασει κανενα τζανκι των ψυχιατρικων ιδρυματων.
στο ζενιθ της μαστουρας του και τις ψυχικης διαταραχης του η αφεντρα του εκτος απο γλυψιμο ποδιων που της εκανε πρεπει να του εχωσε και στο κωλο οτι εβρισκε μπροστα της.
εχω γραψει και αλλη φορα οτι ολα αυτα τα νεα παιδια μπορει να ειναι αριστοι χειριστες του πληκτρολογιου και να το παιζουν σκληροι και μαγκες και αγριοι αλλα στην πραγματικοι ζωη ειναι ποιο αθωα και απο τα περιστερια στις πλατειες που ψαχνουν να φανε ψιχουλα .
ευχομε να την γλυτωσει το παιδι και να μην καταντασει κανενα τζανκι των ψυχιατρικων ιδρυματων.
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
ακομα ενα παρατημενο παιδι απο μαλακισμενους γονεις που μεσω της ραπ και τραπ και αρχιδια τραμπ την ειδε απο τα τρελοχαπα και τα ντρογκια μεγαλος και τρανος.
Ο τυπάς με αυτή την μάπα δεν παει πουθενά.Σιγα μην του δώσει σοβαρός εργοδότης δουλειά. Ας αφαιρέσει πρώτα τα έκφυλα τατοο. Ας κάνει αποτοξίνωση από τα drugs. Ας τα βρει με τον εαυτό του και μετά μπορεί να επιστρέψει στην φυσιολογική ζωή και να θεωρηθεί ένας σοβαρός πολίτης.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ειδα καποια βιντεακια του που ποσταρατε εδω απο το youtube..
Μονο εγω πιστευω ότι ειναι ενα μαλακισμενο που βριζει συνεχως προσπαθωντας να επιβληθεί στους γυρω του?
Μόνο εγω πιστευω ότι ειναι ενα χαλι μαυρο και αυτός και οι αλλοι λακαμάδες που συναναστρεφεται?
Απουσία λογικής,επιχειρηματων, λόγος πεζοδρομίου,παιδεία below zero,τατου παντού ,lsd και λοιπα ντρογκια και απειλές με μαχαιρια...
Η εγω γερασα ρε πούστη μου ή ο κόσμος ξεφευγει επικινδυνα..
Αν αυτοι ειναι η αυριανή "ελπίς" της Χωρας,αν γι'αυτούς γαμηθηκα τόσα χρόνια στο Στρατο,τότε να παω για φουντο εγω μια ωρα αρχιτερα...
Μονο εγω πιστευω ότι ειναι ενα μαλακισμενο που βριζει συνεχως προσπαθωντας να επιβληθεί στους γυρω του?
Μόνο εγω πιστευω ότι ειναι ενα χαλι μαυρο και αυτός και οι αλλοι λακαμάδες που συναναστρεφεται?
Απουσία λογικής,επιχειρηματων, λόγος πεζοδρομίου,παιδεία below zero,τατου παντού ,lsd και λοιπα ντρογκια και απειλές με μαχαιρια...
Αν αυτοι ειναι η αυριανή "ελπίς" της Χωρας,αν γι'αυτούς γαμηθηκα τόσα χρόνια στο Στρατο,τότε να παω για φουντο εγω μια ωρα αρχιτερα...
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 456
Εσεις βγάλατε και κατι ψιλα τουλαχιστο. Ο κόσμος που ακόμα πετάει 1 χρόνο από τη ζωή του για γιωτο-τραπερς και ελλεϊνίδες με λεφτά από την τσεπη του τι να πει.Αν αυτοι ειναι η αυριανή "ελπίς" της Χωρας,αν γι'αυτούς γαμηθηκα τόσα χρόνια στο Στρατο,τότε να παω για φουντο εγω μια ωρα αρχιτερα...
Δυστυχώς έχει καταντήσει ο Στρατός κοτέτσι με ΔΥ μέσα.
αυτοι οι τραπερς,μαγκια κλανια κ εξατμιση....ολο ζοριλικι και πιασε τ αυγο κ κουρευτο....
σκατομαγκες που το παιζουν λεφταδες και δεν εχουν να βαλουν βενζινη στο αμαξι....
μολις τον ζορισαν λιγο ετρεχε να κρυφτει.....
αυτη η τραπ,μια σκυλαδικη αντιγραφη της ραπ με κατι ραμολυμεντα....
πανε κανε σε κανα ραπερ εκβιασμους και τετοια κολπα,και για ποτε σε εχουν κολησει το σιδερικο στη μουρη δεν θα καταλαβεις....
σκατομαγκες που το παιζουν λεφταδες και δεν εχουν να βαλουν βενζινη στο αμαξι....
μολις τον ζορισαν λιγο ετρεχε να κρυφτει.....
αυτη η τραπ,μια σκυλαδικη αντιγραφη της ραπ με κατι ραμολυμεντα....
πανε κανε σε κανα ραπερ εκβιασμους και τετοια κολπα,και για ποτε σε εχουν κολησει το σιδερικο στη μουρη δεν θα καταλαβεις....
woopsie
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.667
- Πόντοι
- 1.196
Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε την φοβερή διαχείριση του θέματος που έκανε το τασάκι.
Με το που κατέρρευσε το αφήγημα του ότι είναι gangsta/θυτης/μαιχαιροβγαλτης και έγινε βούκινο στον χώρο του το παίξε θύμα /τρελιτσα/θέλω να πεθάνω και "εξαφανίστηκε" σε κανα φιλαράκι του..
Αποτέλεσμα? Να καταφέρει να μην ασχολείται κανείς με τα ρεζιλίκια του, να αναφερθεί το όνομα του παντού και να γίνει πασίγνωστος.
Με το που κατέρρευσε το αφήγημα του ότι είναι gangsta/θυτης/μαιχαιροβγαλτης και έγινε βούκινο στον χώρο του το παίξε θύμα /τρελιτσα/θέλω να πεθάνω και "εξαφανίστηκε" σε κανα φιλαράκι του..
Αποτέλεσμα? Να καταφέρει να μην ασχολείται κανείς με τα ρεζιλίκια του, να αναφερθεί το όνομα του παντού και να γίνει πασίγνωστος.
ΦΟΥΛ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2019
- Like
- 224
- Πόντοι
- 21
Καλά τα λες φίλε μου.Ειδα καποια βιντεακια του που ποσταρατε εδω απο το youtube..
Και το ζήτημα είναι οτι συτο το στυλ το έχουν ως πρότυπο πολλά πιτσιρίκια, αυτά είναι που ακουν αυτούς τους μπαγλαμάδες.Δυστυχώς.
Ω καιροί, ω ήθη...
Ειδα καποια βιντεακια του που ποσταρατε εδω απο το youtube..
ναυαρχε η μαγκια τους σε ολα αυτα τα παιδακια διαρκει οσο και τα δευτερολεπτα του βιντεου και μετα ξανα κατω απο την κουβερτα.
για να βρουν θαρρος να γυρισουν και το βιντεακι εχουν πιει 10 τρελοχαπα πιο μπροστα.
μαγκια κλανια και εξατμιση ο κωλος φιλιστρίνι απο την αφεντρα στην τελικη.
τοσα χρονια στο ναυτικο πιστευω οτι εχεις δει χιλιαδες τετοιους κολομαγκες-κολοτρυπιδες.
στην πραγματικλ ζωη ολοι αυτοι ειναι πιο φοβισμενοι και απο τα περιστερια στις πλατειες.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Συμφωνω,να μην αυτοκτονησει αλλα...νταξει αισχρος και αηδιας ο τυπας δεν λεω
αλλα οχι και να του γαμησουν τα σωψυχα να παει να φουνταρει...
οχι οτι θα μας ελειπε βεβαια αλλα 24 χρονων χαζουλης ειναι αστον να υπαρχει εκει γυρο δεν ενοχλει
-Τι θα προσφερει αυριο στους γυρω του?
-Σε ποια δουλεια θα απασχοληθει για να μη φυτοζωει σε βαρος αλλων?
-Τι οικογενεια θα κανει?
-Τι αξιες θα περασει στα παιδια του?Αν θα κανει βεβαια...
-Σε ποιανης σπιτι θα μπει και δε θα τον παρουν με τις πετρες?Καλα,στο δικό μου δε θα παταγε ουτε σε ακτινα χιλιομέτρων.
Και συνοψιζοντας ,αυτο το σκουπιδι ειναι ενας απο τους αυριανούς Ελληνες πολίτες?Και τι ελπιδες εχουμε ρε παιδια σαν Χωρα να επιβιώσουμε....
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Μόνο το Μακελείο....
Παρόμοια θέματα