memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
για το Νωντα ομως που πεθανε δεν εδειξες την ιδια ευαισθησιατυπε κριμα παντως να πεθανει και ο λιλας....μολις 50 years old sissy ειναι....στο ανθος της ηλικιας του....
για το Νωντα ομως που πεθανε δεν εδειξες την ιδια ευαισθησιατυπε κριμα παντως να πεθανει και ο λιλας....μολις 50 years old sissy ειναι....στο ανθος της ηλικιας του....
Ναι, ειχα διαβασει παλια οτι δεν πεθανε.γιατι ρε παιδια λετε οτι δεν πεθανε?
εχει γραφτει σε κανα site ή εισασταν στο χειρουργειο?
λες να ψηνεται να δοκιμασει τυπε;Ναι, ειχα διαβασει παλια οτι δεν πεθανε.
Αλλά κι εγω με τη σειρα μου βαριεμαι να ψαχνω πού το διαβασα.
Δεν θα βαλω το χερι μου και στη φωτια βεβαια.
Στο κατω κατω εσυ γιατι ασχολεισαι τοσο πολυ αν εχει πεθανει?
Τι κακος που εισαι.λες να ψηνεται να δοκιμασει τυπε;
μπα δεν εχω αλογο στην αυλη μου :'(λες να ψηνεται να δοκιμασει τυπε;
απλα παρουσιαζει ενδιαφερον σαν περιστατικοΝαι, ειχα διαβασει παλια οτι δεν πεθανε.
Αλλά κι εγω με τη σειρα μου βαριεμαι να ψαχνω πού το διαβασα.
Δεν θα βαλω το χερι μου και στη φωτια βεβαια.
Στο κατω κατω εσυ γιατι ασχολεισαι τοσο πολυ αν εχει πεθανει?
Ιατρος του sait?μπα δεν εχω αλογο στην αυλη μου :'(απλα παρουσιαζει ενδιαφερον σαν περιστατικο
ο θανατος απο σκισμενο ορθο λογω...αλογισιου πεους ;)
Κι εγω αυτο βλεπω, αν και δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου.(απλα παρουσιαζει ενδιαφερον σαν περιστατικο
ο θανατος απο σκισμενο ορθο λογω...αλογισιου πεους ;)
και νομιζα οτι μονο εγω βλεπω ταυτοχρονα grey's anatomy
Καλησπερα δεν ειπα...Καλησπερα
ο θανατος προηλθε απο οξεια περιτονιτιδα , μετα απο ρηξη του ορθου που προκληθηκε απο το ...πεος του αλογου
ΠΡΟΣΟΧΗ : ειναι λιγο σκληρες εικονες , οποιος δεν ειναι εξοικειωμενος καλυτερα να μην το δει
Τον έκανε άλογο κανονικά.παντως το αλογο .. τελείωσε κανονικα .. :o
τον γαμησε και τον νωντα κανα αλογο;μπας και τον πηδηξε ο πηγασος;για το Νωντα ομως που πεθανε δεν εδειξες την ιδια ευαισθησια
Για κάποιες ανωμαλιάρες χωριάτισες ξέρω ότι τα κάνουν αυτά με το άλογο και τον γαιδαρο.Αλλά άντρες;;;;;;;;;
[URL unfurl="true"]http://encyclopediadramatica.ch/Mr._Hands[/url]Το ειχα κανει λινκ πριν 1-2 χρονια στο site και με ειχαν κανει mute >
Παιζει να ειναι ο Mr Hands? Ποιος ξερει... Mr Hands
τυπε μην βαζεις ιδεες για νεα χομπι στον λιλα....τον βλεπω να παιρνει σβαρνα τους ιπποδρομους.....