Νέα

Τον έδειραν και τον άφησαν στην εθνική οδό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rastopoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Να πω και εγω κατι σαν συμβουλη στους νεοτερους...
Σαυτους τους χωρους ανεκαθεν υπηρχε ενα "συστημα" που μεριμνα δια την στρωτη λειτουργια και την ταξη.
Για κανενα λογο δεν συμφαιρει τον απλο καθημερινο πελατη να "αναμετρηθει"με το συστημα σιγουρα θα χασει!
στην μακροχρονη καρριερα μου σε τετοιους χωρους εχω τυχει σε πολλα περιστατικα και παντα η καταληξη ηταν σε βαρος του "πελατη".
Το συμπερασμα ηταν παντα ιδιο...ε ετσι που ξηγηθηκε καλα να παθει.

ολες οι διαφορες που εχουν βαση και λογικη λινονταν και θα λινονται παντα κοσμια ομορφα και ωραια.
ναστε σιγουροι οτι για να σε πεταξουν εξω απο μαγαζι η να φας ξυλο το αδικο τοχεις εσυ ειτε απ αρχης ειτε με τη λαθος συμπεριφορα η κινηση στη συνεχεια..

φερεστε ευγενικα και σωστα και ποτε δεν θαχετε προβλημα.

-ROBOCOCK-

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι πελατακια. Αμετανοητα κοροιδα. Δωστε φραγκα για να σας παιξουν το πουλακι ρεεεεε

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Να πω και εγω κατι σαν συμβουλη στους νεοτερους...
Σαυτους τους χωρους ανεκαθεν υπηρχε ενα "συστημα" που μεριμνα δια την στρωτη λειτουργια και την ταξη.
Για κανενα λογω δεν συμφαιρει τον απλο καθημερινο πελατη να "αναμετρηθει"με το συστημα σιγουρα θα χασει!
στην μακροχρονη καρριερα μου σε τετοιους χωρους εχω τυχει σε πολλα περιστατικα και παντα η καταληξη ηταν σε βαρος του "πελατη".
Το συμπερασμα ηταν παντα ιδιο...ε ετσι που ξηγηθηκε καλα να παθει.

ολες οι διαφορες που εχουν βαση και λογικη λινονταν και θα λινονται παντα κοσμια ομορφα και ωραια.
ναστε σιγουροι οτι για να σε πεταξουν εξω απο μαγαζι η να φας ξυλο το αδικο τοχεις εσυ ειτε απ αρχης ειτε με τη λαθος συμπεριφορα η κινηση στη συνεχεια..

φερεστε ευγενικα και σωστα και ποτε δεν θαχετε προβλημα.
αυτο που λες ειναι σωστο και κατι τετοιο ειπα και εγω λιγο πιο πανω....
ειναι πολυ δυσκολο να παει να σε φαει το μαγαζι...
λογικα πρεπει να ειχαν αδικο οι πελατες στο συγκεκριμενο....

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ετσι πελατακια. Αμετανοητα κοροιδα. Δωστε φραγκα για να σας παιξουν το πουλακι ρεεεεε

Αν και όπως έχω ξαναπεί είμαι κατά του φραπέ, αναρωτιέμαι ...

εσύ τον παίζεις μόνος σου ?

σα μαλακία ακούγεται ...

και η πολλή μαλακία ξέρεις τι κατάληξη έχει ...

σε κάνει ελαφρώς μαλάκα ....!!!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πανω στην σουρα του ο πελατης, μπορει να κανει λαθος..

Οταν ο μαγαζατορας φτανει στο σημειο να στειλει τους μπραβους ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ο ιδιος..

Και το αφεντικο θα ειναι παντα λαθος, διοτι ολη του η επιχειρηση ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ..Δεν τον "παιρνει" να τρεχει για καταθεσεις κλπ κλπ..

Οποτε ειπαμε..θελει προσοχη απο ολες τις πλευρες.

Σε προσφατη προσωπικη φαση, λεω του σερβιτορου.." Ο λογ/σμος μου ειναι λαθος...Μου απανταει " Οχι ειναι σωστος"..Το κοιταω στα ματια και του λεω.."Καλα..θα την βρουμε την ακρη.." και εφυγα..Μολις πηγαινα να περασω την πορτα, με σκουνταει ο ιδιος σερβιτορος και μου λεει.."Τα ρεστα σας..εμεις καναμε λαθος.." Οποιος καταλαβε καταλαβε.

-ROBOCOCK-

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν και όπως έχω ξαναπεί είμαι κατά του φραπέ, αναρωτιέμαι ...

εσύ τον παίζεις μόνος σου ?

σα μαλακία ακούγεται ...

και η πολλή μαλακία ξέρεις τι κατάληξη έχει ...

σε κάνει ελαφρώς μαλάκα ....!!!
οχι λεβεντη μου. εγω οταν πληρωνω γαμαω. Και τις ωρες που τρως εσυ στα στριπ παλι γαμαω.
Να εισαι σωστο πελατακι. Γιατι αλλιως.... χαστουκια (σαν αυτον της εθνικης οδου)

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

και φαντασου φιλε οτι πριν φυγει απο το σπιτι ο πυρ καυλομενος στριπομανης λεει
"ασε ρε που θα την παιξω εγω ρε. θα παω σε κανα στριπ να βρω κανα σπεσιαλ νιμου"
και οταν φευγει κατα τις 4 το πρωι για να παει σπιτι λεει παλι
"πω πω ρε πουστη μου μου φαγανε 300 γιουρια και βαλε και το μωρο μου μου επαιξε μια φραπεδια στο πενταλεπτο.
εχει φαει μεγαλη καψουρα μιλαμε το μωρο απο τη ρωσια και πρεπει να ξαναπαω γιατι θα στεναχωρηθει αν δε με δει συντομα. μουδωσε και το τηλεφωνακι της και μου ζητησε να της παρω και καμια κοσμοκαρτα γιατι δεν εχει χρηματα να παρει μονη της. αχ το μωρο μου γρηγορα να βρω κανα περιπτερο"

ε ρε γελια και το εργο ξαναπαιζει και ξαναπαιζει και ξαναπαιζει

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

-ROBOCOCK-

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και φαντασου φιλε οτι πριν φυγει απο το σπιτι ο πυρ καυλομενος στριπομανης λεει
"ασε ρε που θα την παιξω εγω ρε. θα παω σε κανα στριπ να βρω κανα σπεσιαλ νιμου"
και οταν φευγει κατα τις 4 το πρωι για να παει σπιτι λεει παλι
"πω πω ρε πουστη μου μου φαγανε 300 γιουρια και βαλε και το μωρο μου μου επαιξε μια φραπεδια στο πενταλεπτο.
εχει φαει μεγαλη καψουρα μιλαμε το μωρο απο τη ρωσια και πρεπει να ξαναπαω γιατι θα στεναχωρηθει αν δε με δει συντομα. μουδωσε και το τηλεφωνακι της και μου ζητησε να της παρω και καμια κοσμοκαρτα γιατι δεν εχει χρηματα να παρει μονη της. αχ το μωρο μου γρηγορα να βρω κανα περιπτερο"

ε ρε γελια και το εργο ξαναπαιζει και ξαναπαιζει και ξαναπαιζει

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
+1000

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν ξέρω αν στεναχωριούνται που με χάνουν :2funny: πάντως εγώ δεν στεναχωριέμαι καθόλου όσο περνάω. Αν υπάρχει πρόβλημα συνεννοήσεως++ ρωτήστε

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Συγχωρεστε με ρε παιδια για το σπαμμινγκ,αλλα ρωταω ως εντελως ασχετος με το χωρο των στριπ:1)Τι ακριβως πληρωνεις εκει?Τα ποτα που θα πιεις και θα κερασεις την ομορφη παρουσια διπλα σου?Επισης, το χρονο που θα ξοδεψει η κορασιδα μαζι σου?Τον πριβε χορο επιπλεον?Αν φαινονται ανοητες οι ερωτησεις μου :rolleyes:,επαναλαμβανω ειναι επειδη απο στριπ εχω περασει ΜΟΝΟ απεξω...2)Να υποθεσω οτι στην πρωτη επισκεψη σε ενα τετοιο ιδρυμα,παιρνεις το ΠΟΛΥ φραπε..κανω λαθος? :think: 3)Γαμας τελικα στα στριπ η πρεπει πρωτα να σκασεις περιουσιες και με αβεβαιο αποτελεσμα?Γιατι αν τελικα δε γαμας,αξιζει αραγε τον κοπο? :think: Αν καποιος δεν τα θελει ετοιμα στο πιατο,οπως λεει φιλος πιο πισω,χρειαζεται να παει ντε και καλα στα στριπ?Το ιδιο παιχνιδι το κανει και με απλη γκομενα και του ρχεται πολυ φθηνοτερα(ΠΟΤΕ τζαμπα...)

Και παλι συγνωμη για την παρενθεση μου...

Finder

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ελπιζω ο τυπος (αν ειχε δικιο και δεν εφταιγε αυτος), να ειχε κανα φιλο γιατρο, να πηγε στο νοσοκομειο και να του διεγνωσαν τιποτα "σοβαρα προβληματα", ωστε να παρει καμια γερη αποζημιωση.

-ROBOCOCK-

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ελπιζω ο τυπος (αν ειχε δικιο και δεν εφταιγε αυτος), να ειχε κανα φιλο γιατρο, να πηγε στο νοσοκομειο και να του διεγνωσαν τιποτα "σοβαρα προβληματα", ωστε να παρει καμια γερη αποζημιωση.
απο ποιον?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ναι . θα παρει , απ τα 3 το μακρυτερο...ξυπνειστε βρεεεε .μοιραζουν λεφτα και δεν το ξερουμε ?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Συγχωρεστε με ρε παιδια για το σπαμμινγκ,αλλα ρωταω ως εντελως ασχετος με το χωρο των στριπ:1)Τι ακριβως πληρωνεις εκει?Τα ποτα που θα πιεις και θα κερασεις την ομορφη παρουσια διπλα σου?Επισης, το χρονο που θα ξοδεψει η κορασιδα μαζι σου?Τον πριβε χορο επιπλεον?Αν φαινονται ανοητες οι ερωτησεις μου :rolleyes:,επαναλαμβανω ειναι επειδη απο στριπ εχω περασει ΜΟΝΟ απεξω...2)Να υποθεσω οτι στην πρωτη επισκεψη σε ενα τετοιο ιδρυμα,παιρνεις το ΠΟΛΥ φραπε..κανω λαθος? :think: 3)Γαμας τελικα στα στριπ η πρεπει πρωτα να σκασεις περιουσιες και με αβεβαιο αποτελεσμα?Γιατι αν τελικα δε γαμας,αξιζει αραγε τον κοπο? :think: Αν καποιος δεν τα θελει ετοιμα στο πιατο,οπως λεει φιλος πιο πισω,χρειαζεται να παει ντε και καλα στα στριπ?Το ιδιο παιχνιδι το κανει και με απλη γκομενα και του ρχεται πολυ φθηνοτερα(ΠΟΤΕ τζαμπα...)

Και παλι συγνωμη για την παρενθεση μου...

E μπες πρώτα :2funny: :2funny: :2funny: μπορεί να βγαίνω. Threads...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
στα στριπ πας μια στο τοσο για το χαβαλε με τα φιλαρακια σου... για τιποτε παραπανω (γνωμη μου)!!
και παντα προσεχεις!!
Τωρα αν ο πελάτης έκανε φασαριες, ο μαγαζάτοας θα έπρεπε να φώναζε την αστυνομια κι όχι
να τον ξυλοφορτωνανε... αυτό δείχνει πόσο για τον πούτσο είναι το μαγαζί!!

Επισκέπτης
Φιλε manosbeatch εχεις απολυτο δικιο για τα στριπτιτζαδικα,η απολυτη κοροιδια.Εχω να πατησω απο το 2004 και ουτε προκειται να ξαναπαω.Οσο αναφορα τους αυτοαποκαλουμενους μπραβους,επειδη εχω δουλεψει νυχτα,δεν ειναι τιποτα αλλο απο θρασυδειλα κοτοπουλα και τα οπλα ειναι η προεκταση του πουλιου τους.Μεσα στο σκοταδι 10-10,οι 'αντρες' ποτε μονοι και θα χτυπησουν κανα πιτσιρικα,βλεπε Μυκονο,η κανενα μεθυσμενο μαμοθρεφτο και γρηγορα να τρεξουν να κρυφτουνε οι ξεφτιλες.Εχω να τους δωσω μια συμβουλη:να προσεχουν που βγαζουνε το οπλο,γιατι μια μερα θα βρεθει καποιος και θα τους το βαλει στον κωλο.ΚΟΤΕΣ......................................

Finder

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ναι . θα παρει , απ τα 3 το μακρυτερο...ξυπνειστε βρεεεε .μοιραζουν λεφτα και δεν το ξερουμε ?

Κατσε ρε. Τοτε τι γραψατε οτι πηγαν στο μαγαζι και τους συνελαβαν?
Ο τυπος μπορει να κανει μηνυση και αν αποδειξει οτι οι συγκεκριμενοι τυποι τον χτυπησαν (και τον εκαναν να χασει ωρες εργασιες, τον αναγκασαν να χαλασει λεφτα για να παει σε γιατρους να κανει εξετασεις γιατι εχει μονιμο "πονοκεφαλο" κτλ κτλ.), τοτε παιρνει αποζημιωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom