ελα ρε συ ,μπηκε να σπαμαρει και εσυ του απαντας....Βασικα νομιζω οτι απλα καποιοι δε γουσταρουν να το εχουν ετοιμο στο πιατο..
αστον....τι θα κανει;;;;;
ελα ρε συ ,μπηκε να σπαμαρει και εσυ του απαντας....Βασικα νομιζω οτι απλα καποιοι δε γουσταρουν να το εχουν ετοιμο στο πιατο..
αυτο που λες ειναι σωστο και κατι τετοιο ειπα και εγω λιγο πιο πανω....Να πω και εγω κατι σαν συμβουλη στους νεοτερους...
Σαυτους τους χωρους ανεκαθεν υπηρχε ενα "συστημα" που μεριμνα δια την στρωτη λειτουργια και την ταξη.
Για κανενα λογω δεν συμφαιρει τον απλο καθημερινο πελατη να "αναμετρηθει"με το συστημα σιγουρα θα χασει!
στην μακροχρονη καρριερα μου σε τετοιους χωρους εχω τυχει σε πολλα περιστατικα και παντα η καταληξη ηταν σε βαρος του "πελατη".
Το συμπερασμα ηταν παντα ιδιο...ε ετσι που ξηγηθηκε καλα να παθει.
ολες οι διαφορες που εχουν βαση και λογικη λινονταν και θα λινονται παντα κοσμια ομορφα και ωραια.
ναστε σιγουροι οτι για να σε πεταξουν εξω απο μαγαζι η να φας ξυλο το αδικο τοχεις εσυ ειτε απ αρχης ειτε με τη λαθος συμπεριφορα η κινηση στη συνεχεια..
φερεστε ευγενικα και σωστα και ποτε δεν θαχετε προβλημα.
Ετσι πελατακια. Αμετανοητα κοροιδα. Δωστε φραγκα για να σας παιξουν το πουλακι ρεεεεε
οχι λεβεντη μου. εγω οταν πληρωνω γαμαω. Και τις ωρες που τρως εσυ στα στριπ παλι γαμαω.Αν και όπως έχω ξαναπεί είμαι κατά του φραπέ, αναρωτιέμαι ...
εσύ τον παίζεις μόνος σου ?
σα μαλακία ακούγεται ...
και η πολλή μαλακία ξέρεις τι κατάληξη έχει ...
σε κάνει ελαφρώς μαλάκα ....!!!
Ετσι πελατακια. Αμετανοητα κοροιδα. Δωστε φραγκα για να σας παιξουν το πουλακι ρεεεεε
+1000και φαντασου φιλε οτι πριν φυγει απο το σπιτι ο πυρ καυλομενος στριπομανης λεει
"ασε ρε που θα την παιξω εγω ρε. θα παω σε κανα στριπ να βρω κανα σπεσιαλ νιμου"
και οταν φευγει κατα τις 4 το πρωι για να παει σπιτι λεει παλι
"πω πω ρε πουστη μου μου φαγανε 300 γιουρια και βαλε και το μωρο μου μου επαιξε μια φραπεδια στο πενταλεπτο.
εχει φαει μεγαλη καψουρα μιλαμε το μωρο απο τη ρωσια και πρεπει να ξαναπαω γιατι θα στεναχωρηθει αν δε με δει συντομα. μουδωσε και το τηλεφωνακι της και μου ζητησε να της παρω και καμια κοσμοκαρτα γιατι δεν εχει χρηματα να παρει μονη της. αχ το μωρο μου γρηγορα να βρω κανα περιπτερο"
ε ρε γελια και το εργο ξαναπαιζει και ξαναπαιζει και ξαναπαιζει
απο ποιον?Ελπιζω ο τυπος (αν ειχε δικιο και δεν εφταιγε αυτος), να ειχε κανα φιλο γιατρο, να πηγε στο νοσοκομειο και να του διεγνωσαν τιποτα "σοβαρα προβληματα", ωστε να παρει καμια γερη αποζημιωση.
Ναι . θα παρει , απ τα 3 το μακρυτερο...ξυπνειστε βρεεεε .μοιραζουν λεφτα και δεν το ξερουμε ?Ελπιζω ο τυπος (αν ειχε δικιο και δεν εφταιγε αυτος), να ειχε κανα φιλο γιατρο, να πηγε στο νοσοκομειο και να του διεγνωσαν τιποτα "σοβαρα προβληματα", ωστε να παρει καμια γερη αποζημιωση.
Συγχωρεστε με ρε παιδια για το σπαμμινγκ,αλλα ρωταω ως εντελως ασχετος με το χωρο των στριπ:1)Τι ακριβως πληρωνεις εκει?Τα ποτα που θα πιεις και θα κερασεις την ομορφη παρουσια διπλα σου?Επισης, το χρονο που θα ξοδεψει η κορασιδα μαζι σου?Τον πριβε χορο επιπλεον?Αν φαινονται ανοητες οι ερωτησεις μου ,επαναλαμβανω ειναι επειδη απο στριπ εχω περασει ΜΟΝΟ απεξω...2)Να υποθεσω οτι στην πρωτη επισκεψη σε ενα τετοιο ιδρυμα,παιρνεις το ΠΟΛΥ φραπε..κανω λαθος? 3)Γαμας τελικα στα στριπ η πρεπει πρωτα να σκασεις περιουσιες και με αβεβαιο αποτελεσμα?Γιατι αν τελικα δε γαμας,αξιζει αραγε τον κοπο? Αν καποιος δεν τα θελει ετοιμα στο πιατο,οπως λεει φιλος πιο πισω,χρειαζεται να παει ντε και καλα στα στριπ?Το ιδιο παιχνιδι το κανει και με απλη γκομενα και του ρχεται πολυ φθηνοτερα(ΠΟΤΕ τζαμπα...)
Και παλι συγνωμη για την παρενθεση μου...
Δεν νομιζω να περναω απ εξω την ωρα που εσυ βγαινειςE μπες πρώτα μπορεί να βγαίνω. Threads...
Δεν νομιζω να περναω απ εξω την ωρα που εσυ βγαινεις
Ναι . θα παρει , απ τα 3 το μακρυτερο...ξυπνειστε βρεεεε .μοιραζουν λεφτα και δεν το ξερουμε ?