bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 94
- Πόντοι
- 16
Ειναι η φιλοσοφια τετοια........"φατε ματια ψαρια"
Απλα ....κοιταs αλλου
όπου και να κοιτάξεις δεν υπάρχει διαφυγή είσαι περικυκλωμένος!
Ειναι η φιλοσοφια τετοια........"φατε ματια ψαρια"
Απλα ....κοιταs αλλου
Ετσι ειναι.......Δεν χρειαζεται να επικεντρωνεσαι σε καποιαόπου και να κοιτάξεις δεν υπάρχει διαφυγή είσαι περικυκλωμένος!
βασικα επειδη μονο τις κοιταζουνε και δεν τις χουφτωνουν η δεν τις βιαζουν τις παλιογαμιολες γι αυτο νιωθουν ανεση και ασφαλεια να κυκλοφορουν μ ολα τα κρεατα εξωεπειδη οπου πανε τις κοιτανε και τις πιραζουνε παιρνουν αξια και οσο παιρνουν αξια τοσο τα πετανε και τουμπαλι
Δεν νομιζω οτι τρλενονται απλα σε περνανε για λιγουριΕτσι ειναι.......Δεν χρειαζεται να επικεντρωνεσαι σε καποια
Αδιαφορο στυλ.....Να τρελαινονται
συμφωνώ!Ετσι ειναι.......Δεν χρειαζεται να επικεντρωνεσαι σε καποια
Αδιαφορο στυλ.....Να τρελαινονται
βασικα επειδη μονο τις κοιταζουνε και δεν τις χουφτωνουν η δεν τις βιαζουν τις παλιογαμιολες γι αυτο νιωθουν ανεση και ασφαλεια να κυκλοφορουν μ ολα τα κρεατα εξω
τα βρωμομουνα
τι μου θυμησες τωρα!
γιατί δεν κάνεις εσύ την αρχή;
τι μου θυμησες τωρα!
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΘΡΕΝΤ.... ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΤΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ!!!!!!!συγχαρητηρια στον Νωντα για το ανοιγμα του!!!!!κι οχι μονο το μουνι...αλλα και το καυλι !!
δε μπηκε ακομα απριλης βεβαια...αλλα ο καιρος εχεις αρχισει να ανοιγει ...
...τα λουλουδακια ανθιζουν ...οι μελισσουλες πετουν απο μαργαριτα σε μαργαριτα συλλεγοντας νεκταρ...
...οι γατουλες σκουζουνε και μας σπανε τ αρχιδια καθε βραδυ...και ολα τα ζωντανα εκδηλωνουν γενετησιο οιστρο...
[size=17pt]ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΟΣ ! ! ![/size]
οι ορμες πολλαπλασιαζονται...τα βυζακια,τα μπουτακια και οι κοιλιτσες αποκαλυπτονται [size=14pt]και η καυλα βαραει κοκκινο!!![/size]
αγαπες ...ερωτες...και λοιπα ευγενη αισθηματα ξεχνιουνται και η επιτακτικοτητα της αναγκης για συνουσια περιοριζει το φλερτ στην εξευρενηση του θηλυκου μεσω της οσμης...[size=12pt]σαν τα σκυλια!![/size]
ας πουμε λοιπον τις σκεψεις μας πανω στο θεμα...τα πλεονεκτηματα και την ομορφια αυτης της πορνοεποχης της ανοιξης
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΘΡΕΝΤ.... ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΤΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ!!!!!!!συγχαρητηρια στον Νωντα για το ανοιγμα του!!!!!
Οι σηκωμαρες οι δικες μου...εξαρτουνται απο το... αν εχω η οχι χρημα....και οχι απο τις εποχες!!!!!!!!!!!
δασκαλε πως εισαι αυτη την εποχη απο σηκωμαρες??
αν και εσυ τις εχεις μονιμα
Oι σηκωμαρεs ειναι παντοs.....καιρου ...Και με χρημα και ανευΟι σηκωμαρες οι δικες μου...εξαρτουνται απο το... αν εχω η οχι χρημα....και οχι απο τις εποχες!!!!!!!!!!!
για μενα σεμπτεβρης δεκεμβρης γεναρης ειναι του πεταματουΠαντωs και οι υπολοιποι 10 μηνεs......δεν ειναι του πεταματου
Δηλαδη ανετα....δεν ξερω αν γινομαι αντιληπτοs μονο
ο δασκαλος ομως οταν γαμαει ενα παιδακι...που δε θυαμαμι το ονομα του κι αν θελει ας μου το θυμισει...ηδονιζεται παρα πολυ και χει απιστευετες σηκωμαρες!!Oι σηκωμαρεs ειναι παντοs.....καιρου ...Και με χρημα και ανευ
Οι εκτονωσειs ειναι αυτεs που εχουν σχεση με ..χρημα
Μπααααα και με κρυο και με ζεστη το ιδιογια μενα σεμπτεβρης δεκεμβρης γεναρης ειναι του πεταματου
μη σου πω και φλεβαρης
ο δασκαλος ομως οταν γαμαει ενα παιδακι...που δε θυαμαμι το ονομα του κι αν θελει ας μου το θυμισει...ηδονιζεται παρα πολυ και χει απιστευετες σηκωμαρες!!
Στους αλλους ισως ναι....εμενα και σηκωμαρες και εκτονωσεις..... καθοριζονται απο την ψυχολογια του χρηματος!!!!!!!Oι σηκωμαρεs ειναι παντοs.....καιρου ...Και με χρημα και ανευ
Οι εκτονωσειs ειναι αυτεs που εχουν σχεση με ..χρημα
τι παιδακι ρε;κωλογερος ειναι πια ο οπαπ.... ;)Ενηλικο φανταζομαι ε??? 18+ ???