goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.194
- Πόντοι
- 456
Ελαττωματικά προσόντα... κοιτάζω τους καρπούς του...ε,δεν λένε και πολλά
θες να σου στειλω και τα δικα μου προσοντα να μου πεις εαν ειναι ελλατωματικα?
Ελαττωματικά προσόντα... κοιτάζω τους καρπούς του...ε,δεν λένε και πολλά
και μονο που πρεπει να ρωτησεις αντι να της τα εχεις ηδη στειλει, καταλαβαμε τυπε.θες να σου στειλω και τα δικα μου προσοντα να μου πεις εαν ειναι ελλατωματικα?
Τυπε κατα 99% έχω την μεγαλύτερη πούτσα στο φορουμκαι μονο που πρεπει να ρωτησεις αντι να της τα εχεις ηδη στειλει, καταλαβαμε τυπε.
Σιγουρο under 19.5 οποτε τιποτα συνταρακτικο
φτανει να την βαλεις στο πατο σου; για δοκιμασε και πες μαςΤυπε κατα 99% έχω την μεγαλύτερη πούτσα στο φορουμ
φτανει να την βαλεις στο πατο σου; για δοκιμασε και πες μας
σοβαρη ερωτηση τωραπροτιμώ να την βάζω στον πάτο κορασίδων και μεγαλύτερων ηλικιακά γυναικών
σοβαρη ερωτηση τωρα
πιπα στον εαυτο σου μπορεις να παρεις;
αρα εχεις δοκιμασει ε;
αρα εχεις δοκιμασει ε;
χαχαχα κλαιω
θα σε παρουμε απο αυριο μεταγραφη στο νημα των δυνατων παιχτων του σαη φιλε,
@RETRO θα σου στειλει επισημη προσκληση με σφραγιδα του οικου
Φίλε μου, εκεί στέλνουν φωτό χιλιάδες ψωνισμένοι, χαβαλετζήδες, απατεώνες που την μεγαλώνουν στο φωτοσοπ κλπ. Δεν είναι σίγουρο ότι θα δει την ψωλή σου κάποιος υπεύθυνος.αν ειχε τοσο μεγαλο παπαρι, δεν θα αρκουσε να στειλει μια φωτο στις παραγωγες πορνο απευθειας; ποιος θα του ελεγε οχι;
σοβαρη ερωτηση τωρα
πιπα στον εαυτο σου μπορεις να παρεις;
Πηγαίντε στο νήμα γκαίη/λέσμπιαν/μότο-κρόςΤο ειχα παθει κι εγω... "Κυριε αναπηρους με τρια ποδια δεν προσλβανουμε" μου λεγανε.... Αλλα βρηκα το κολπο. Τον περναω αναμεσα απο τα ποδια, τον δενω στην πλατη και το παιζω καμπουρης... Σε λυπουνται και σε προσλαμβανουνε.
@goustarwnaxunw αδελφε αν μπορουσα να παρω πιπα στον εαυτο μου δεν θα ειχα παντρευτει ποτε.... Σε ζηλευω λοιπον αν οντως μπορεις.
Γιατί δεν πιάνει δουλειά σε τσόντες;Τον απέρριψαν από δουλειά γιατί έχει τεράστιο πέος – Πρέπει να φοράει ειδικό εσώρουχο
Ένας άντρας μπορεί να είναι ιδιαίτερα προικισμένος, αφού έχει πέος 24 εκατοστών που είναι παχύτερο από τον καρπό του, όμως του δημιουργεί πολλά προβλήματα στη ζωή του, με το πιο πρόσφατο να είναι η απόρριψη από δουλειά, εξαιτίας των προσόντων του. Ο Joe (δεν θέλησε να αποκαλύψει το επίθετο του)...www.newsbeast.gr
* Αν ΔΕΝ είναι αυτός λόγος ανεργίας τότε ποιός;;;;;;
μη ζηλευεις τυπε νταξ καταλαβαμεΠηγαίντε στο νήμα γκαίη/λέσμπιαν/μότο-κρός
Δεν γεννάνε και πληθαίνουν.....
Μακάρι να είχα κι εγώ τέτοια θέματα.Τον απέρριψαν από δουλειά γιατί έχει τεράστιο πέος – Πρέπει να φοράει ειδικό εσώρουχο
Ένας άντρας μπορεί να είναι ιδιαίτερα προικισμένος, αφού έχει πέος 24 εκατοστών που είναι παχύτερο από τον καρπό του, όμως του δημιουργεί πολλά προβλήματα στη ζωή του, με το πιο πρόσφατο να είναι η απόρριψη από δουλειά, εξαιτίας των προσόντων του. Ο Joe (δεν θέλησε να αποκαλύψει το επίθετο του)...www.newsbeast.gr