Νέα

Τον απέρριψαν από δουλειά γιατί έχει τεράστιο πέος – Πρέπει να φοράει ειδικό εσώρουχο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

* Αν ΔΕΝ είναι αυτός λόγος ανεργίας τότε ποιός;;;;;; :dunno:

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.352
Πόντοι
8.815
Εμενα οταν μου σηκωνεται,του βαζω σταντ απο μηχανακι γιατι με παιρνει το βαρος μπροστα. Στο τσακ ημουν να χασω τη δουλεια.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Εμενα οταν μου σηκωνεται,του βαζω σταντ απο μηχανακι γιατι με παιρνει το βαρος μπροστα. Στο τσακ ημουν να χασω τη δουλεια.
εγω παιρνω ειδικη παραγγελια παπουτσια και τον βολευω στο δεξι που εχει εξτρα θηκη,
σαν τα παλια μηχανακια που ειχαν εκεινο το καθισμα για την γυναικα

32.JPG

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.689
Πόντοι
3.656
τυποι χαθηκε ο κοσμος ο τυπος να τυλιξει τον μπουτζον του σαν μανικα της πυροσβεστικης; :think::confused::confused::confused:
τωρα θα την ειχε παρει τη δουλεια :confused::confused::confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
ΟΚ, ωραίος ο χαβαλές. Συνεχίζοντας όμως την ενημέρωση, θα επισημάνω ΚΑΙ ΠΑΛΙ τα διπλά κριτήρια της Κοινωνίας. Ένας άντρας με μεγάλο όργανο, έχασε μια δουλειά, λόγω της ΦΥΣΙΚΗΣ οτυ διάπλασης και μόνο. Τι θα γινόταν αν ένας άντρας, που έβαζε τεράστια ψεύτικα βυζιά με προεξέχουσες ρώγες, εμφανιζόταν σε Σχολείο να διδάξει παιδιά; θα είχε πρόβλημα με αυτή την εμφάνιση, την οποία απέκτησε με δικές του ενέργειες; θα είχε πρόβλημα αν παραπονιόντουσαν οι Γονείς των παιδιών; Για σκεφτείτε λίγο, και απαντήστε ανάλογα
Untitled-design-8-1392x783-1.jpg

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.100
Πόντοι
2.536
Εγώ λέω ότι η ιστορία είναι μούφσ και την έστησε με κανένα φιλαράκι για να τραβήξει την προσοχή των εταιρειών που γυρνάνε τσόντες. Από το να λιώνει στα 8ωρα και τα 10ωρα σκέφτηκε να βγάλει λεφτά γαμώντας και βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να τραβήξει την προσοχή των παραγωγών πορνοταινιών

nontas82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
2.540
Πόντοι
456

«Το τεράστιο πέος μου»: Νέο ντοκιμαντέρ δείχνει τα προβλήματα των ανδρών με μεγάλο πέος​

Ένας από τους καλεσμένους, ο Cam αποκάλυψε ότι εξαιτίας του μεγάλου του πέους αισθανόταν σαν «φετιχιστικό αντικείμενο» από τις γυναίκες και αυτό πάντα του δημιουργούσε κόμπλεξ. :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

υπαρχουν σοβαρα προβληματα τυποι :confused: :confused: :confused:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Εγώ λέω ότι η ιστορία είναι μούφσ και την έστησε με κανένα φιλαράκι για να τραβήξει την προσοχή των εταιρειών που γυρνάνε τσόντες. Από το να λιώνει στα 8ωρα και τα 10ωρα σκέφτηκε να βγάλει λεφτά γαμώντας και βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να τραβήξει την προσοχή των παραγωγών πορνοταινιών
αν ειχε τοσο μεγαλο παπαρι, δεν θα αρκουσε να στειλει μια φωτο στις παραγωγες πορνο απευθειας; ποιος θα του ελεγε οχι;

Εγω πιστευω οτι πηρε μια ποδοσφαιρικη καλτσα, την φορτωσε με ρουχα, την εβαλε στο παντελονι, και πηγε στο καναλι να παρει λιγα views για να γινει ενας ακομα ιφλουεσερ μαιντανος

markisiosLOG

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
40
Like
1.983
Πόντοι
2.391
Πρεπει να αρχισει να παιζει σε τσοντες, εκει δεν θα τον απορριψουν ποτε

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Ελαττωματικά προσόντα... κοιτάζω τους καρπούς του...ε,δεν λένε και πολλά

NEW(3)

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2020
Like
624
Πόντοι
81
δίπλωσέ τον και βάλτον....ασάλιατο!!!!
παιχταρά μου....ούτε έξοδα για τανες ούτε τίποτα...σου μένουν και τα φράγκα αμα εισαι προικισμένος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom