dragon32
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ναι ρε τυπε εχεισ καμια λυσηΓιατί τύπε δεν μπορείς να κάνεις πιάτσα,τόσο χάλια είσαι που κανένας δεν θα σε θέλει;;;
ναι ρε τυπε εχεισ καμια λυσηΓιατί τύπε δεν μπορείς να κάνεις πιάτσα,τόσο χάλια είσαι που κανένας δεν θα σε θέλει;;;
Καμία...ναι ρε τυπε εχεισ καμια λυση
δεν δινω κωλο ρε γαμαω μονο ειδικα κατι περιεργουσ σαν εσεναΚαμία...
Πάντως δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να βρει κανείς πελατεία στην πιάτσα...
Ειδικά αν δείνει κώλο!!!!
Υ.Γ.Δοκίμασε από εδώ μέσα να δεις πελατεία που θα βρεις!!!
Έρχεσαι 300στος κάτι,ξέρεις πόσα υπάρχουνε;;;Θα πέσει τρελο χρημα.... Τι λες κυριε χ?
Οχι εγω θα εχω τον τρόπο μου, μιλαμε για πολυ ερασιτεχνικο....Έρχεσαι 300στος κάτι,ξέρεις πόσα υπάρχουνε;;;
Εχείς κ πρωταγωνιστές/στριες;;;Οχι εγω θα εχω τον τρόπο μου, μιλαμε για πολυ ερασιτεχνικο....
Ναι φοιτήτριες...Εχείς κ πρωταγωνιστές/στριες;;;
Εντάξει αφού έχεις πρωταγωνίστριες πάμε εμείς για πρωταγωνιστές κ βάζουμε μπροστά την μπίζνα!!!Ναι φοιτήτριες...
Συντομα ψάχνω σπονσορες και προμοτορες...Εντάξει αφού έχεις πρωταγωνίστριες πάμε εμείς για πρωταγωνιστές κ βάζουμε μπροστά την μπίζνα!!!
Πότε ξεκινάμε;;;
Eεεε ντάξει ένα βήμα είσαι!!!Συντομα ψάχνω σπονσορες και προμοτορες...
Τόσο ακριβή είναι ρε αυτή η Μίνα;;;ρε μαγκες ακομη ασχολειστε με τα απουλητα μου.....???βρειτε μου αγοραστη......μπας και γαμησω την μινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είπα κ γω ρε τύπε,ούτε την Τζούλια να πήδαγες τόσα!!!οχι ρε με ενα 250νταρι ειμαι αρχοντας και ο Αστερας δικος της.τα υπολοιπα τα βαζω κουμπαρα.....
Μαγκες το θρεντ το ανοιξα για ολους τους καυλιαρηδες για την παρτυ σας μονο!!
Πουλαω Λοιπον:
1)Βαζα Πορσελανη Λιμοζ ενα ξεχωριστο και ενα σετακι των δυο 22 καρατιων του 1800 limited edition.
2)Ρολοι αντικα δαπεδου αγοραστηκε απο δημοπρασια στο Λονδινο
3)Γαντια Μποξ green hill απο την ολυμπιαδα του 2004 συλλεκτικα σφραγισμενα με σφραγιδα ολυμπιαδας
4)coca cola της Ολυμπιαδας του 1984 στο Los Angeles συλλεκτικη.
για φωτογραφιες δειτε εδω :
τα πουλαω οσο αξιζουν.
η κοκα κολα πινεται η θα μας παει αιμα
τώρα που ξαναγύρισε ψάχνει χρήμα ο majestic69α ρε καημένε σου τα φαγε όλα η Καρολινα Ουγγαρέζα πόρνη.......
παιδια αγοραστε τιποτα μπας και γαμησουμε......