Νέα

Το ξεκίνημα του «σοσιαλιστή» Φρανσουά Μιτεράν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Επειδή τα προσωποποιείς τα γεγονότα στο πρόσωπό μου(αλήθεια δεν ξέρω γιατί) κ επειδή δεν είμαι οπαδός όπως λανθασμένα λες-αλλά φίλαθλος-γιατί δεν πάω σε ξυλικια κ τέτοιες καφρίλες, σε παρακαλώ να σταματήσουμε εδώ γιατί δεν δείχνεις διάθεση για υγιή συζήτηση.ΕΙΛΙΚΡΕΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΣΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΣΑΦΗΣ ΜΠΗΧΤΕΣ.ΕΙΛΙΚΡΕΙΝΑ ΑΠΟΡΩ...

Ισως για να καρπωθείς μερικά μπράβο ακόμα;μπορεί...
Κρίμα κ είχα όρεξη για σωστή κουβέντα.Κάποιοι θέλουν να προκαλούν.ʼντε Καλό Πάσχα.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Κάνεις λάθος. Η ερωτηση μου είναι όπως την διάβασες. Δεν είναι μπηχτή, στο δηλωνω έντιμα. Συγνώμη άν φάνηκε έτσι. Φαντάζομαι εισαι κοντύτερα στα γήπεδα απο εμένα.  ʼν θέλεις μου απαντάς για το τι γίνεται σχετικά στα γήπεδα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν ξέρω.Βρες άλλους εδώ μέσα που γνωρίζουν.Εγώ πάω στο γήπεδο για να δω μπάλλα.Κ πάλι απορώ τι δουλειά έχουν τα οπαδικά με τον Μιτεράν,τον Β'παγκόσμιο & τους Ιάπωνες.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Το δικό μου πρόβλημα πάντως είναι πως εχθές το απόγευμα μετά απο μια γαμομέρα στο γραφείο πήγα σε 2 μασατζίδικα στο κέντρο να χαλαρώσω. Στο πρώτο είχαν φύγει με άδεια τα καλά κομμάτια, και στο δεύτερο όλες οι κοπέλες ήταν μπάζα!
Αυτά είναι προβλήματα Λάκη!  :cheesy:

να πω κι εγω το δικο μου προβλημα ?? εκανα ΜΕΓΑΛΗ μαλακια και εκλεισα 2ωρο ct, αντι για 12ωρο οπως επρεπε....
ΑΥΤΑ ειναι προβληματα..!!!!!!!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Δεν ξέρω.Βρες άλλους εδώ μέσα που γνωρίζουν.Εγώ πάω στο γήπεδο για να δω μπάλλα.Κ πάλι απορώ τι δουλειά έχουν τα οπαδικά με τον Μιτεράν,τον Β'παγκόσμιο & τους Ιάπωνες.

Έχουν να κάνουν με τον πυρήνα του θέματος. Διάφοροι νεοναζί πετάγονται απο εδώ και απο εκεί. Μίσος και βία στην ψυχή και στο σώμα. Και τα γήπεδα είναι δείκτης και μάλιστα επίκαιρος.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Έχουν να κάνουν με τον πυρήνα του θέματος. Διάφοροι νεοναζί πετάγονται απο εδώ και απο εκεί. Μίσος και βία στην ψυχή και στο σώμα. Και τα γήπεδα είναι δείκτης και μάλιστα επίκαιρος.

Δεν πετάγονται μόνο νεοναζί φίλε μου. Και αναρχικοί και κουμουνιστές και κάθε καρυδιάς καρύδι. Όλοι από τον ίδιο κουβά με σκατά είναι.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Επειδή αρκετοί και σε αυτό το φόρουμ, όπως και σε άλλα μαθαίνουν Ιστορία αποκλειστικά από τα καθήκια υπαλληλάκια που έχουν οι Μεγαλο-Εργολάβοι στα Κανάλια, τα Ραδιόφωνα και τις κωλο-φυλλάδες τους, σας βάζω ένα ... θεματάκι που δεν θα το βρείτε σε αυτές τις πηγές !

Χρησιμοποιήστε το ως αφορμή. Ψάξτε όπου θέλετε για να διαπιστώσετε αν είναι ψέμμα ή όχι.Έτσι μαθαίνει κανείς Ιστορία. Μελετώντας όλες τις πηγές και ακούγοντας διάφορες γνώμες και όχι μόνο τις  ... επιλογές που του κάνουν οι ινστρούχτορες. Αυτές οι τακτικές είναι αποκλειστικά για χαχόλους που τη βγάζουν σε ΚΟΒΕΣ .

Έχουμε και λέμε λοιπόν ...

Ο "Σοσιαλιστής" Φρανσουά Μιτεράν ξεκίνησε την καρριέρα του την περίοδο της Κατοχής ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΣΣΥ ...

Συγγνώμη αλλά τι θέλει να πει ο ποιητής;

Ότι ο Μιττεράν δεν ήταν πραγματικός σοσιαλιστής; Στ' αρχίδια μου αν ήταν ή δεν ήταν.
Ότι ο Μιτεράν κατά βάθος ήταν ένας δοσίλογος; Στ' αρχίδια μου και πάλι.
Ότι ο Μιτεράν ήταν ούφατο και δεν τον χαρακτήριζε ιδεολογική και πολιτική καθαρότητα; Στ' αρχίδια μου και πάλι.

Τελικά στ' αρχίδια μου ρε Λάκη τι ήταν ο Μιτεράν. Ούτε Γάλλος είμαι, ούτε καμμιά κάψα έχω με πολιτικούς και με το αν είναι ιδεολογικά συνεπείς ή όχι.

Είχε και εξώγαμο ο Μιτεράν. Αυτό δεν μας το είπες.

Επισκέπτης
Και τότε να έβλεπες απο κοντά γιατί άραγε τα καθεστώτα που αγαπάς τα καταδίκασαν οι ίδιοι οι λαοί που τα υπέστισαν και τα βλέπουν σαν εφιάλτες ακόμα και σήμερα.

Δεν είσαι πολύ παρατηρητικός. Ο Ναζισμός δεν ανετράπη μοναχός του αλλά υπέστη στρατιωτική ήττα. Συντρίβει από τους υπεράριθμους Συμμάχους. Οι Γερμανοί όμως πολέμησαν γι'αυτόν μέχρι τέλους, μέχρι που έφτασαν Αμερικάνοι και Ρώσσοι στο Βερολίνο. Αυτά είναι ιστορικά γεγονότα.

ʼλλο καθεστώς ανετράπη από μόνο του. Κατέρρευσε. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.

Τις ευαισθησίες του για την αγένεια μου και το πόσο έχουν σχέση όσα γράφω με το site , αλλού , γιατί σε εμένα δεν πιάνουν.

Πρώτος είχα γράψει σε πολιτικό θέμα άλλου ότι τα πολιτικά δεν έχουν σχέση με τη συγκεκριμένη σελίδα. Μου απάντησαν ότι στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ έχουν θέση και άμα δεν γουστάρω να πάω να γαμηθώ και να μην τα διαβάζω.Δεν έχεις πρόβλημα με τα πολιτικά γενικώς, αλλά με τις δικές μου απόψεις. Με τους χασικλήδες των Εξαρχείων που αναπτύσσουν τις δικές τους απόψεις βρίζοντας μπάτσουςκ.α. αλλά και όσους δεν είναι σαν αυτούς δεν σε είδα να έχεις πρόβλημα!

Επισκέπτης
Η Ιαπωνία δεν δέχτηκε στρατούς κατοχής,παρά μόνο μερικές χαλαρές Αμερικάνικες δυνάμεις για ένα μικρό διάστημα,πράγμα που την βοήθησε να βγει γρήγορα από το τέλμα του ηττημένου[/color]

Ακόμη υπάρχει Αμερικανικός Στρατός Κατοχής στην Ιαπωνία με δύναμη πολλών χιλιάδων ανδρών. Ψάξε το. Δεν είναι μυστικό.

Αν είδες το τελευταίο Fast & Furious TOKYO DRIFT δείχνει τον πιτσιρικά τον Αμερικάνο να είναι γιός στρατιωτικού Αμερικάνου που είναι στην Ιαπωνία.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
ο καπιταλισμος ειναι η εκμεταλευση του ανθρωπου απο τον ανθρωπο.Ο σοσιαλισμος ειναι το ακριβως αντιθετο πραγμα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γιατί κάνω πλάκα;

Κοίτα, το να αποδείξεις ότι κάποιος διοικεί τον κόσμο από το γραφείο του ατσαλάκωτος, θεωρώ ότι θα είχε πολύ ενδιαφέρον.

Για δοκίμασε.

Προσοχή: Δεν λέω ότι άλλος διοικεί, αλλά ότι οι Γερμανοί δεν διοικούν, έιμαι βέβαιος.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οι μισές εταιρείες παγκοσμίως ανήκουν πια σε Γερμανούς.Πάρε παράδειγμα την Ελλάδα.Μην πας μακριά.

Διανύουμε την εποχή του Δ' Ράιχ,μόνο που η ''αυτοκρατορία'' τους τώρα,είναι οικονομικής φύσεως.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οι μισές εταιρείες παγκοσμίως ανήκουν πια σε Γερμανούς.Πάρε παράδειγμα την Ελλάδα.Μην πας μακριά.
Διανύουμε την εποχή του Δ' Ράιχ,μόνο που η ''αυτοκρατορία'' τους τώρα,είναι οικονομικής φύσεως.

Συνεχίζω να διαφωνώ.

Πρέπει να αναφέρεις ονόματα εταιριών, να ψάξεις από που είναι τα "κεφάλαιά" τους (θα εκπλαγείς). Και δεν νομίζω έιναι θέμα αριθμού ή ποσοστού εταιριών, αλλά μάλλον πόσο μεγάλη είναι η επιρροή τους. Και εκεί σίγουρα δεν είναι μόνοι.

Πρέπει να δεις πόσο εξαρτημένη είναι η χώρα ενεργειακά (από Δικτάτορες όπως Πούτιν), πόσο εξαρτημένη είναι σε πρώτες ύλες, πόσο πουλημένοι είναι οι πολιτικοί τους (βλέπε που δουλέυει τώρα ο Schroeder, και ψάξε να δεις γιατί πήρε την θέση που έχει).

Δες τα τεράστια κοινωνικά προβλήματά τους (τα οποία είμαι απόλυτος ότι θα λύσουν και θα μας επιβάλλουν τις λύσεις τους).

Πρέπει να ψάξεις πολλά για να δεις αν ισχύει αυτό που ισχυρίζεσαι.

Και μην ξεχνάς, σε αυτόν τον κόσμο, είτε το θέλουμε είτε όχι, να διοικήσεις χωρίς πυρηνικά....είναι χλωμότατο.

Τέσπα, διαφωνούμε, αλλά ας μην επιβαρύνουμε το thread. Ίσως σε κάποιο άλλο να αναλύσουμε τις απόψεις μας.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το βρίσκω ενδιαφέρον το post σου.Ένα όνομα μόνο σου δίνω κ τελειώνω εδώ:SIEMENS

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το βρίσκω ενδιαφέρον το post σου.Ένα όνομα μόνο σου δίνω κ τελειώνω εδώ:SIEMENS

Διάβασα με προσοχή τα ποστς σου, ειδικά αυτά με το χρυσάφι των Εβραίων...Είχα διαβάσει ανάλογες απόψεις σε βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο με τίτλους του στιλ "Οι 10 μεγαλύτερες συνομωσίες"...Ελπίζω να μην είναι αυτές οι πηγές σου...

Όπως σωστά επισημάνθηκε, η Γερμανία ανασυγκροτήθηκε με αμερικάνικες πιστώσεις και χάρη στην οργανωτικότητα/ μεθοδικότητα των ίδιων των Γερμανών...Το όποιο χρυσάφι των Εβραίων έγινε διαθέσιμο μετά το 1940 και πάντως όταν ήδη είχε δημιουργηθεί η πολεμική μηχανή των Γερμανών..
Η δε ανοικοδόμηση της Γερμανίας υπήρξε πολιτική απόφαση των Αμερικάνων (παρά τις περί του αντιθέτου εισηγήσεις του εβραϊκου θρησκεύματος αμερικάνου Υπουργού Οικονομικών Μοντεργκάυ περί ολοκληρωτικής ισοπέδωσης της βιομηχανικής υποδομής και του να γίνει η Γερμανία ένα έθνος κτηνοτρόφων και αγροτών) στα πλαίσια της αντιμετώπισης του κομμουνισμού..
Ακόμη και η δημιουργία της Ευρωπαίκής Κοινότητας έίχε ως σκεπτικό και βάση πώς θα καταστεί δυνατή η ανασυγκρότηση και ο εν μέρει επανεξοπλισμός της Γερμανίας χωρίς να αναβιώσουν τα φαντάσματα του παρελθόντος- και σοφά επελέγη η οδός της οικονομικής συνεργασίας...

Όσο για το ποιοι είναι οι άρχοντες του κόσμου σήμερα, θα σε ρωτήσω κάτι πολύ απλό: Τί λογισμικό τρέχουν οι υπολογιστές της Ζημενς και τί επεξεργαστή έχουν; Επίσης, ποιος εφηύρε και σε μεγάλο βαθμό ελέγχει το Ιντερνετ...

Οι Γερμανοί ως υπομονετικός και μεθοδικός λάος ίσως να περιμένουν να ξαναέρθει η ώρα τους και ίσως με την 3η να τα καταφέρουν να κυβερνήσουν τον κόσμο..Έως τότε ας ασχοληθούν με τους τούρκους μετανάστες και τον gay δήμαρχο του βερολίνου....

Επισκέπτης
να αναφέρεις ονόματα εταιριών, να ψάξεις από που είναι τα "κεφάλαιά" τους (θα εκπλαγείς). Και δεν νομίζω έιναι θέμα αριθμού ή ποσοστού εταιριών, αλλά μάλλον πόσο μεγάλη είναι η επιρροή τους. Και εκεί σίγουρα δεν είναι μόνοι.

Για πες ...

Για πες ...

Αν και υπάρχουν κάποιες ... υποψίες !
images

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom