rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
Αυτη ακριβως η νοοτροπια του συγχρονου φεμινισμου και της περιεργης σεξουαλικης ηθικης που επιτασσουν αυτες οι γαμωιδεολογιες τους , ειναι που σκοτωνουν την κοινωνια.
"Εκεί κάπου στα αγαπημένα '80s ζούσα στη Νέα Υόρκη όπως ξέρετε, δούλευα στο Yves Saint Laurent, ανακάλυψα το σούσι, έμαθα ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν από μια αρρώστια που λέγεται AIDS και προσπαθούσα να κάνω παιδί. Ήμουν 30 χρόνων περίπου και για την πατρίδα μου στείρα, αφού μετά από δεκαπέντε χρόνια ελεύθερο σεξ δεν είχα καταφέρει να μείνω έγκυος ούτε μία φορά. O Αμερικανός γυναικολόγος μου, για να με παρηγορήσει, με έστειλε να δω τις γυναίκες που περίμεναν στο σαλόνι του. Ήταν όλες τουλάχιστον μία δεκαετία μεγαλύτερές μου. Είχαν τελειώσει σπουδές- μεταπτυχιακά και στη μέση μιας επιτυχημένης καριέρας είχαν αποφασίσει να τεκνοποιήσουν. Τα καλά της εξέλιξης και της παγκοσμιοποίησης πάνε παντού. Έτσι, είκοσι χρόνια αργότερα, μια σαραντάρα έγκυος στην Ελλάδα δεν είναι πια αξιοπερίεργο θέαμα. Όλες μου οι φίλες, 38 και 40 χρόνων, περιμένουν παιδιά. Είναι μες στην τρελή χαρά και την ευτυχία, απόλυτα σίγουρες για τις επιλογές τους "
Γυναικες καριερας , hondos center ,φεμινισμος,cosmopolitan ,καταναλωτισμος,sex and the city ειναι εννοιες που συνδεονται με την αγαμια που μαστιζει τη σημερινη κοινωνια ,την υπογεννητικοτητα και τα πολλα ψυχιατρικα προνληματα.
Οσες ελεηνιδες διαβαζουν αυτο το post τωρα και εχουν στοιχειωδως λιγο εγκεφαλο στο κρανιο τους , τους λεω οτι μεχρι τα 30(το πολυ) πρεπει να εχουν τεκνοποιησει και να εχουν ολοκληρωσει τον κυκλο τους ως γυναικες, γιατι μετα παρουσιαζονται παρα πολλα προβληματα ,και γυναικολογικα αλλα και για τα νεογεννητα (αυξανονται οι πιθανοτητες).
Αυτο το θεμα το εχουμε θιξει σε τοσα thread με διαφορετικους τροπους αλλα η ουσια ειναι μια: [size=15pt]ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ= ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ [/size]