Νέα

Το βιολογικό ρολόι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει γυναίκα πάνω από τα 30 που να μην κοντεύει να την τρελάνει το βιολογικό της ρολόι. Και η πηγή της γυναικείας ενημέρωσης τις συμβουλεύει αν αυτές είναι μεγάλες να βρίσκουν μικρό υποψήφιο:

"Εκεί κάπου στα αγαπημένα '80s ζούσα στη Νέα Υόρκη όπως ξέρετε, δούλευα στο Yves Saint Laurent, ανακάλυψα το σούσι, έμαθα ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν από μια αρρώστια που λέγεται AIDS και προσπαθούσα να κάνω παιδί. Ήμουν 30 χρόνων περίπου και για την πατρίδα μου στείρα, αφού μετά από δεκαπέντε χρόνια ελεύθερο σεξ δεν είχα καταφέρει να μείνω έγκυος ούτε μία φορά. O Αμερικανός γυναικολόγος μου, για να με παρηγορήσει, με έστειλε να δω τις γυναίκες που περίμεναν στο σαλόνι του. Ήταν όλες τουλάχιστον μία δεκαετία μεγαλύτερές μου. Είχαν τελειώσει σπουδές- μεταπτυχιακά και στη μέση μιας επιτυχημένης καριέρας είχαν αποφασίσει να τεκνοποιήσουν. Τα καλά της εξέλιξης και της παγκοσμιοποίησης πάνε παντού. Έτσι, είκοσι χρόνια αργότερα, μια σαραντάρα έγκυος στην Ελλάδα δεν είναι πια αξιοπερίεργο θέαμα. Όλες μου οι φίλες, 38 και 40 χρόνων, περιμένουν παιδιά. Είναι μες στην τρελή χαρά και την ευτυχία, απόλυτα σίγουρες για τις επιλογές τους "

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και πρόσεξε, αν εσύ είσαι η μεγάλη, θα πρέπει ο μπαμπάς να είναι νέος ή το αντίθετο. Γιατί και οι δύο μεγάλοι με μικρό παιδί δεν είναι ό,τι καλύτερο.

αυτο εδω εννοεις? και σε σοκαρει αυτο? εμενα με σοκαρει ολο αυτο που προηγειται............αυτο το βρισκω εως και αδιαφορο

Επισκέπτης
κ. συναδελφε, τι ρολογια και ξυπνητηρια ειναι αυτα. Τι μας ενδιαφερουν εμας γυναικεια θεματα?
Πως μπορει να διοριστει καποιος η καποια σαν 'πηγή της γυναικείας ενημέρωσης' ?
Μην πιστευετε σε ρολογια, αναλογικα, ψηφιακα, βιολογικα. Τετοια υπαρχουν μονον στα μυαλα(?) αυτων που γραφουν
εκλαικευμενη επιστημη, (δηθεν, ας μην πουμε pseudo-science και μπλεξουμε) για να κανουν τα αρθρα τους πιο πιστευτα.
Ευτυχως που οι κυριες του site (αν υπαρχουν) δεν επηρεαζονται απο αμερικανικες ψυχοανοησιες.

vagos bestman

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Like
16
Πόντοι
1
Το βιολογικο ρολοι ορισμενες γυναικες το εχουν απο μικρες,

ειναι μια καλη δικαιολογια για τους αντρες.....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
"...θα πρέπει να μη βαριέσαι να λύνεις τα υπαρξιακά προβλήματα κάποιου άλλου όταν θα έχεις λύσει προ αμνημονεύτων ετών τα δικά σου..." :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Βιολογικό ρολόι , περίοδος , υπαρξιακές ανησυχίες
Μερικά τεχνάσματα που δικαιολογούν τις γυναίκες σε όλα και καταδικάζουν εμάς πάλι σε όλα

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μερικά τεχνάσματα που δικαιολογούν τις γυναίκες σε όλα και καταδικάζουν εμάς πάλι σε όλα

ολοσωστος αρχηγε Mast! χαμενοι απο χερι!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
Σκατα στα μουτρα τους...παλιοκαριολες διπρωσοπες ειναι ρεεεεεεεεεεεεε

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
στο τελειωμα......... τελειωσα......!!!!!!!!

σας το παραθετω, μονο ''παρτε την'' στο χερι πριν αρχισετε την αναγνωση και σημαδεψτε καλα..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

''....Γι' αυτό σκέψου σε ποια ηλικία ακριβώς θέλεις να τεκνοποιήσεις και καλό σου κουράγιο. Εγώ και το Cosmo θα είμαστε δίπλα σου σε όποια απόφαση και να πάρεις και με όλες τις πληροφορίες από προσωπική πείρα. Σας φιλώ, σας αγαπώ.''

ολεεεεεε !!!!!!!!!!!!! ολεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Για μενα δεν ειναι τοσο βιολογικο ρολοι, οσο το στρες για το γεγονος οτι μια γυναικα ειναι καλυτερο να εχει γεννησει πριν τα 35. Αυτο μια γυναικα το ξερει καλα και αγχωνεται να βρει τον καταλληλο μετα τα 28. Βεβαια υπαρχουνε και οι εξαιρεσεις που οπως παντα απλα επιβεβαιωνουνε τον κανονα..
Πιστευω να γινει η αλλη μανα στα 38 με 40 το βλεπω και λιγο δυσκολο διοτι ο οργανισμος οσο να ειναι εχει αρχισει και φθινει.
Αλλαξτε μυαλα μουνιτσες ολου του κοσμου και καταλαβετε πως η ισοτητα δεν ερχεται με το να κυνηγατε καριερες.
Η φυση αποφασισε πως ειστε μαναδες και εμεις οι κουβαλητες ,γιατι να τα φερουμε τουμπα;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κατι τετοια διαβαζω σαν το αρθρο, κ καταλαβαινω γιατι μικρη ηθελα να ημουν ανδρας :rolleyes:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

λαθος εντυπωση... λαθος.. μιστεηκ...  :P :P :P

Θα δυσκολευόσουν με τέτοια εικόνα στο προφίλ

ε καλα.. μετα μεγαλωσα κ το ξεπερασα :P
ασε που θα επρεπε να τα φτιαξω με γυναικα.. αν ημουν ανδρας... αυτο που το πας? πως θα το αντεχα???? :P :P :P

Επισκέπτης
λαθος εντυπωση... λαθος.. μιστεηκ...  :P :P :P

ε καλα.. μετα μεγαλωσα κ το ξεπερασα :P
ασε που θα επρεπε να τα φτιαξω με γυναικα.. αν ημουν ανδρας... αυτο που το πας? πως θα το αντεχα???? :P :P :P
Με Ελληνίδα να τα φτιαχνες να έβλεπες τη γλύκα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
δε ξερω για το βιολογικο ρολόι των γυναικών, το βιολογικό μου πέος πάντως μετα τη χθεσυνη νηστεια οσο νυχτώνει τοσο γουργουράει για εφοδο.
κι εμενα μαν αλλα δεν θα χρειαστει βολτα μιας και σε λιγο καταυθανει η δικια μου και θα αναγκαστω να αποχωρησω κι απ την παρεα σας....χεχεχεχε

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
δε ξερω για το βιολογικο ρολόι των γυναικών, το βιολογικό μου πέος πάντως μετα τη χθεσυνη νηστεια οσο νυχτώνει τοσο γουργουράει για εφοδο.

καλα βρε σαρδαναπαλε, τωρα δεν ελεγες οτι θα αραξεις σπιτι, καναπε και τετοια ?????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom