Επισκέπτης
μα ειναι καβλα ρε συναγωνιστη,ειναι το τριτο φυλο,η απογειωση του ερωτισμου.γεια σου ρε drummer ,...ειδες heelover,απιστευτες τρανς,καλα΄εγω αν ήμουν πλούσιος θα ήμουνα συνέχεια με τέτοιες
μα ειναι καβλα ρε συναγωνιστη,ειναι το τριτο φυλο,η απογειωση του ερωτισμου.γεια σου ρε drummer ,...ειδες heelover,απιστευτες τρανς,καλα΄εγω αν ήμουν πλούσιος θα ήμουνα συνέχεια με τέτοιες
ευγεεεεεεεεεεεεεεεεε.η δευτερη ειναι σκετος πειρασμοςΕδώ είμαστε
Bruna Cabral
Miriany Ribeiro
Shakira Vogueo
Marcia Medeiros
Και να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν κάποιοι και τα δίνουν στους ανώμαλους μπετατζήδες της Συγγρού και οι οποίοι αυτοαποκαλούνται τρανς....
Μακριά ρεεεεεε! ξυπνήστε......
εχει μια πουτανια στο ματι αλλο πραγμα...Mickelly ....φοβερή
μα ειναι καβλα ρε συναγωνιστη,[size=10pt]ειναι το τριτο φυλο,η απογειωση του ερωτισμου[/size].
γαμω το ποστ γαμω,δε μπορω να το φτιαξω σωστα κατι εγινε.για απαντα βρε συναγωνιστη τι εννοεις με το 5ο φυλο
νομιζα θα ελεγες κανενα ανεκδοτο η τιποτα τετοιο αγαπητε και ημουν περιεργος να μαθω.νο προμπλεμ
τιποτα βρε συ, πλακα εκανα.. cool..
Ο Κούγιας τον έδειρε?
η απογειωση του ερωτισμου ειναι το πεμπτο φυλο..
εχει μια πουτανια στο ματι αλλο πραγμα...
καλο...παντως ειναι πολυ καβλιαρες το ξαναλεω,και πολλες ειναι πολυ πιο θηλυκες στις κινησεις και σε συμπεριφορα απο πολλες υποτιθεμενες ''γκομεναρες''από το πληκτρολόγιο μου το πήρες...χαχα
που τη βρηκες τη φωτο ρε,χαχαχα,αλλη εποχη!!!!ξέρετε ποια μου θυμίζει αυτή που ανέβασα τελευταια ?καποια Θρασυβουλίδου που ήταν τραγουδίστρια της Λυρικης και παράλληλα έπαιζε σε κάτι απίθανες βιντεοταινίες κατσε ναδώ αν μπορώ να βρώ καμιά φωτό της............ΧΑΧΑΧΑ
λοιπόν την βρήκα εννοειτε οτι μιλάω για αυτην ποθ είναι στην αγκαλιά του Κατρανίδη
η τελευταια κορυφη...και γαμω τις μπλουζες ,χεχεαλλες 3 που μου αρέσουν πολύ...:
Agnosti
Fabiola
Lilo
λολ τιποτα ,εβαλα στο Google αναζήτηση Μαρα Θρασυβουλίδου και βρήκα την Μάρα και τώρα που το σκέφτομαι θυμήθηκα και την άλλη φοβερή παιδικό μου απωθημένο ...πως λεγόταν αυτή που έπαιζε στις βιντεοταινίες ...ελααα...γαμώτο...που τη βρηκες τη φωτο ρε,χαχαχα,αλλη εποχη!!!!
λιλα καφανταρη,ελενη φιλινη,ποια??λολ τιποτα ,εβαλα στο Google αναζήτηση Μαρα Θρασυβουλίδου και βρήκα την Μάρα και τώρα που το σκέφτομαι θυμήθηκα και την άλλη φοβερή παιδικό μου απωθημένο ...πως λεγόταν αυτή που έπαιζε στις βιντεοταινίες ...ελααα...γαμώτο...