Νέα

Το ''θαυματουργό βραχιόλι'' Ρower Βalance.Aπόψεις.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jstar

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Tι συμπτωση! μολις πριν κατι ωρες μου εκαναν ενα τετοιο βραχιολι για δωρο. Δεν πιστευω σε αυτα αλλα το φοραω κανα 5ωρο, δεν εχω δει καμμια αλλαγη. Αυτος που μου το εδωσε μου ειπε να σταθω στο ενα ποδι και να με σπρωξει για να δω οτι δεν πεφτω, αλλα δεν μπορουσα να σταθω στο ενα ποδι ετσι κι αλλιως γιατι ειχα πιει μισο μπουκαλι ουισκι...Απο αυριο που θα ειμαι ξενερωτος αν δω τιποτα συγκλονιστικο θα σας ενημερωσω...

ΥΓ κανει γυρω στα 40ε

για πές εντυπώσεις.Παρατήρησες διαφορά;

OP
OP
jstar

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Παιδιά μην ψαρώνετε με μαλακίες....επειδή τυχαίνει μεσώ της δουλειάς μου να έχω συνεργαστεί τον "κύριο" που είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα ένα έχω να πω...ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ.
Βεβαία όποιος έχει 30-40EURA(ανάλογα την τιμή που θα το βρεις) εας το πάρει...κάλο βεβαία είναι να τσεκάρει να δει και πόσο πωλείτε στις ΗΠΑ το συγκεκριμένο βραχιόλι και θα καταλάβει μόνος του τα ποσοστά του κέρδους που παίζουν στην Ελλάδα.... ;) ;)
Αλήθεια; Μας γλίτωσες απο 40 ευρώ.:)

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Παιδιά μην ψαρώνετε με μαλακίες....επειδή τυχαίνει μεσώ της δουλειάς μου να έχω συνεργαστεί τον "κύριο" που είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα ένα έχω να πω...ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ.
Βεβαία όποιος έχει 30-40EURA(ανάλογα την τιμή που θα το βρεις) εας το πάρει...κάλο βεβαία είναι να τσεκάρει να δει και πόσο πωλείτε στις ΗΠΑ το συγκεκριμένο βραχιόλι και θα καταλάβει μόνος του τα ποσοστά του κέρδους που παίζουν στην Ελλάδα.... ;) ;)
Οντως φιλε ειναι μεγαλη απατη και τα κερδη τρελλα. Ηδη καποιοι στην Ελλαδα το πουλανε για 15  ευρψ και νομιζω ο βασικος αντιπροσωπος που ηταν και σπονσορας σε προσφατους αγωνες παλης σε κλουβι απο 40 το πηγε στα 29 ευρω. Το μονο που σας λεω ειναι οτι χονδρικη το παιρνεις απο Κινα στο 1 ευρω, και φυσικα δεν εχει κανενα μα κανενα αποτελεσμα σε τιποτα παρα μονο λειτουργει σε καποιους οπως τα χαπια placebo, δηλαδη το ιδιο το ατομο αυθυποβαλεται και νομιζει οτι νοιωθει καλυτερα. Οσο για γνωστους ποδοσφαιριστες και αλλους που τα φορανε, τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε οτι εχουν πληρωθει αδρα για αυτο?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Σαν τα μαγνητάκια είναι κι αυτό. Μαλακίες για χαζοβιόληδες καταναλωτές....
τις προάλλες είχα δει διαφήμιση του '95 περίπου στο youtube, την ίδια ακριβώς πατέντα πάνω σε μάσκα που φοράς το βράδυ στον ύπνο.
έχουνε πάρει τους μαγνήτες και τους έχουν θεοποιήσει, ότι και καλά περνάει το αίμα από το μαγνητικό πεδίο του βραχιολιού ή των άλλων μπιχλιμπιδιών που φοράς και σου κάνει καλό.
αυτά είναι για απελπισμένους καταθλιπτικούς, παχύσαρκους και χαζούς δηλαδή ότι πρέπει για τον μέσο αμερικάνο. όταν η μπίζνα πάει καλά από την μια μεριά του ρέματος, την πασάρουν και στην αντίπερα όχθη.

η συνταγή είναι απλή χωρίς βουντού και μαλακίες, καλή διατροφή και μακρυά από καταχρήσεις.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Είναι γαμάτο και βοηθάει πάρα πολύ με τον συνδυασμό της φραπελιάς. Τέλος μετά τα προβλήματα.

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Πρόστιμα συνολικού ύψους 350.000 ευρώ σε πέντε εταιρείες για προώθηση και διάθεση προς πώληση ενεργειακών βραχιολιών με αναληθείς ισχυρισμούς, επέβαλε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.
Πρόκειται για βραχιόλια με διάφορες εμπορικές επωνυμίες (Power Balance, Bios Balance, Trymax, ENERGY BALANCE PERFORMANCE TECHNOLOGY, SB Super Balance κ.λπ.), τα οποία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των εταιρειών, είναι προϊόντα ειδικής τεχνολογίας που χαρίζουν ισορροπία, ενέργεια, δύναμη, βοηθούν στην υγεία, αθλητικά προϊόντα τεχνολογίας για καλύτερες επιδόσεις, βελτιώνουν την ισορροπία, τη δύναμη και την ευελιξία του σώματος και βοηθούν στην καθημερινή, καλύτερη λειτουργία και απόδοση του οργανισμού του ανθρώπου.
Οι ισχυρισμοί αυτοί κρίθηκαν αναληθείς, επειδή οι εταιρείες δεν προσκόμισαν αποδεικτικά στοιχεία για την επαρκή επιστημονική τεκμηρίωσή τους. Επιπλέον, δεν διέθεταν αποδεικτικά στοιχεία βασισμένα σε μελέτες, σχετικά με βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων από τη χρήση των προϊόντων αυτών.
Παραπλανητική, επίσης, κρίθηκε και η προώθηση ορισμένων από τα προϊόντα αυτά, σε περιοδικά και στις σχετικές ιστοσελίδες ηλεκτρονικών καταστημάτων πώλησής τους, μέσω δηλώσεων γνωστών αθλητών, που παροτρύνουν τους καταναλωτές να αγοράσουν προϊόντα, τα οφέλη των οποίων στερούνται επιστημονικής τεκμηρίωσης.
Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, επίσης, απέστειλε επιστολή στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, προκειμένου να ενημερωθούν τα φαρμακεία όλης της χώρας για τα συγκεκριμένα προϊόντα και να προχωρήσουν άμεσα στην απομάκρυνση του προωθητικού υλικού με τους παραπλανητικούς ισχυρισμούς.
Οι εταιρείες στις οποίες επιβλήθηκαν τα πρόστιμα είναι:
1. Στην εταιρεία με την επωνυμία «4Q ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ -ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.» χρηματικό πρόστιμο ύψους 105.000 Ευρώ.
2. Στην εταιρεία με την επωνυμία «Β.ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» χρηματικό πρόστιμο ύψους 105.000 Ευρώ.
3. Στην εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΦΑΡΜ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία, χρηματικό πρόστιμο ύψους 65.000 Ευρώ.
4. Στην εταιρεία με την επωνυμία ΒΙΤΟΡΓΚΑΝ (VITORGAN) ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΟΝΟΠΟΡΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ χρηματικό πρόστιμο ύψους 50.000 Ευρώ.
5. Στην εταιρεία με την επωνυμία JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ χρηματικό πρόστιμο ύψους 25.000 Ευρώ.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
απορώ με τους στόκους που πάνε και αγοράζουν τέτοιες μαλακίες.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Να μην ξεχνάμε ότι αυτά τα πουλούσαν μόνο στα φαρμακεία.

Επιστήμονες, υποτίθεται, φαρμακοποιοί.

Οι οποίοι μετά φωνάζουν για να μην ανοίξει το ωράριο και να μην καταργηθεί το εγγυημένο ποσοστό κέρδους.

Βρε ουστ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Να μην ξεχνάμε ότι αυτά τα πουλούσαν μόνο στα φαρμακεία.

Επιστήμονες, υποτίθεται, φαρμακοποιοί.

Οι οποίοι μετά φωνάζουν για να μην ανοίξει το ωράριο και να μην καταργηθεί το εγγυημένο ποσοστό κέρδους.

Βρε ουστ.

τα πουλαει και ο τριανταφυλλοπουλος στη ζουγκλα ρε αρα ειναι καλα βρε ανισορροπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom