Νέα

Το ''θαυματουργό βραχιόλι'' Ρower Βalance.Aπόψεις.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Σάλος στις ΗΠΑ για το... "θαυματουργό" βραχιόλι

Το Ρower Βalance, το «θαυματουργό» βραχιόλι, που σχεδιάστηκε το 2006 από τα αδέλφια Τρόι και Τζος Ρονταρμέλ, καταγγέλλεται τώρα ως «κομπογιαννίτικο» και οδηγείται στα κρατικά αμερικανικά εργαστήρια για περαιτέρω ανάλυση.

Η Επιτροπή Αθέμιτου Ανταγωνισμού των ΗΠΑ (Αntitrust), κατόπιν πολλών καταγγελιών από καταναλωτές που αγόρασαν και φόρεσαν το επίμαχο βραχιόλι, προχώρησε στην απόφαση επανεξέτασης του Ρower Βalance.

Η Επιτροπή διέταξε τα δύο αδέλφια να δώσουν εντός 15 ημερών επαρκείς ιατρικές και επιστημονικές αποδείξεις όχι μόνο ότι το βραχιόλι αυτό «προσφέρει ευεξία και δύναμη», αλλά και ότι η χρήση του δεν επιφέρει βλάβες στον οργανισμό.

Το Ρower Βalance βασίζεται στην τεχνολογία Μylar, η οποία βελτιώνει τη δύναμη και την ευελιξία, και επαναφέρει άμεσα την ηλεκτρομαγνητική ισορροπία στο ανθρώπινο σώμα.

Το μυστικό, σύμφωνα με τους εμπνευστές του, ενσωματώνεται στο υλικό με το οποίο είναι κατασκευασμένος ο πυρήνας του βραχιολιού, ονόματι Μylar, που βρίσκεται σε αρμονία με τις αρχές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής.

Το Μylar, το οποίο χρησιμοποιεί και η ΝΑSΑ στην κατασκευή των διαστημικών στολών των αστροναυτών της, έχει δοκιμαστεί με ενεργειακά κύματα σε συγκεκριμένες συχνότητες και θεωρείται ότι βοηθά στη λειτουργία της φυσικής ενεργειακής ροής του σώματος, επιτρέποντας τη μέγιστη απόδοση των ανθρώπινων δυνατοτήτων.

Λένε ότι μόλις έρθει σε επαφή με τον ηλεκτρισμό του ανθρώπινου σώματος παρέχει ένα ισχυρό συναίσθημα ευφορίας και σωματικής ρώμης.

Το Ρower Βalance έχει πουλήσει ως σήμερα πάνω από 1 εκατ. κομμάτια στις ΗΠΑ.

Το έχετε δοκιμάσει.Αξίζει;Ξέρετε που το βρίσκουμε;

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
το οποίο χρησιμοποιεί και η ΝΑSΑ στην κατασκευή των διαστημικών στολών

Νταξει , με επεισες αφου το εχει και η ΝΑΣΑ και μαλιστα το βαζει και στις στολες και στελει τους αστροναυτες εκει πανω ντυμενους σαν τις γυφτισες με τιγκα στα βραχιολια οκ .

αλλα εισαι και τοσο στοκος που και διαφημιση πηγες να κανεις αλλα δεν εβαλες και το σοστο λινκ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
jstar

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Νταξει , με επεισες αφου το εχει και η ΝΑΣΑ και μαλιστα το βαζει και στις στολες και στελει τους αστροναυτες εκει πανω ντυμενους σαν τις γυφτισες με τιγκα στα βραχιολια οκ .

αλλα εισαι και τοσο στοκος που και διαφημιση πηγες να κανεις αλλα δεν εβαλες και το σοστο λινκ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ρε νουμερο δεν κανω διαφημιση.σοβαρα ενδιαφερομαι να μαθω!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Το εχει πάρει ενα φιλος μου και λεει του εχει αλλάξει την διάθεση, σε πολλα και του πάνε τα πραγματα καλα και καλυτερα απο πριν που δεν το φορουσε....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αυτο αμα παρατηρησετε το φορανε πολοι αθλητες του στιβου, και ποδοσφαιριστες...

OP
OP
jstar

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Το εχει πάρει ενα φιλος μου και λεει του εχει αλλάξει την διάθεση, σε πολλα και του πάνε τα πραγματα καλα και καλυτερα απο πριν που δεν το φορουσε....
σε φορουμς που εψαξα τα ιδια λενε.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σε φορουμς που εψαξα τα ιδια λενε.
Στην αρχη δεν ξέρω νομιζω οτι το εχει επιβάλει στον εαυτο του οτι το βραχιολι του δινει ευεξια κλπ αλλα τώρα επιμενει...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγω δεν ενδιαφέρομαι για τιποτα τρελο αλλα χρειαζομαι τυχη αυτην την περιοδο που δεν εχω καθολου...... Μονο τυχη.... Θα μου φέρει αραγε?

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Συναγωνιστές, ένα μικρό σακουλάκι με λίγη μερέντα στον κόρφο  :rockon:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Tι συμπτωση! μολις πριν κατι ωρες μου εκαναν ενα τετοιο βραχιολι για δωρο. Δεν πιστευω σε αυτα αλλα το φοραω κανα 5ωρο, δεν εχω δει καμμια αλλαγη. Αυτος που μου το εδωσε μου ειπε να σταθω στο ενα ποδι και να με σπρωξει για να δω οτι δεν πεφτω, αλλα δεν μπορουσα να σταθω στο ενα ποδι ετσι κι αλλιως γιατι ειχα πιει μισο μπουκαλι ουισκι...Απο αυριο που θα ειμαι ξενερωτος αν δω τιποτα συγκλονιστικο θα σας ενημερωσω...

ΥΓ κανει γυρω στα 40ε

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Σάλος στις ΗΠΑ για το... "θαυματουργό" βραχιόλι

Το Ρower Βalance, το «θαυματουργό» βραχιόλι, που σχεδιάστηκε το 2006 από τα αδέλφια Τρόι και Τζος Ρονταρμέλ, καταγγέλλεται τώρα ως «κομπογιαννίτικο» και οδηγείται στα κρατικά αμερικανικά εργαστήρια για περαιτέρω ανάλυση.

Η Επιτροπή Αθέμιτου Ανταγωνισμού των ΗΠΑ (Αntitrust), κατόπιν πολλών καταγγελιών από καταναλωτές που αγόρασαν και φόρεσαν το επίμαχο βραχιόλι, προχώρησε στην απόφαση επανεξέτασης του Ρower Βalance.

Η Επιτροπή διέταξε τα δύο αδέλφια να δώσουν εντός 15 ημερών επαρκείς ιατρικές και επιστημονικές αποδείξεις όχι μόνο ότι το βραχιόλι αυτό «προσφέρει ευεξία και δύναμη», αλλά και ότι η χρήση του δεν επιφέρει βλάβες στον οργανισμό.

Το Ρower Βalance βασίζεται στην τεχνολογία Μylar, η οποία βελτιώνει τη δύναμη και την ευελιξία, και επαναφέρει άμεσα την ηλεκτρομαγνητική ισορροπία στο ανθρώπινο σώμα.

Το μυστικό, σύμφωνα με τους εμπνευστές του, ενσωματώνεται στο υλικό με το οποίο είναι κατασκευασμένος ο πυρήνας του βραχιολιού, ονόματι Μylar, που βρίσκεται σε αρμονία με τις αρχές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής.

Το Μylar, το οποίο χρησιμοποιεί και η ΝΑSΑ στην κατασκευή των διαστημικών στολών των αστροναυτών της, έχει δοκιμαστεί με ενεργειακά κύματα σε συγκεκριμένες συχνότητες και θεωρείται ότι βοηθά στη λειτουργία της φυσικής ενεργειακής ροής του σώματος, επιτρέποντας τη μέγιστη απόδοση των ανθρώπινων δυνατοτήτων.

Λένε ότι μόλις έρθει σε επαφή με τον ηλεκτρισμό του ανθρώπινου σώματος παρέχει ένα ισχυρό συναίσθημα ευφορίας και σωματικής ρώμης.

Το Ρower Βalance έχει πουλήσει ως σήμερα πάνω από 1 εκατ. κομμάτια στις ΗΠΑ.

Το έχετε δοκιμάσει.Αξίζει;Ξέρετε που το βρίσκουμε;

Τι βραχιολια και μαλακιες!

Στο γαμησι μονο τα τακουνια πρεπει να φοριουνται!!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Εγω δεν ενδιαφέρομαι για τιποτα τρελο αλλα χρειαζομαι τυχη αυτην την περιοδο που δεν εχω καθολου...... Μονο τυχη.... Θα μου φέρει αραγε?

τύχη για να μην πέσεις σε ξεπετάνα κακόμοιρό μου, ε? :2funny: :grin: :think:

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Παιδιά μην ψαρώνετε με μαλακίες....επειδή τυχαίνει μεσώ της δουλειάς μου να έχω συνεργαστεί τον "κύριο" που είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα ένα έχω να πω...ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ.
Βεβαία όποιος έχει 30-40EURA(ανάλογα την τιμή που θα το βρεις) εας το πάρει...κάλο βεβαία είναι να τσεκάρει να δει και πόσο πωλείτε στις ΗΠΑ το συγκεκριμένο βραχιόλι και θα καταλάβει μόνος του τα ποσοστά του κέρδους που παίζουν στην Ελλάδα.... ;) ;)

ateleiotos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά μην ψαρώνετε με μαλακίες....επειδή τυχαίνει μεσώ της δουλειάς μου να έχω συνεργαστεί τον "κύριο" που είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα ένα έχω να πω...ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ.
Βεβαία όποιος έχει 30-40EURA(ανάλογα την τιμή που θα το βρεις) εας το πάρει...κάλο βεβαία είναι να τσεκάρει να δει και πόσο πωλείτε στις ΗΠΑ το συγκεκριμένο βραχιόλι και θα καταλάβει μόνος του τα ποσοστά του κέρδους που παίζουν στην Ελλάδα.... ;) ;)

Καλα τα λες, αλλα ξεχνας οτι η επισημη εισαγωγη εχει και ενα μεγαλο ποσοστο τελωνειακων δασμων, καθως και μεταφορικων.

Τελοσπαντων στο θεμα μας τωρα...

Το φοραω κανα εξαμηνο..
Και απο τοτε εχω προβλημα στυσης!!!!!

Πλακα κανω..η μονη διαφορα που εχω δει ειναι οτι πλεον νιωθω να ειμαι πιο ελαφρυς (μου λειπει απο την τσεπη το 50αρικο που το αγορασα!!)...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εγώ ξέρω για το βραχίολι Durex.
Καλό φαίνεται.
Στις περισσότερες που το δοκίμασα στην μπροστινή τρύπα, αυξήθηκαν τα αάαααααααααααααχ και τα ωωωωωχ!!
Μείον δεν κάνει για την πίσω τρύπα (γαργαλάει απλά τα κωλομάγουλα) και τελειώνουν ψρήγορα οι μπαταρίες!!!
Αυτά!
Ελπίζω να φώτισα και να βοήθησα!

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Σαν τα μαγνητάκια είναι κι αυτό. Μαλακίες για χαζοβιόληδες καταναλωτές....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom