Νέα

Το Σύγχρονο Πυρφοριστάν: Παραδείγματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HornyGuy4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 773
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Χρηστο εσυ τι λεςς?

Αφου ρωτας δημοσιως, θα σου απαντησω δημοσιως.

Δεν βγαινω με γυναικες που δεν εχω κατι ερωτικο μαζι τους ή που δεν υπαρχει θεληση απο τη πλευρα μου για κατι τετοιο. Εκτος αν ειναι για δουλεια καθαρα και μονο, αν ειναι συγγενεις (τους εχω κοψει, δεν με απασχολουν), αν ειναι η μανα μου (ουτε αυτη τη βλεπω συχνα) αν ειναι η αδερφη μου (το ιδιο).

Σε καμια αλλη περιπτωση δεν θα βγω με γυναικα, δεν υπαρχει λογος και νοημα. Δεν εχω φιλες γυναικες. Ουτε αντρες. Δεν πιστευω στη φιλια, ολοι κατι θελουν με το τροπο τους.

Δεν βγαινω με αντρες που δεν εχω προσκαλεσει ο ιδιος, δεν πηγαινω οπου με καλουν, πηγαινω οπου θελω και ερχεται οποιος θελει.

Αρκετους απο εδω μεσα, τους εχω καλεσει και δεν δεχτηκαν, δευτερη φορα δεν θα υπαρξει. Εγινε η προταση εκ μερους μου, απαξιωσαν, δικαιωμα τους, δεν γουσταρω κατι αλλο.

Για μαγκιες κτλπ που με εχουν "καλεσει" καποιοι στο παρελθον, ουτε καν απαντησα, δεν ασχολουμαι με αυτα, ειμαι κατα της βιας και γενικα δεν εχει να μου δωσει κατι ολο αυτο.

Οταν βγαινω με ανθρωπους, βγαινω για να περασουμε καλα, ολοι μας. Δεν υπαρχει λογος για κατι αλλο.

Τιποτα δεν μπορει να σας εμποδισει απο το να βγειτε οσοι γουσταρετε, δεν προκειται να ερθω, δεν εχω προσκαλεσει καποιον απο εσας (ουτε καν γνωριζω ποιοι θα ειναι) ουτε και με ενδιαφερει καποια τετοια προταση.

Οταν θελω να βγω με εναν ανθρωπο, το προτεινω, αν δεχτει καλως, αν δεν δεχτει παλι καλως.

Εσενα προσωπικα λογω των ημερων (γιορτινων) που περασαν, σε ειχα προσκαλεσει δημοσιως στο σημειο που θα ημουν με την ανηψια μου στο Λονδινο που την ειχα φερει για ψωνια. Δεν δεχτηκες, δικαιωμα σου. Τελος.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Άνετα τύπε.Το έχω κάνει..Έχω πάρει την μια γιατί δεν ήθελε να γαμηθει με άκυρο.

Τις υπολοιπες, που δεν εχεις παρει, τι παιζει; Περιμενεις ποτε θα τις παρεις και αυτες;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Κανα ποτηρι κρατας ή στη ξενερα τη βγαζεις;

Αλκοολισμός ονομάζεται η παθολογική σχέση που μπορεί να αναπτύξει το άτομο με το αλκοόλ. Ο συγκεκριμένος όρος υποδηλώνει την πλήρη εξάρτηση του ατόμου στο αλκοόλ.

Ο αλκοολισμός προκαλεί και σωματικές και ψυχικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία.

Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλης προκαλεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό πολλά καρδιαγγειακά νοσήματα όπως τη νόσο του μυοκαρδίου καθώς και σε πολλές περιπτώσεις τον αιφνίδιο θάνατο. Μεταξύ άλλων το αλκοόλ προκαλεί και κίρρωση του ήπατος. Επίσης έχει παρατηρηθεί σημαντική μείωση του αριθμού των λευκών αιμοσφαιρίων, γεγονός που σημαίνει ότι καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου. Επίσης σύμφωνα με έρευνες, ο αλκοολισμός προκαλεί συχνά οικιακά και εργατικά ατυχήματα, ενώ η οδήγηση υπό την επήρεια του αλκοόλ είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη και μια από τις συχνότερες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων.

Ο αλκοολισμός προκαλεί και ψυχικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία. Οι αλκοολικοί συχνά εμφανίζουν καταθλιπτικές και αυτοκαταστροφικές τάσεις. Στους αλκοολικούς παρατηρείται μείωση της σεξουαλικής απόδοσης και το άτομο συχνά παρουσιάζει παραισθήσεις.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Αλκοολισμός ονομάζεται η παθολογική σχέση που μπορεί να αναπτύξει το άτομο με το αλκοόλ. Ο συγκεκριμένος όρος υποδηλώνει την πλήρη εξάρτηση του ατόμου στο αλκοόλ.

Ο αλκοολισμός προκαλεί και σωματικές και ψυχικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία.

Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλης προκαλεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό πολλά καρδιαγγειακά νοσήματα όπως τη νόσο του μυοκαρδίου καθώς και σε πολλές περιπτώσεις τον αιφνίδιο θάνατο. Μεταξύ άλλων το αλκοόλ προκαλεί και κίρρωση του ήπατος. Επίσης έχει παρατηρηθεί σημαντική μείωση του αριθμού των λευκών αιμοσφαιρίων, γεγονός που σημαίνει ότι καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου. Επίσης σύμφωνα με έρευνες, ο αλκοολισμός προκαλεί συχνά οικιακά και εργατικά ατυχήματα, ενώ η οδήγηση υπό την επήρεια του αλκοόλ είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη και μια από τις συχνότερες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων.

Ο αλκοολισμός προκαλεί και ψυχικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία. Οι αλκοολικοί συχνά εμφανίζουν καταθλιπτικές και αυτοκαταστροφικές τάσεις. Στους αλκοολικούς παρατηρείται μείωση της σεξουαλικής απόδοσης και το άτομο συχνά παρουσιάζει παραισθήσεις.

Τυπε δεν θα προλαβει να με σκοτωσει το αλκοολ, απλα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο Σάντμαν έχει διανύσει τεράστια εσωτερική απόσταση.Κατάλαβε τη βασική αρχή οτι τη συμπεριφορά από τις γκόμενες τις καθορίζει το γενικό κοινωνικό περιβάλλον και όχι ο εκάστοτε γαμέας.
Ο roosh για να καταννοήσει τη βασική αρχή χρειάστηκε 15 χρόνια αγώνα και τελικά δείτε πώς κατήντησε όταν συνειδητοποίησε τι παίζει.

Ο Σάντμαν είναι σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση είναι ο τυπικός angry,white male,που τα έχει πάρει στο κρανίο.Δεν είναι loser,παραιτημένος κτλ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ρε τύπε έχεις καταλαβει που ζεις;;
Μα γιατί να πάνε οι γκομενες με έναν άντρα που είναι κατά κύριο λόγο άφραγκος,δεν έχει σταθερή δουλειά (η αν έχει είναι της πεινας),το παίζει γαμιας,ασχολείται με το κινητό του και το ινστα και ποστάρει όλη μέρα σαν πουστρακι;;;Όσο ωραίος και να είσαι στο τέλος καταλήγεις να γαμας πεθαμένες.Οι γυναίκες καταλήγουν με άντρες που τους εμπνέουν σιγουριά είτε οικονομική είτε σαν χαρακτήρας,και ας ειναι σαν γαμω το στανιο τους!
Και μην αρχίσεις να γίνεσαι μισογύνης.
Καλά κάνουν,όπως εμείς δεν παντρευόσαστε πατομουνα που τα έχει ξεκολιασει λαός αλλά γυναίκες πιο νορμαλ που κάνουν για σπίτι και οικογένεια.

Ναι,μόνο που αυτοί που εμπνέουν οικονομική σιγουριά δεν φτάνουν για όλες.Οπότε αναγκαστικά ρίχνουν κι αυτές τα μουτράκια τους ή μένουν έτσι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ναι,μόνο που αυτοί που εμπνέουν οικονομική σιγουριά δεν φτάνουν για όλες.Οπότε αναγκαστικά ρίχνουν κι αυτές τα μουτράκια τους ή μένουν έτσι.

Βασικά όλες μαζεύονται στους λίγους που έχουν τον παρά και τα προσόντα.Απλά έχουν ατέλειες οι γκόμενες και δεν μπορείς να τις γαμήσεις και όλες.
Οπότε συμβιβάζονται παίρνουν από το κάτω ράφι ή μένουν με τις γάτες.
Δεν είναι και για αυτές εύκολα αφού οι άντρες που ξεπερνούν τα στάνταρτς τους είναι το 10% του αντρικού πληθυσμού και συνήθως είναι ήδη καπαρωμένοι από σουρτούκες,καλοβαλμένες ή τσιμπουκλούδες οπότε πρέπει να ανατρέψουν την κατάσταση ή να κάνουν κοννέ,να βελτιώσουν τον κύκλο τους.
Και για τη γκόμενα είναι φοβερό,φαντάσου να έχει όνειρα να παντρευτεί τον πρίγκηπα του Μπελ Αιρ και να βρεθεί με το Μήτσο από το Χολαργό.
Γενικά και οι γκόμενες έχουν τρελές ψευδασισθήσεις,τους έχουν πάρει τα μυαλά τα περιοδικά και τα σόσιαλ μίντια και νομίζουν οτι αν μοστράρουν λίγο κώλο και βυζί,έχει ουρές από άντρες να τους σκάνε χρυσό για το μουνί τους.Οτι αξίζει να περιμένουν τον πρίγκηπα,τον Σερ κτλ που τις ψάχνει εναγωνίως και να φτύνουν τους φλούφληδες,ανεπαρκείς καια ακατάλληλους γαμπρούς μέχρι να βρουν το Right one που κάπου εκεί είναι.
Δηλαδή και οι γκόμενες ψευδαισθητικές είναι,ηλίθια πράγματα πιστεύουν.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Τύπε δεν πάω με σκοπό αυτό..Δεν βγαίνουμε δλδ και λέω σήμερα θα γαμησω.Αλλά άμα κάτσει δεν ξέρω αν θα αντισταθώ!

Τυπε δεν μπορω να καταλαβω πως δεχεσαι τετοιες πιεστικες τοξικες καταστασεις στη ζωη σου.

Δηλαδη:

Βγαινεις με μια γυναικα που γουσταρεις να γαμησεις.

Της το εχεις πει; Αν ναι, σου ειπε ναι ή οχι; Αν οχι, γιατι να ξαναβγεις μαζι της; Τι σκηνικα ειναι αυτα;

Δεν της το εχεις πει; (το εχει καταλαβει δεν ειναι χαζη αλλα λεμε για εσενα τωρα) Γιατι δεν της το εχεις πει; Γιατι δεν φερεσαι ως αντρας να εκδηλωσεις ανοιχτα τις προθεσεις σου;

Τι παει να πει βγαινω με μουναρες φιλες μου που δεν γαμαω;

Ειτε το εχεις πει και εχεις φαει ακυρο ή δεν εχεις αυτοπεποιθηση να δηλωσεις ανοιχτα τις προθεσεις επειδη φοβασαι μη χασεις το κελεπουρι.

Οσο ασχολεισαι με γυναικες που δεν γαμας, χανεις αλλες γυναικες που μπορει να γαμουσες, απλα τυπε.

Χωρια οτι ειναι αξιοπρεπεια ολο αυτο, τι νομιζεις οτι δεν ξερει η χ γκομενα οτι μετραει και τη θελουν να τη γαμανε; Τι σκηνικα ειναι αυτα; Βγαινουμε αλλα δεν τη γαμαω; Οκ, τραβα παρακατω, τι καθεσαι και κανεις εκει; Τον beta male orbiter;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ο Σάντμαν έχει διανύσει τεράστια εσωτερική απόσταση.Κατάλαβε τη βασική αρχή οτι τη συμπεριφορά από τις γκόμενες τις καθορίζει το γενικό κοινωνικό περιβάλλον και όχι ο εκάστοτε γαμέας.
Ο roosh για να καταννοήσει τη βασική αρχή χρειάστηκε 15 χρόνια αγώνα και τελικά δείτε πώς κατήντησε όταν συνειδητοποίησε τι παίζει.

Ο Σάντμαν είναι σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση είναι ο τυπικός angry,white male,που τα έχει πάρει στο κρανίο.Δεν είναι loser,παραιτημένος κτλ.

Είμαι σαν τον Roosh πριν ξεκινήσει τα ταξίδια του.Αυτός βέβαια αντί ν'ασχολείται μόνο με γκόμενες και γαμήσια,έκανε τη μαλακία να τα βάλει
με όλους και με όλα,Εβραίους,gay κλπ και λογικό ήταν να τον εξοντώσουν.

Κι εγώ δεν τους συμπαθώ όλους αυτούς,αλλά απλά τους αγνοώ,δεν θα τα βάλω και μαζί τους.Αυτός πήγε με σφεντόνα να πολεμήσει ένα ολόκληρο σύστημα.Κάτσε στις Πολωνέζες σου ρε αδερφέ,κάνε το μαλάκα και πέρνα καλά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είμαι σαν τον Roosh πριν ξεκινήσει τα ταξίδια του.Αυτός βέβαια αντί ν'ασχολείται μόνο με γκόμενες και γαμήσια,έκανε τη μαλακία να τα βάλει
με όλους και με όλα,Εβραίους,gay κλπ και λογικό ήταν να τον εξοντώσουν.

Κι εγώ δεν τους συμπαθώ όλους αυτούς,αλλά απλά τους αγνοώ,δεν θα τα βάλω και μαζί τους.Αυτός πήγε με σφεντόνα να πολεμήσει ένα ολόκληρο σύστημα.Κάτσε στις Πολωνέζες σου ρε αδερφέ,κάνε το μαλάκα και πέρνα καλά.

Εγώ τον είχα γνωρίσει και τρόμαξα.Αυτοί οι Ιρανοί,Αραβοειδείς κτλ είναι εντελώς μονολιθικοί,άσπρο ή μαύρο φάση.
Φαντάσου να λες ήρθα Πολωνία να γαμάω ψώλες αλλά θα βρω την τέλεια γκόμενα με τα χαρακτηριστικά που θέλω για νύφη και μετά θα τη μετατρέψω σε κορίτσι για σπίτι,για να την παντρευτώ ενώ τη γνώρισα ως ψώλα.
Μιλάμε για παρανοικούς τύπους.
Πολωνία είσαι,εγώ ξεκώλιαζα την παντρεμένη 190 και μου είπε ξαφνικά δεν μπορώ να σε δω,θέλω να δώσω μια ευκαιρία στον άντρα μου.
Η έχυνα την άλλη στα βυζιά και της έδινα γλυφοκώλι και μου έλεγε κάνε ό,τι θες χώρισα από το σύζυγο εδώ και δύο μήνες.
Γάμησα εγγύους Πολωνέζες στους 9 μήνες παντρεμένες και μερικές τις κατούρησα κιόλας.
Και αυτός να θέλει να επιβάλει το δικό του.
Από πού αρύονται οι τύποι?Πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου.Ετσι είναι γενικά οι γόνοι μουσλιμιών.
Σαν Ελληναράς είσαι ευέλικτος δέχεσαι τις γκόμενες όπως είναι,δεν κάνεις προσπάθεια να τις αλλάξεις.Απλά γαμάς,δεν κάθεσαι να ψάξεις το γιατί και πώς και πώς να αλλάξω τα πράγματα.
Είναι ανώτερη προσέγγιση,μας γουστάρουν όλοι έξω γιατί προσαρμοζόμαστε και δεν έχουμε παρωπίδες.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
ολα συντεινουν στο οτι ο καπιταλισμος κερδοφορει αγρια απο την γυναικοκρατια και οτι ο καπιταλισμος συνθλιβει τον παραδοσιακο προτυπο-ρολο του ανδρα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγώ έχω φίλες που είναι τρομερά μουνια και είναι μόνες από επιλογή.Δεν υπάρχουν άντρες.Αντρες να τις διεκδικήσουν,να τις στηρίξουν,άντρες να τους θαυμάσουν.Ολοι απένταροι είναι και δεν κερνάνε ούτε καφέ τύπε.Γυναικα μου είναι λένε;;;Σώπα ρε μαλακα να σου αγοράσει και τα προφυλακτικά να μην χρεώνεσαι..Αλλά το μουνι μουνι..Στην τελική γιατί να σε διαλέξει;Που είσαι μυξα;;;Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Οι πουτανες και το εύκολο γαμισι μας θόλωσαν τα μυαλά.Η πραγματική ζωή είναι αλλιώς.

Ρε φίλε,τα 'τρομερά μουνιά' δε μένουν μόνα ποτέ.Άσε τώρα,μην ακουω μαλακίες.Σιγά μην περιμένουν άντρες να τις διεκδικήσουν,αυτές χτυπάνε στοχευμένα.Αν δεν τους κάτσει αυτός που θέλουν,πάνε στον επόμενο.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.455
Πόντοι
3.346
Για αυτο υπαρχουν οι γυναικες..για να ξοδευουν!  :grin:
Τωρα αν βρισκουν και κανενα μλκ χορηγο οτι καλυτερο για αυτες.

Εγω εχω πετυχει το αντιθετο σε μια σχεση μου παλιοτερα.. πηγαινοντας βολτα με το αμαξι μου λεει σταματα στο σουπερ μαρκετ να παρω τσιχλες και νερο..τις λεω εχει και περιπτερα στο δρομο δεν θα παμε για αυτα στο σουπερ! και με πεταει το θεικο ειναι πιο φτηνα εκει  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ολα συντεινουν στο οτι ο καπιταλισμος κερδοφορει αγρια απο την γυναικοκρατια και οτι ο καπιταλισμος συνθλιβει τον παραδοσιακο προτυπο-ρολο του ανδρα

Ο κομμουνισμός έκανε όντως κάτι.Κατέστρεψε τη μέση τάξη.Οπότε η μέση τσαμπερδόνα που επί καπιταλισμού προσδοκούσε το καλύτερο δηλαδή τον ευγενή να της τον χώσει βρέθηκε επί κουμμουνισμού να κουβαλάει πατάτες και να κάνει πίπες σε φοιτητές.
Αυτό ήταν όντως σημαντικό.
Γενικά σε καπιταλισμό οι πλούσιοι παντρεύονται τις μουνάρες οπότε οι γόνοι και οι γόνισσες τα έχουν όλα πλούτο και εμφάνιση και παντρεύονται μεταξύ τους για να μείνουν τα λεφτά και τα θεσπέσια γονίδια στην οικογένεια.
Ενώ οι κατώτερες τάξεις αναπαράγονται για να γεννήσουν νάνους,βληματικούς,μπας κλας,άσχημους και αποτυχημένους εκτός αν γεννηθεί κανένα λουλουδάκι κατά τύχη και το εντρυφώσει και αυτό η ανώτερη τάξη.
Βέβαια να περιμένεις σα μπας κλας,λούζερ,υπό να αλλάξει όλο το σύστημα για να γαμήσεις,να γυρίσει ο τροχός να γαμήσει και ο φτωχός,είσαι απλά για τον πούτσο.Σιγά μη σε αφήσουν.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγώ τον είχα γνωρίσει και τρόμαξα.Αυτοί οι Ιρανοί,Αραβοειδείς κτλ είναι εντελώς μονολιθικοί,άσπρο ή μαύρο φάση.
Φαντάσου να λες ήρθα Πολωνία να γαμάω ψώλες αλλά θα βρω την τέλεια γκόμενα με τα χαρακτηριστικά που θέλω για νύφη και μετά θα τη μετατρέψω σε κορίτσι για σπίτι,για να την παντρευτώ ενώ τη γνώρισα ως ψώλα.
Μιλάμε για παρανοικούς τύπους.
Πολωνία είσαι,εγώ ξεκώλιαζα την παντρεμένη 190 και μου είπε ξαφνικά δεν μπορώ να σε δω,θέλω να δώσω μια ευκαιρία στον άντρα μου.
Η έχυνα την άλλη στα βυζιά και της έδινα γλυφοκώλι και μου έλεγε κάνε ό,τι θες χώρισα από το σύζυγο εδώ και δύο μήνες.
Γάμησα εγγύους Πολωνέζες στους 9 μήνες παντρεμένες και μερικές τις κατούρησα κιόλας.
Και αυτός να θέλει να επιβάλει το δικό του.
Από πού αρύονται οι τύποι?Πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου.Ετσι είναι γενικά οι γόνοι μουσλιμιών.
Σαν Ελληναράς είσαι ευέλικτος δέχεσαι τις γκόμενες όπως είναι,δεν κάνεις προσπάθεια να τις αλλάξεις.Απλά γαμάς,δεν κάθεσαι να ψάξεις το γιατί και πώς και πώς να αλλάξω τα πράγματα.
Είναι ανώτερη προσέγγιση,μας γουστάρουν όλοι έξω γιατί προσαρμοζόμαστε και δεν έχουμε παρωπίδες.

Βρήκε την κατάλληλη χώρα ο Roosh για να ψάξει νύφη.Είναι σαν κάποιους κι εδώ μέσα που θέλουν να φέρουν γυναίκες από τέτοιες χώρες και ονειρεύονται μαζί τους σπίτι και οικογένεια.Ευτυχώς το bou σώζει κόσμο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βρήκε την κατάλληλη χώρα ο Roosh για να ψάξει νύφη.Είναι σαν κάποιους κι εδώ μέσα που θέλουν να φέρουν γυναίκες από τέτοιες χώρες και ονειρεύονται μαζί τους σπίτι και οικογένεια.Ευτυχώς το bou σώζει κόσμο.

Αυτοί παθαίνουν παραισθήσεις.Νομίζουν οτι αφού έγιναν τα μέγιστα καμάκια γάμησαν αβέρτα κουβέρτα τα πάντα όλα,τώρα θα κάνουν maximalization λίγο πριν τους πιάσει η ηλικία και θα παντρευτούν μουνάρα για να τα έχουν όλα.
Σαν τις γκόμενες που καβαλάνε χίλιους πούτσους,κονομάνε τα χίλια μύρια και μετά το παίζουν παρθένες για το θύμα που θα τις παντρευτεί.
Εντάξει οι γκόμενες έχουν μια ευκαιρία ρεαλιστικά αφού οι άντρες είναι πιο ρομαντικοί και μαλάκες.
Αλλά να είσαι άντρας και να πιστεύεις οτι θα βρεις ΤΗ χαζούλα να σε παντρευτεί?
Μιλάμε οι τύποι είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου,τα λέμε ξανά και ξανά,εμένα θεωρούν παλαβό ενώ επαληθεύομαι.Σε τι δηλαδή,στα βασικά.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.455
Πόντοι
3.346
Ενταξει ρε μαγκες μην τα ισοπεδωνουμε ολα..υπαρχουν και κοπελες που δεν καβαλησαν οτι πεος βρηκαν μπροστα τους..νορμαλ κανανε καποιες σχεσεις μονο.

Δηλαδη επειδης πετυχατε μια πουτανα στην ζωη σας πρεπει να ειναι ολες ετσι;

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
Ο κομμουνισμός έκανε όντως κάτι.Κατέστρεψε τη μέση τάξη.Οπότε η μέση τσαμπερδόνα που επί καπιταλισμού προσδοκούσε το καλύτερο δηλαδή τον ευγενή να της τον χώσει βρέθηκε επί κουμμουνισμού να κουβαλάει πατάτες και να κάνει πίπες σε φοιτητές.
Αυτό ήταν όντως σημαντικό.
Γενικά σε καπιταλισμό οι πλούσιοι παντρεύονται τις μουνάρες οπότε οι γόνοι και οι γόνισσες τα έχουν όλα πλούτο και εμφάνιση και παντρεύονται μεταξύ τους για να μείνουν τα λεφτά και τα θεσπέσια γονίδια στην οικογένεια.
Ενώ οι κατώτερες τάξεις αναπαράγονται για να γεννήσουν νάνους,βληματικούς,μπας κλας,άσχημους και αποτυχημένους εκτός αν γεννηθεί κανένα λουλουδάκι κατά τύχη και το εντρυφώσει και αυτό η ανώτερη τάξη.
Βέβαια να περιμένεις σα μπας κλας,λούζερ,υπό να αλλάξει όλο το σύστημα για να γαμήσεις,να γυρίσει ο τροχός να γαμήσει και ο φτωχός,είσαι απλά για τον πούτσο.Σιγά μη σε αφήσουν.

οι πιπες σε φοιτητες ξεκινησαν επι καπιταλισμου οπως και η εκπορνευση στην ανατολικες χωρες με την παλινορθωση του καπιταλισμου

γιαυτο η λυση ειναι ο εθνικοκοινωνισμος οπως στην ΒΚ :rockon:

οι ραγιαδες αιδοιοδουλοι ελληνιαρηδες βεβαια σωστα λες θα λενε τα σιγα μην σε αφησουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom