Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 823
- Πόντοι
- 146
Χρηστο εσυ τι λεςς?
Αφου ρωτας δημοσιως, θα σου απαντησω δημοσιως.
Δεν βγαινω με γυναικες που δεν εχω κατι ερωτικο μαζι τους ή που δεν υπαρχει θεληση απο τη πλευρα μου για κατι τετοιο. Εκτος αν ειναι για δουλεια καθαρα και μονο, αν ειναι συγγενεις (τους εχω κοψει, δεν με απασχολουν), αν ειναι η μανα μου (ουτε αυτη τη βλεπω συχνα) αν ειναι η αδερφη μου (το ιδιο).
Σε καμια αλλη περιπτωση δεν θα βγω με γυναικα, δεν υπαρχει λογος και νοημα. Δεν εχω φιλες γυναικες. Ουτε αντρες. Δεν πιστευω στη φιλια, ολοι κατι θελουν με το τροπο τους.
Δεν βγαινω με αντρες που δεν εχω προσκαλεσει ο ιδιος, δεν πηγαινω οπου με καλουν, πηγαινω οπου θελω και ερχεται οποιος θελει.
Αρκετους απο εδω μεσα, τους εχω καλεσει και δεν δεχτηκαν, δευτερη φορα δεν θα υπαρξει. Εγινε η προταση εκ μερους μου, απαξιωσαν, δικαιωμα τους, δεν γουσταρω κατι αλλο.
Για μαγκιες κτλπ που με εχουν "καλεσει" καποιοι στο παρελθον, ουτε καν απαντησα, δεν ασχολουμαι με αυτα, ειμαι κατα της βιας και γενικα δεν εχει να μου δωσει κατι ολο αυτο.
Οταν βγαινω με ανθρωπους, βγαινω για να περασουμε καλα, ολοι μας. Δεν υπαρχει λογος για κατι αλλο.
Τιποτα δεν μπορει να σας εμποδισει απο το να βγειτε οσοι γουσταρετε, δεν προκειται να ερθω, δεν εχω προσκαλεσει καποιον απο εσας (ουτε καν γνωριζω ποιοι θα ειναι) ουτε και με ενδιαφερει καποια τετοια προταση.
Οταν θελω να βγω με εναν ανθρωπο, το προτεινω, αν δεχτει καλως, αν δεν δεχτει παλι καλως.
Εσενα προσωπικα λογω των ημερων (γιορτινων) που περασαν, σε ειχα προσκαλεσει δημοσιως στο σημειο που θα ημουν με την ανηψια μου στο Λονδινο που την ειχα φερει για ψωνια. Δεν δεχτηκες, δικαιωμα σου. Τελος.